-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
szerintem pont befektetésként értelmezhetetlen a retró egyre többet fizetsz, egyre kevésbé érdekes címekért (hiszen a naaaaagy kedvenceit valszeg mindenki már évekkel ezelőtt megvette ), aztán amikor profitot kéne realizálni (pontosabban ezzel hitegetheted magad, hogy majd egyszer ha eladod!!!! ), jön a pofon.... nem kell senkinek, mennyit engedsz a feléből, az egész gyűjteményt elviszik árában (de az infláció miatt az ár 40%-át mégis elbuktad), stb
olvasófej ez ilyen nyári buli lehet saturnom is alig akar olvasni, a ps1 meg kb már egyáltalán nem fogható munkára.... ha be is bootol 1-1 cím, belefagy 10 percen belül saturnt még csak csak lehetne "olcsón" okosítani egy saroo-val, de a ps1re nincs "jó" megoldás szvsz, ráadásul a ps2-3 kompatibilitási képességei miatt rossz érzés is rá költeni
így immár három bajos ps1 fatem is van, amivel nem tudom mit kezdjek.... de ps2-ből is van 2, az egyikben legalább van hdd adapter, de a másik kvázi csak lom
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- New Super Mario Bros. U eladó!
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest