-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
válasz jilian #56811 üzenetére
Én konkrétan van, hogy pihenős vagyok hétközben. Egyedűl vagyok otthol család többi tagja suli iskola. Én akkor kb 6-7 órát simán szoktam játszani. Vettem 3méteres töltőkábelt és a gyári töltöjével is simán szintentartja az aksit. Jelenleg még nincs csak a gyári headstrepem. Így ha nem tölteném folyamat akkor a játékra szánt időm fele töltéssel menne el mer max másfél óra alatt gondolom lenullázná az aksit mire újra feltöltene megint eltellik kb ugyan ennyi idő. Az meg hogy ha valakinek van rá ideje akkor mért ne használhatná az eszközt ha már megvette szabadidejében 🙂
-
BusinessGuy
őstag
Nekem elég. Bár volt már hogy becsúszott egy 3 órás etap. Viszont az akksinak mindenképpen jobbat tesz ha nincs állandó jelleggel szinte csutkára meritve majd fullra töltve. 2 óra alatt egy játékkal szinte nullára merited....Aztán visszatöltöd koxra. Csökkented az akksi élettartalmát fokozatosan. Engem főleg ezért érdekel hogy ha rádugok valamit X százaléknál akkor lassuljon/megálljon a merülés vagy visszatöltsön.
-
Sirandrish
legenda
Quest 2-m volt vagy 1 évig, most meg megjelenés napjától van quest 3am, de 2 óránál többet még soha nem volt a fejemen VR headset egyhuzamban
De PC/PS5/Switch előtt se tudok egyhuzamban 2 óránál többet kiseggelni, mert nem..
Viszon az elő szokott fordulni hogy most játszok pl 40 percet, leteszem, majd fél óra múlva megint eszembe jut, és megint játszom 1 órácskát mondjuk. Ehhez viszont az kell hogy ne merüljön le a headset, mert akkor nem tudom használni.
Az hogy ne merüljön egyáltalán, nekem egyáltalán nem volt célom, még korábban írtam is hogy nekem az lenne a legjobb ha nagyon lassan de merülne, amit a Xiaomi powerbankommal meg is tudok csinálni. Az alzás tesztelgetés meg amolyan kíváncsiság féle..
Mellesleg múltkor eljött egy kollégám, és egy délután alatt legyilkolta a headset aksiját, a 10K-s powerbankot, és a 20K-sat is...szóval ilyen is van. Ilyenkor pl pont jól jön plusz 30K, ami ráadásul még szinten is tartja a headsetet.
Egyéb kérdés?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
evitiguF
senior tag
First World Problem
Azért a felhasználói kör szerintem széles skálán mozog, így vannak akiknek több idő jut a játékra, olyankor azért én is azon lennék, hogy ne az határoljon be, hogy mikor merül le, hanem hogy én mikor szeretném abba hagyni.
Adott esetben használhatják többen is, mint pl mi a párommal, és egyikünk sem szeretné, ha azért nem tudna játszani akkor, amikor ideje lenne rá, mert le van merülve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Saab, Volvo topik
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest