-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz jilian #56811 üzenetére
Quest 2-m volt vagy 1 évig, most meg megjelenés napjától van quest 3am, de 2 óránál többet még soha nem volt a fejemen VR headset egyhuzamban
De PC/PS5/Switch előtt se tudok egyhuzamban 2 óránál többet kiseggelni, mert nem..
Viszon az elő szokott fordulni hogy most játszok pl 40 percet, leteszem, majd fél óra múlva megint eszembe jut, és megint játszom 1 órácskát mondjuk. Ehhez viszont az kell hogy ne merüljön le a headset, mert akkor nem tudom használni.
Az hogy ne merüljön egyáltalán, nekem egyáltalán nem volt célom, még korábban írtam is hogy nekem az lenne a legjobb ha nagyon lassan de merülne, amit a Xiaomi powerbankommal meg is tudok csinálni. Az alzás tesztelgetés meg amolyan kíváncsiság féle..
Mellesleg múltkor eljött egy kollégám, és egy délután alatt legyilkolta a headset aksiját, a 10K-s powerbankot, és a 20K-sat is...szóval ilyen is van. Ilyenkor pl pont jól jön plusz 30K, ami ráadásul még szinten is tartja a headsetet.
Egyéb kérdés?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest