-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kollégám laptopon szeretne vmi egyszerű linuxot, ez nem gond...
De php+mysql meg ilyesmi fejlesztő motyók kellenek, hálózati elérés minden felé (Nas, Mac, Win7...) Még csak beszéltünk róla, ő nincs otthon linuxban, én meg nem tudom ilyen webfejlesztéshez mi kell (Photoshop és notepad++, de adatbázisokhoz ez kevés szvsz)
Van erről esetleg vmi doksi amit ajánlhatnék neki, h linux alatt (Xubuntura gondoltam Neki) mit-hogyan (programok, szolgáltatások elérhetővé tétele hálózaton, stb.)?
Köszönöm.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest