Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz kiskuplung #53337 üzenetére
Nekem az jott be hogy becsuktam a szemem fordulaskor. Elore persze kinyitottam de a fordulokban szigoruan csukva volt. Az elso nap kaptam egy gyenge fejfajast, jatek kozben egy ora utan izzadtam stb. de azota semmi bajom. Olyankor erzem magam rosszul egy kicsit ha nincs meg a folyamatos 60 Hz akkor olyan furcsa erzes. De 60 folott minden OK. Mondjuk Nekem a DLP projektorokkal sincs semmi gondom, a csalad tobbi tagja meg latja a "szivarvanyt".
Ui: Most hogy jobban belegondolok, amikor elore mentem akkor is becsuktam a szemeimet egy kis idore. De mint irtam csak elso nap, delutan fejfajasom volt, masnap delutanra jottem rendbe. A Half Life-al kezdtem Oculus Questen.
.[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest