-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
v3g374
tag
válasz v3g374 #53400 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült kideríteni a probléma okát, viszont részleges megoldást találtam rá. Ha a mobil oculus appban developer módban a kontrasztot vagy mit teljesen leveszem, akkor sokkal világosabb a kép és megszűnik ez a fényerősség váltakozás. Viszont így meg túl fényes a kép.
Akkor szerintetek ez garanciális cserés?
-
v3g374
tag
Sziasztok!
Végül mégis Quest2 vásárlás lett a vége. Azóta tesztelgetem és vannak kérdéseim, de most csak legfontosabbat mondom, mert azon gondolkodom hogy lehet garanciális cseréltetni kellene.
Szóval valami baj lehet a HMD-vel, mert olyasmit produkál, hogy ahogy nézelődök random a fényerő vagy kontraszt fene se tudja megváltozik, aztán vissza. Már az őrületbe kergetve engem ezzel. Kicsit olyan a dolog, hogy sötétebb lesz a kép, ha bizonyos irányba pl. lefele nézek, vissza fel és megjavul. Sajnos nehéz körülírni, de kb. ez a helyzet. Amúgy is mintha túl sötét lenne a cucc, Alyx alatt volt néhány hely eddig, ahol sz*rt sem láttam pl.
Úgyanúgy jön a hiba a STEAM home-ba és a Quest home-ba is. Tehát magával a HMD-vel van valami.Ti találkoztatok már ezzel a hibajelenséggel? Van valami ötletetek?
-
v3g374
tag
válasz gubabela #53215 üzenetére
Köszi!
Sajnos combosabb kártya nem játszik a pénztárcám miatt, max. 150k-ig tudok elmenni. 3060 ti-t láttam jóval olcsóbban is, az jó vétel lehet akkor számomra. 4060 esetleg nem időtállóbb?
A quest 2-3-on morfondírozok még, hogy megéri-e várni, quest drágább lesz, mint most a quest 2. -
v3g374
tag
Sziasztok!
A héten próbáltam először vr-t a PlayVR-nál (Nem reklám ) és eldöntöttem hogy kell otthonra is. Ott Vive Pro-val próbáltam HL Alyx-ot. Namost nézegetve a Vive árát, pénztárcám ezt nem engedi meg + VGA-t is vennem kell hozzá. Szóval esélytelen. Látom a Quest 2-t, ami jó lehet, de visszaolvasgatva úgy döntöttem, hogy megéri várni néhány hetet a Quest 3-ra.
Jelenlegi konfigom i3-12100f + 1050 ti (ezt cserélném 4060-ra vagy 3060 Ti-ra). Milyen élményre számíthatok Alyx alatt itthon a Quest 2-vel a Vive-hoz képest? Egyelőre Alyx a lényeg, meg páromnak a Beat Saber.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest