Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
OpenWrt alatt futó rendszer esetén egyetlen gombhoz sincs funkció rendelve. Saját scriptet (scripteket) írhatsz rá. Az összes gomb alapfunkciója viszont a Failsafe mód aktiválása.
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
Úgy rémlik hogy a reset gombra tényleg nem reagál semmit a futó oprendszer, csak arra lehet használni hogy ha úgy adsz neki tápot hogy közben nyomvatartod ~10mp-ig a gombot, akkor nullázza a squashfs-t (amennyiben olyan openwrt-t tettél rá)
Mindenesetre az hogy elkezd villogni az jó jel, ezekszerint a uboot rendben van, csak magával az openwrt-vel történt valami > soros kábellel még biztosan menthető - a ház széttörésével - vagy garba vissza lehet esetleg küldeni
De hátha valaki tud még valami okosabbat mondani...
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2373 üzenetére
bár jópár 3020-ast openwrt-sítettem már, de csak a legelsőt úgy hogy ráhúztam az openwrt image-et a gyári felületről, és bár rémlik valami hasonló szívás, de konkrétan nem tudom hogy így sikerült e megoldanom, vagy már akkor is szétbontottam és USB-soros adapterre dugtam és konzolon keresztül aktiváltam a wifit
a többit meg már alapból úgy alakítottam át hogy egyből szétkaptam a házát, gyári 4MB flash leforraszt, a tartalmából felépítettem a 16-oshoz az image-et és már openwrt-vel készresütve forrasztottam a helyére
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.