-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz gulasoft #50741 üzenetére
Chill.
Felőlem azt használsz amit akarsz. Én hosszú távra szoktam tervezni, ha már kiadnék 1000 dollár/font körüli összeget egy kártyára, akkor részemről csak kompromisszummentesen jöhet szóba.
Azt nem gondolom, hogy rosszul jártál volna, vagy hogy ne lenne számodra elég. Jelenleg nekem is 12GB-os kártyám van, de én ezt 1080p gamingre vettem. Akkor még nem gondoltam, hogy valaha VR-om lesz.A kezdeti lelkesedés már kissé leapadt így már nem játszom annyit, de ma No Man's Sky alatt kifogytam a VRAM-ból, pedig csak 100% felbontáson tolom, igaz ultra textúrákkal.
Az viszont nem tetszik, hogy nv így megvágja a "középkategóriásnak szánt" kártyák memóriáit. Nyilván így terel a drágább kártyák felé, csak ezzel én (meg szerintem sokunk) nem értek egyet.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...