-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #58010 üzenetére
Nekem pl. a Resident Evil 2 Vr-ben nem volt hányingerem ellenben a 7-el ahol sokkal többet van rángatva a kamera. Plusz nálam a 7 olyan rondának tűnt a 2-höz képest. AMD fidelity-s baromság kikapcs segít valamit a látványon de nagyon ocsmányak az árnyékok és szemcsés minden.
-
YAKEN
aktív tag
Valaki találkozott már olyan hibával a Resident Evil 2 remake VR modnál, hogy a bal lencsén minden frankó de a jobb lencsén az ember keze, teste nem látszik csak a fegyver. Így elég zavaró tud lenni mert félig áttetsző az ember.
-
YAKEN
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az After the Fall-t, ha megveszem Quest 3-ra a metán akkor nekem a rondább változat lesz meg? Van az Oculus oldalán is de az 40dollár, Metán pedig le van árazva. Még annyira nem vagyok képben, eddig Rift S-em volt és a PCVR-hoz voltam szokva de néhány videót megnézve, hogy néznek ki ezek a szemüvegre telepített játékok...hát uhh...
Szóval ha ezt a Metás verziót használom kábelen akkor is ugyanúgy fog kinézni vagy ha kábelen akkor szebb lesz?[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #32917 üzenetére
Hát ez elég gagyinak tűnik. Nálam most VR "válság "van, már egy ideje nem vettem elő mert semmi nincs ami érdekelne. Jelenleg csak a Medal of Honort várom meg a Hitmant, ami lehet PS Vr lesz csak de azt sem körömrágósan. Már ott motoszkál a fejemben, hogy eladjam a rift s-t. Én is picit ködösen látom a jövőt játékok terén pedig ez a Reverb G2 jónak tűnik csak ótvar grafikájú játékok miatt nem fogok később beruházni rá. Hiába a magas felbontás ha a játék attól még 10-15 évesnek néz ki. Élesebb lesz az tény de szép nem lesz a graf.
De ne legyen igazam és jöjjön pár bejelentés amin érződik is, hogy minőségi.[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #31906 üzenetére
Jó lesz ez a Medal of Honor. Mondjuk elég csúnyácskának tűnik de szerintem a játék ellensúlyozza majd. Én nagyon adnék egy minőségi horror játékot vr-ra csak hát sehol semmi. Talán idáig a Paranormal volt említhető meg az Alien, bár az meg csak összetákolt és erős a hányinger.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #31842 üzenetére
Na végre valami. Még jöhetne valami morzsa a Lone Echo 2-ről is és már nem leszek elégedetlen.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #31580 üzenetére
Medal of Honor is jöhetne már..
-
YAKEN
aktív tag
Medal of Honor VR--ról elég nagy csend. Kijön ez még idén? Lone echo 2 szintúgy.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz Sziszifeca #30011 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi majd, hogy a 2080TI használat árakat mennyire nyomja majd le a sima 3080, ami kb 10%-al még erősebb is lesz. Szerintem ezek a vga-k 300ezer körül lesznek kaphatóak ergó ennyit sem fognak érni a 2080TI-k. A 3080TI meg úgyis megint a totál megfizethetetlen kategória lesz. Tudom én sem vagyok normális, hogy majd 300ezer környékény fogok vga-t figyelni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz JoolsNOS #29944 üzenetére
Magas háttámlájú széknél lehetnek gondok igen. Meg ha valaki multi lövöldézik és térdel, hasal, guggol meg minden bánatot csinál, akkor elismerem ott állva kell játszani. De pl. egy walking dead ahol a guggolás is gombnyomásra volt ott simán élveztem ugyanúgy ülve.
[ Szerkesztve ]
-
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #29919 üzenetére
Szerintem én is beruházok majd egy reverb g2-re ha nem lesz valami csoda oculus kütyü, már pedig ilyen nem mostanában lesz. Nekem kell már a magas felbontás, nem vagyok kibékülve a rift s-el ilyen téren. Simán kinézem a következő rift-ből, hogy max egy index felbontása lesz.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #29174 üzenetére
Hú én nem igazán maxolgatom a challengeket, jó ha minden harmadikat megcsinálik.
Elég god of war hangulat, főleg mikor megláttam, hogy walkirye challange is van. Ott kicsit csalódtam mikor kiderült nem velük kell megküzdeni. -
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #29172 üzenetére
Jóval újabb van fent nekem de lehet pont a mostanit nem szereti fene sem tudja. Már kiszenvedem valahogy, sok már nincs sztem a game-ből. Fizikára kicsit rágyúrhattak volna, néha 3-4x-er rá kell csapni a ládákra, hogy széttörjön vagy nagyon középen kell eltalálni. De amúgy elég jó játék lett.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
Ez az Asgard's Wrath csak nálam akad néha rohadtul? Teljesen random van, hogy 5perc van, hogy 1óra után. Ilyenkor csak az segít, ha kilépek és vissza. Teljesen low grafikán is csinálja.
Szerencsésebb esetben csak bizonyos pályarészeken, ha tovább haladok megjavul. -
YAKEN
aktív tag
Belenéztem a Serious Sam 3-ba és elég fasza lett a vr verzió. Azért ez már tényleg azoknak ajánlott, akik nagyon jól bírják a gyors játékokat mert ez a játék hihetetlen ratyi teleporttal és nem folyamatos fordulással.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #28776 üzenetére
Áhá szóval innen fúj a szél.
Dont knock twice nem volt rossz, bár nem volt benne sok jumpscare. -
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #28764 üzenetére
Hát nem mostanában fogom mert most vettem meg a Serious Sam packot és még ot az Asgard is, aminek az elején vagyok. Meg valahogy az ára miatt sem vonz. Miért nem te próbálod ki?
-
YAKEN
aktív tag
Valaki próbálta már a Lies Beneath horror game-t?
-
YAKEN
aktív tag
válasz tobias88888 #28726 üzenetére
Jó kis game volt de baromira le van korlátozva a mozgás benne. Teleport osztva kettővel.
-
YAKEN
aktív tag
A régebbi serious sam-eket nem próbáltad véletlenül? Tervezem régóta az egész pakkot megvenni és érdekelne, hogy ott mennyire lehet az ember rosszul? Mert az egy elég gyors játék. Azt nem tudom, hogy teleport azokban van választható opcióként, de én a rendes mozgást preferálom.
-
YAKEN
aktív tag
válasz Jinxb1rd #28577 üzenetére
Az igen.
Mikor barátnőm muterja kipróbálta a Drunkn bar-t, akkor átváltott rockyba és nagy lendülettel elindult a fal felé, monitorom felé. Szerencsém volt, hogy kiütötték 10másodperc alatt, én még embert nem láttam így "átváltani" állatba. Szerintem régen izgultam ennyire a monitorom és a riftem állapota miatt, azóta csak ülő videó elé mertem betenni, hogy kipróbáljon mást. -
YAKEN
aktív tag
válasz Dyingsoul #28555 üzenetére
Nekem idáig csak az Alien Isolation alatt volt furcsa érzésem, le is kellett dőlnöm. Mondjuk ez az első időszakban volt. Walkingot folyamatos fordulással toltam annyira megszoktam mára, míg aki kipróbálta nálam fél perc után jelezte, hogy ennyit bírt.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #28299 üzenetére
Medal of Honor-on érződik a videók alapján, hogy nem lesz annyira minőségi cucc mint az Alyx sajnos. Már a pályákon látni mennyire sivár, kevés a tereptárgy. De ne legyen igazam és üssön az is mert ez kell a VR-nak.
-
YAKEN
aktív tag
Jól látom, hogy a doom vfr-ban a kivégzés le van tudva annyival, hát beleteleportál az ellenfélbe és cafatokra esik?
Hát ez ultra gagyi. -
-
YAKEN
aktív tag
Jött ki valami új Nvidia driver. Támogatja így már ezt a legendás vrss-t az Alyx? Mondjuk nekem még ráér mert Black Mesa és Doom kipörgetés zajlik. De ahogy olvasom baszó lett a game.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27639 üzenetére
Messze állnak tőlem a szimulátrokok főleg ha még repkedős is.
Blunt force elég ütősnek tűnik de az psvr cím lesz?
Marad a half-life, lone echo 2, medal of honor ami tuti várós meg az a képregényes horror, amit linkeltél. Végül is nem rossz a helyzet mert még itt az Asgard is, amihez még hozzá sem szagoltam. Aztán majd csak lesz még valami. Serious Sam-eket próbáltad már? Nem az egyhelyben állósra gondolok, hanem a régiekre. Ha igen azok mennyire viseltek meg? Azért érdekel mert azok elég gyors gamek és kapkodni kell bennük. -
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27608 üzenetére
Uh ez tetszik. Nekem ez az egyik nagy hiányom a vr-el kapcsolatban, hogy kevés az igényes horror pedig hatalmas potenciál lenne benne. Talán a Paranormal volt idáig, ami bejött.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27536 üzenetére
Hát amiket felsoroltam azokon kívül nem igen fogott meg más a listában.
Majd csak lesznek még bejelntések.Jinxb1rd: Most már nekem is meg kell néznem ezt a csoda VRSS-t. Kár, hogy a Walkingot már átvittem viszont a Boneworks-el még adós vagyok. Asgard is támogatja?
-
YAKEN
aktív tag
Idén lehet még tudni valami ütős címről a Half-Life, Medal of Honor és a Lone Echo folytatásán kívül? Bár még csak március eleje.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27220 üzenetére
Én kb 6-7óra játékidő után felfejlesztettem mindent, amit lehetett. Kérdőjeles cuccok nekem is maradtak. 3-4 széfet nyitottam ki.
Én a fát talán a 3.mapon gyűjtögettem rohadt sokat mikor még éltek az emberek és harcoltak egymással. Ott azért dobálta a farönköket a game. -
YAKEN
aktív tag
válasz lanszelot #27187 üzenetére
Köszi a videót meglestem. Ha gyengén szúrod fejbe a zombit akkor még nyomhatsz rajta, hogy beletold a fejébe a kést és nem kell kirángatni a fejéből egy újabb szúrásért. Nekem Rift S-em van és nincs tényleg semmi probléma a felsoroltak közül. Nem tudom min játszol, talán rosszabb a követés mint pl. a htc-nél, fene tudja elég érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz lanszelot #27183 üzenetére
15órám van már legalább a Walking Dead-ben és nekem idáig minden zombi kinyiffant a fejlövéstől (sisakost nem próbáltam, azokt arcon szúrom vagy nyakon csapom) és nem találkoztam azzal a hibával sem, hogy beakad a kezem a testembe.
Jah a másik meg, hogy lustácska vagyok munka után és ülve nyomom ilyenkor mindenféle hátrány nélkül. Nem verek le semmit, nem ütöm be a kezem. Nyilván egy gagyi csavarhúzóval vagy késsel jobban oda kell vágni/szúrni de később egy katana/machete-vel már egy laza mozdulat is elegendő lehet. -
YAKEN
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy miért csinálja azt a rift s-em, hogy minden használatlnál mikor bedugom a gépbe akkor kiírja, hogy no audio és a devices-nél is piros x van. Viszont ha kihúzom és vissza utána mindig jó. Annyira nem zavar mert megszoktam de van erre a jelenségre magyarázat?
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27067 üzenetére
Ha sok a zombi kend be magad belsőséggel. Én pl. ott tartok, hogy elhelyeztem azt a cuccost, amit be kellett kalibrálni rádión keresztül, a másik küldetés meg ott áll most, hogy másodjára raktam le a doksit a koporsóba és várni kell a jelzésre. Nagyon zsír a játék.
Sztem alap, hogy a tatyó méret fejlesztve legyen és akkor már elfér egy katana meg egy soti is. -
YAKEN
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a Serious Sam VR-okkal? Nem az egyhelyben állósra gondolok hanem a régiekre. Eléggé bírom a vr-t fejfájás nélkül de ezek nagyon gyors game-k és gondolom itt tényleg hatványozottan bírni kell. Megéri beruházni rájuk?
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #26941 üzenetére
Én végül beruháztam a Walking-ra meg az Asgard-ra is.
Azt hiszem ezzel a kettővel simán kihúzom a Half life Alyx-ig. Ez a half life 2 vr viszont nagy csalódás de még így is fényévekkel jobb, mint egy Vorpx-es förmedvény. Akit érdekel az most akciósan megveheti a garry-s modot hozzá (kell a vr hoz), a half life 2 meg úgyis ingyenes két hónaig, ha netán valakinek nincs meg.[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
válasz Márton #26858 üzenetére
Én azt vettem észre, hogyha egy átlag embernek akinek nincs riftje meg nem mondanám gamernek se, annak az ilyen játékok nem szórakoztatóak. Inkább csak a könnyedebbek pl. beat saber vagy valami ücsörgős videó, esetleg más ügyességi. Lone echoval én is próbálkoztam de esélytelen volt mert fingjuk nem volt az irányításról és ez csak egy ok a sok közül.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #26855 üzenetére
Hú ez igazán jól hangzik. Gép bőven megvan, angol tudásom is megfelelő szóval hamarosan benevezek rá szerintem én is. Jöhet a gameplay videó priviben naná.
Idei év tetszetős nekem. Még várom a medal of honort, lone echo 2-őt és a half life-ot. -
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #26820 üzenetére
Várom akkor az élménybeszámolót róla.
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #26816 üzenetére
Pont most néztem végig azt a videót, amit belinkeltél. Igen kell ez a Garry's mod is sajnos. 10Eurot nekem sem ér meg viszont figyelni fogom aztán ha lesz akció beruházok. Addig hátha még csiszolnak rajta pár moddal mint pl. a pisztoly.
Holnaptól lesz már Walking Dead Vr-is, kíváncsi vagyok milyenre sikeredett. Persze egyből nem fogok ráugrani.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
Sikerült leszedni ezt a half life 2 vr-t végre és fel is raktam. Kellett az sdk is azt is. Launch optionsben is -vr -novid beírva de még mindig nem jó. Most olyan a játék, hogy "ülök egy mozi teremben" és csak úgy látom a játékot, plusz mozogni sem tudok.
Valaki esetleg, aki tolta megoszthatná lépésről lépésre, hogy kell működésre bírni, szerintem többünket is érdekelhet az Alyx előtt. -
YAKEN
aktív tag
Half Life 2 VR-al kinek milyen tapasztalata van? Amúgy ez honnan szedhető le mert, ami linket találtam a neten ott letöltéskor egy error jutalmazott.
[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
Valaki próbálta már a Layers of Feart? Ha mozgok akkor összeszűkül a látótér mintha egy távcsöves puskába néznék, ha megállok olyankor jó. Ez ilyen lenne mert élvezhetetlen így a játék vagy ez kinyomható? CV1-em van.
Mintha egy másik játékban is lett volna ez a jelenség. Valami nyomozós volt, ami havas helyen játszódik és lehet benne autókázni. Azt is emiatt hagytam abba mert rohadtul idegesítő ez a jelenség.[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
Sziasztok.
Lehet egy egyszerű kérdés, de megoldható, hogy a hang ne csak a fülesben szóljon, hanem egyszerre hangfalon is. Uncsi ha valaki játszik és a többi ember semmit sem hall közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G4, 17,3" 4K UHD IPS Kijelző, i7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, P3000 6GB VG
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6200U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év gara
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest