-
GAMEPOD.hu
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz #70869248 #1391 üzenetére
Na jó, de mit fog tudni a GTR3, amit a RaceRoom nem? Illetve a RaceRoom kapcsán is elég sok a hiányérzet a korábbi címeikkel szemben, miért hisszük hogy a GTR3-mal majd nem lesz?
Hangokat se értem, a GTR egy sima rFactor mod volt, ugyan az az engine, a hangfájlokat csak bele kellett pakolni egy mappába, amiket azt a megfelelő modon lejátszott, mai szemmel nézve semmi forradalmi nem volt benne... ha dögös felvételt tettél bele akkor dögös volt ha nem akkor nem, ezt ma is bármelyik cím tudja.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
válasz #70869248 #1386 üzenetére
Eddig is volt GT2 és GT3 a RaceRoom-ban és eddig is le akarták cserélni a R3E grafikus engine-jét, szóval nekem ez inkább egy ügyes marketing húzásnak tűnik a régi nagy név leporolásával, hogy egy kis felhajtást csináljanak maguk körül.
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Plebi
senior tag
válasz #70869248 #1386 üzenetére
Vajon a RRE motorját lecserélik UE-re ahogy többször is írva volt, vagy azok a képek már a GTR-3 ból voltak eddig is és a RRE marad ilyen. (Ami persze nem rossz így sem)
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
negro
őstag
válasz #70869248 #1153 üzenetére
En meg nem tudtam ravenni magam, hogy Race07-et letoroljem pedig utobbi fel evben 1x ha felmentem online.
AC-val tolom en is. Az idezhetne elo nagy valtozast ha jonne egy MOD vagy akar hivatalos WTCC2014-2015 os kiegeszito, jatek.''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
.LnB
titán
válasz #70869248 #1153 üzenetére
És mi szól neked az AC mellett? Kipróbáltam, de valahogy nem éreztem annyira élvezetesnek benne a vezetést. És valamiért nagyon lassan fordultak az autók, de ez biztos csak beállítás kérdése, sőt kormánynál ez lehet nem is észrevehető. Tetszik a RaceRoom, most léptem ki belőle. Az bizonytalanít még mindig el, hogy nézegettem a Multiplayer játékokat, de a 90%-uk szimulátor mód, és természetes fizetős tartalommal fut. :/ Azért meg nem szívesen veszem meg mondjuk a WTCC szezont, hogy csak Single Player-be játsszak.
AC-ben, nincsenek ilyen közepes szintű multiplayer versenyek? Nem nagyobb a publik társaság? Gondolom minden szimulátor játéknál az igazán jók saját ligában játszanak. Most élvezem még az Challange módot, elvagyok a körözgetéssel, de nagyon kipróbálnám már magam multiplayer-ben.
És szerintetek melyik élethűbb? Az AC is moddolható? Nem csak hivatalos tartalmakkal frissíthető?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #70869248 #1150 üzenetére
Tegnap volt időm kicsit jobban megnézni a játékot.
Szeretném előre leszögezni, hogy hozzátok képest kispályás vagyok, és a véleményemet nem kell készpénznek venni. Nem egy NFS sorozaton nevelkedett player vagyok azért, de sajnos sose próbáltam ki magam komolyabb szimulátor játékokban. Nagyon tisztelem azokat akik magas szinten játszanak, esetleg online ligákban. De én inkább amolyan "fél szimulátor" player vagyok. Régen még F1GP2 és F1GP3-as időkben rengeteget játszottam. De például a Simbin játékok és a hasonló szimulátorok kimaradtak nekem. Leginkább azért mert nincs kormányom. Ez alapján nem túl reprezentatív a véleményem.Láttam, hogy vannak magyar játékosok szép számmal. Challange modokat próbálgattam. És a Competitionsokat. Nekem már maga az ötlet is tetszik. Persze billentyűzettel nem túl nagy reményekkel vágtam bele. Viszont jól szórakoztam. Norisring Challenge-en (ami egy könnyű pálya) Magyarok között Amateur nehézségi szinten 5. időt értem el. Suzuka Circuit Challenge-en szintén Amateur szinten 6. időt. Nyilván világranglistán, és nehézségi szintet nézve már nem ennyire jó eredmények ezek. De Get Real nehézséget nem vehetem számításba billentyűzettel. De némi gyakorlással jó lesz ez.
Szerettem volna egy Mutliplayer versenyt is futni, de még nem ismerem az autókat és a pályákat. Így nem találtam olyat amiben magabiztosan indultam volna. És sok versenyhez csomag kellene, amik nem túl olcsók. Én hajlandó vagyok értük fizetni ha nagyon magával ragad a játék. De még nem hamarkodom el. A WTCC-s csomag nagyon érdekel. Nem tudom eldönteni, hogy várjak e a 2014-es megjelenésre vagy vegyem meg most. Az mellett még a ADAC GT Masters Experience 2014-et néztem. Az ára annak is húzós. De van benne sok pálya és autó. Ez a két csomag olyan 10ezer ft-ra jönne ki. Ami azért megfontolandó, nem kevés pénz.
A fizikába és a grafikába nem tudok belekötni. Szerencsére inkább szimulátoros a vezetési élmény, és nekem tetszik is. Ami viszont nagyon tetszik azok a hangok.
Hozzá kell tennem, hogy kipróbáltam este kormánnyal is a játékot. (egy olcsó nem FFB-s) Gond nélkül felismerte és mentem is pár kört, de sajnos sok időm nem volt.Szerintem olyanoknak mint én akik nem az Arcade autós játékokat szeretik, de komolyan szimulátorozni nincs lehetőségük jó alternatíva lehet ez a RaceRoom.
Bocsi, ha esetleg nem ide való egy hozzám hasonló véleménye.
Ui: Ma kipróbálom még az Assetto Corsa-t, és az után megfontolom, hogy megéri e pénzt költeni a Raceroom-ra.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #789 üzenetére
Igen, a modok soxor beleszólnak mindennél..De Én mentem az alap autóval is, és azzal is azt csinálta..
De mindegy már, leszedem, kitöröltem mindent.
(Amúgy meg sose lehet tudni, mik vannak a programban?? A hegesztőgépek is csak gépek, De tuti van, amelyik engem utál, az a típus, név szerint:ELECTROSTA mindig nálam romlik el!! )[ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #785 üzenetére
Már letöröltem...
Ha nálad nem jelentkezik, akkor biztos nálam a hiba . Csak az a baj, hogy a rengeteg telepítés után mindig megfogadtam: Soha többé...Még is mindig rábeszélnek, holott tudom, hogy nekem nem jó!
Ha évek alatt a sok telepítés mind erre gépre lett volna csinálva, akkor azt mondanám, a konfig, vagy valami más bibi..De ez kb 4-ik gép amire rakom..(vagy 5., most nem rémlik) És nem megy sajna, nekem "hülyeségeket csinál..."
Biztos kölcsönös az unszimpi, más magyarázat nincsAm biztos nem raknám fel a Lupo-t, meg a Suzukit...Ha már csak Szimulátor jut, akkor legyen legalább kőkemény verda..Utcai autó van akármennyi a környéken!! Nem lenézni akarom, vagy ilyesmi, Én mindeféle MOD-ot nem szeretek...IGAZI autó legyen...GR A,C,E...B..ilyenek.. N-es nem az Én világom
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz #70869248 #774 üzenetére
Nem FFB, a kocsik viselkedésére gondoltam...majd utánanézek.
@Zahi:
Nem arra gondoltam, csak valaki hozott valami példát hogy RACE-be a BMW és rFactorba az mennyire más...erre írtam, hogy Race07-es E90-et se szabad nagyon etalonnak venni
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #761 üzenetére
Na.. Akkor most már tényleg utsó hsz ebben:
Én egyetértettem veled abban: Az ISI, az ISI..
A FIZIKA megfogalmazásában eltérő a véleményünk,mert Én fizika alatt ezek szerint mást értek..Vagy rosszul fogalmazok, nem tudom?".más dolgokat kapcsolnak ki és be, és más értékeket írnak,"
Mindamellett, ahogy írtad bármit változtatok értékeken, ÉRZETRE más az autó viselkedése...
Mindegy nekem, mit állít, ha az autó másként viselkedik
NEKEM ez már más fizikaNem tudom, érthető-e már így?
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #758 üzenetére
Én nem programozói vitakört akartam nyitni, de lassan már oda fajul!
Az Én játékokkal kapcsolatos véleményem elsősorban érzéseken alapszik. Tehát nem programozó, vagy modder vagyok, aki végtelenségig beleássa magát dologba.
Ha valamilyen játék megtetszik, akkor azért, mert elsősorban használható(játszható), másodsorban grafika, etc...Ez különösképp érvényes sim-ekre. Ha az egyik (jelen esetben a Sim Bin által kreáltak) megtetszik, akkor igyexem utána járni, mitől is jobb a többitől? Ezeket általában fórumokon, többek közt (vagy csak)vele foglalkozó oldalakon ki lehet nyomozni, előbb-utóbb belefutsz komolyabb programozókba isNos röviden tömören Én is ilyen oldalakról szedegettem össze a morzsákat anno, mostanában már nem keresgélek, hisz döntöttem rég egy game mellett
De biztos, hogy egy -két ilyen oldalon taglalták: "hiába azonos a felépítés, másképp számol a Sim Bin motor, tehát más a fizika!!" Ezt tuti olvastam, nem két ember bólintott rá..Csak azt hiszem nem Race 07, hanem anno GTR Evo volt rF-el szemben..Ha jól emléxem. Hogy melyik oldalon, most ne kérdezd. Tehát ha Ők hazudnak, akkor Én is (mellékesen első kézből megkérdezhetem, mert ismerek MODDereket )
Én nagyon durván így foglalnám össze:
-gyári M3 BMW
-Schnitzer M3 BMWÉN ilyen különbséget érzek...És félreértések elkerülése véget:
NEM SZ@R GAME az rFACTOR, CSAK NEKEM NEM TETSZIK!ok így?
[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #756 üzenetére
Nem az rFactort használja, hanem az alpjául szolgáló játékmotor tovább fejleszetett változatát..sztem így fedi inkább a valóságot MErt ugye a Sim Bin megvásrolta jogot,megkapták licence-et, tehát megvolt a forráskód! Ennek örömére "gyorsan" át is dolgozták..Jobban mondva fejlesztették!
És nem csak az RF-re készült mod-okban van különbség sztem, Mert pl rFactorból átkonvertált mod, az AUDI S1, és RF-ben képtelenség autóként kezelni..Itt semmi baj, érted? És ez érvényes több olyan Mod-ra is, ami előzőleg RF volt, de átkonvertálták Sim Bin game-be (most mindegy, melyiket említem.) ott kaki volt, itt fincsi..Ez mutat valami különbséget sztem
A lényeg, hogy tapasztalatom szerint: IGEN más a fizika.(Meg, ha jól belegondolunk a valóságban is ).
Ha a fizikát az autók viselkedésére értjük. Jelen esetben sztem ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #752 üzenetére
Egy picit ellent mondok, ha nem baj..
Attól, hogy az ISI motorját használja mindkettő, még nem ugyanaz a fizika..
Csak pl:
-F1 challenge 99-01
-rFactor
-Race 07..
mind az ISI-t használja, igen, de a fizika ég és föld!
És itt a kérdés arra irányult, hogy ugyanaz -e a fizika...NEMJavits ki, ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #481 üzenetére
Nem néztem a 2010-et mert a 6, 7-es rémlett korábbról.
Többiek , igaz nem jártak erre de nem mondtak ellent.
Visszaolvastam de 07 kell mert van olyan akinek nincs meg vagy valami ilyesmi.(#482) Dragbajnok
Akár már jöhetsz is, egyáltalán nem gond, sőt.
Szerver: PH Porsche / 911
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #479 üzenetére
Igen necces kanyarok pláne a síkán, a célegyenes ráfordító még csak csak elmegy azaz nekem a síkán előtti féktáv sem jön ki hogy jó legyen.
Hozzáteszem mint korábban írtam a rázókról hogy most is van ami gáz nélkül kiválóan vehető és van ami szó szerint keresztbe tesz vagy ép segít is csak ahhoz jól kell megtalálni a helyes stílust.
Különben egész szűk pályának mondanám és talán ezért sem olyan ritmusos mint lehetne egy GT autó számára de ez van és akár éles induláskor, kukázhatjuk is ezt a pályát.kb 1 óra és jövők.
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #463 üzenetére
Gondolom már rájöttél magadtól is ha ránéztél.
Válasz: NemFent voltam másfél órát. Talán hermanyi nézett fel a másik topikból.
Holnaptól már csak esténként érek rá.
Szerk:
Érdekes pálya amiről elsőre nem is tudtam hogy anno már mentem rajta 2010 végén.
Egész jó beállítást találtam ami kb már-már felér egy alapnak.[ Szerkesztve ]
-
Allbundy
tag
válasz #70869248 #442 üzenetére
Ez egyrészt "próba szezon", másrészt pont a fun jelleg miatt vágtunk bele.
Tehát a két hetes ciklus nem ideális, mert tovább nő az egész időtartama. Erre persze megoldás, ha két verseny van egy nap. Az időpont nagyon nehéz ügy, egyrészt a meglévő, már futó ligák időpontja eleve kilőve, másrészt nehéz olyat találni, ami mindenkinek jó. Lásd Yaka, bár a modot ő dobta be a köztudatba, nem nagyon tud jönni az időpont miatt. Természetesen ha valaki dolgozni akar vele, akkor lehet honlap meg kutyafasza, csak akkor kell szabályzat, bírók, stb. Ugrott az egész buli jellege.
Toborozni jó lenne, hirdessétek mindenhol(Ja, és ne gyakoroljatok annyit, anélkül is gyorsak vagytok, hát még így .. )
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #440 üzenetére
Azért kérdeztem mert ha többieknek is jó akkor toljuk el két hetes megrendezésekre a futamokat hogy te is részt tudj venni rajtuk.
Mivel alig vagyunk páran azért is javasolnám hogy legalább a futamokon legyen minél több résztvevő ha már a gyakorlásokon is max ketten körözünk.Ezzel a mod-al szívesen mennék liga szinten de ahogy elnézem nincs túljelentkezés igaz nincs nagy dobra verve. Zahi bejelentésekor gondoltam pikk pakk összeáll legalább 10-12 fő de hogy komolyabbnak tűnjön nyilván kellene saját honlap, hotlaps tábla ami erre a játékra macerás ha jól tudom és non-stop elérhető szerver akár ts-el támogatva.
Gondolkodtam egy ilyen történet fabrikálásán mint a jelenlegi, kizárólag fun jelleggel alapszabályok mellett de kicsi vagyok hozzá és egyelőre időm sem engedi de ha van önjelölt hosszútávú segítő akkor beszélhetnénk róla. Aztán ki tudja van egyáltalán értelme mivel mindenki az új megjelenésű szimeket várja, no meg egyelőre nyár van. -
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #432 üzenetére
Hát, igen mint mindig nehéz egy tuti kört összerakni.
Remélem holnap még a futam előtt megérkezik a futár és nem emiatt bukom megint a szereplést.
Töröltem ezt a progit, érdekes meg minden de jobb úgy sem leszek tőle.Nálam is kb 172/180 a bevált érték igaz túlfújva 200+ még nem igazán néztem.
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
válasz #70869248 #430 üzenetére
ha jól veszem ki,a féktávokat szinte egyformán vesszük,csak te hamarabb állsz a gázra szinte minden kanyarban,a 3-asra,7-8-ra, és a 14-esre ez különösen igaz. köszi az összehasonlítást,majd próbálok ezekben a kanyarokban bátrabb lenni.
milyen guminyomással mentek ezen a pályán? Én próbáltam extrém puhával és keménnyel is,most úgy tűnik hátul 200-210,elől 180 jön be nekem.
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #401 üzenetére
Hát nem könnyű pálya ahogy írtad, vakon kanyarok még úgy ahogy összejönnek de a (3) -as több töréses az valami fránya. Néztem egy-két valós onbord felvételt de azokon pofon egyszerűnek tűnik pedig szerintem se normális. Tízből, kétszer sem megyek be és jövők ki ugyanúgy
Időd épp nem látni.
Este meglesem a track editor részt.
Nézegettem már de nem akartam belebonyolódni. -
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #392 üzenetére
Írd csak on -ba, max nem olvassa aki nem akar foglalkozni a témával.
Kösz ha ránézel, igaz nem igazán sikerült közeli időket autóznom mert épp a konyhát festettem közben.Igen a difi és egyéb beállításokra gondoltam és az ebből fakadó hiába fékezek, engedem fel a féket, adok gázt és mégsem kanyarodok úgy ahogy kéne jelenségre.
Ami kiderült a progi szerint tudnék 1:43:3xx körüli időt ha össze tudnám tenni a kanyarokat, mindezt 6 kör átlaga alapján.
Érdekes hogy a két beállítás között is csak mínusz 1 tízed van, igaz vezethetőbb egyes szakaszokon.Nem tudom hogy de jó lenne összeraknom azt az alap beállítást és most ezen leszek.
-
Allbundy
tag
válasz #70869248 #389 üzenetére
Zahi: "Bár a jó versenyző valamennyire jó mérnök is "
Ez persze igaz, de a mérnök pont nem azt várja el a versenyzőjétől, hogy pontos adatokat mondjon neki, -erre ott a MoTec vagy más telemetria ill adatrögzítő. Azt várja, hogy egyrészt megmond neki: mi nem stimmel, mit érzel rossznak? Az csak egy plusz, ha ötleted is van rá hogyan javuljon az adott rész.
Ott van igaza b-type-nak, hogy itt neked kell lenned a mérnöknek is. Nem gondolom, hogy ehhez kell a MoTec, ha az alapelvekkel tisztában vagy, akkor a "rossz" részek javításával megtalálod a megfelelő beállítást. Persze használja aki akarja, ez is egyfajta plusz, játék a játékban. Másnak egy új pálya megtanulása okoz nagy-nagy örömöt, vagy éppen egy jól ismert kör végletekig csiszolása.
És még egy probléma: ahhoz hogy egyáltalán el tudd kezdeni használni, először saját kútfőből semlegesre kell hangolnod az autót, a saját stílusodon belül.
És megint mondom: nem ellene vagyok -
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #387 üzenetére
Öööö...Bocsi, úgy látom picit félre érthető voltam, ezért elnézést..
Természetesen tudom, miféle program, mire szolgál...Inkább másfajta kérdésnek szántam, pl olyannak, mint fess:
"egy kisokost nem tudsz linkelni hozzá,ami leírja az alap dolgokat róla?"
Persze nem szó szerint, mert egy darabig biztos nem állnék neki tanulgatni, nem mérnök akarok lenni, versenyző!! (Bár a jó versenyző valamennyire jó mérnök is ).Nekem elsőre bonyolult, és a bonyolult dolgokra túl sok idő megy el, amit fel lehet használni egyéb tevékenységre..(jelen esetben versenyzés)Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
fess
őstag
válasz #70869248 #379 üzenetére
Data Acquisition Rate="10" // rates 1, 2 ,5, *10*, 20, 50, 100
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="C:\Program Files (x86)\MoTeC\i2\1.0"
Data Acquisition File="C:\Users\Gabi\Documents\SimBin\RACE 07\USERDATA\\vehicledata.spt"
MoTeC LogFolder="C:\Program Files (x86)\MoTeC\LogFolder\"
MoTeC Minimum Time="20" // minimum MoTeC recording time (sec)
MoTeC Multiple Logs="1" // generate unique filename for each new log
így néz most ki,de valamiért nem jelennek meg a logfolderben az adatok -
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #365 üzenetére
Fentebb írtam hogy bevásároltam a mega csomagot csak nem oda települtek az új csomagok ahova kéne.
Játékok elindultak de az add-on pályák, módok nem is látszottak csak a gépen.
Most áthelyeztem a mappákat és ez lett a vége.Szerk:
Nem is értem, most vannak jó helyen csak ő tette át az "common" mappába.
Valószínű hogy a RaceOn konvertálás vagy egyéb játékfrissítések kavarnak be amit a jó ég tudja hova tett.(#366) Zahi
Írtam steam-en is ha minden igaz akkor neked hogy ma sajna kimarad pedig készültem.
Azt hiszem újra rakom steam kliens-től kezdve az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #310 üzenetére
Állat DIY cucc
Kösz a meglesést. Elsőre én is a G hatásra tippeltem volna de az lentebb van külön, persze lehet fent is kicsiben. Na mindegy majd ha kijön ránézek erre a játékra az tuti.Zahi
rFactor alatt is ugyanilyen jó a Porsche mod, mappaszerkezet kb ugyanaz mint itt vagy még szabadabb és a kijelzők is (rev. limit pl. saját készítésű) szimpatikusabbak persze rengeteg rossz mod létezik így nem csoda ha nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70869248 #310 üzenetére
na, fogalmam sincs ...nekem alapból nincs olyan, sztem konzolparancsra hívható elő. A kuplung-gáz-fék egyértelmű, és az a szürke valami meg sztem vagy oldalirányú erő, vagy valami ami a kormányzással kapcsolatos....ezt annak alapján mondom amit ti is láttok...egyszerűen egyenesben nem lendül ki.
A NetKar Pro, a világ egyik(!) legjobb szimulátora, de sajnos nagyon réteg cumó, a plexi koszolódik..ha sóderágyba mész utána le kell tépni, és néha amúgy is, az első verzióban a kocsit áram alá kellett helyezni és után indítózni...Kunos egy őrült
De a Fiat 500 zseniális benne..sajnos túlnyomórészt formula autók vannak benne, de Osella, két Vintage, és a kis Fityó méregzsák az kasztnis.
szerk:
Na ezt offba tettem mert nem SimbinZahi: a nézetet szabadon változtathatod, van motortető meg minden egyéb is.
[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #300 üzenetére
Én a RaceRoom-ot egy ideje már nem nyomom, amúgy sem mentem túl sokat vele...
Több oka is van:1.: Csak egyedül lehet menni!!
2.: Nem értem az autó beállításokat, számomra átláthatatlan, értelmezhetetlen,
3.: Race 07 sorozat( )
4.: Apránként kell megvenni mindent, hogy mindenhol mehess..Egyéb iránt is csak igazából egy ,ami nagyon tetszett, az olyan, mint az igazi, de tényleg!!(láttam élőben )
Én EZZEL szerettem menni
És ott, ahova való: HEGYEN!![ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #300 üzenetére
Feltelepítettem a múlt héten de csak a menüvel ismerkedtem ill. egy free pályán mentem egy szintén free verdával a rendszer szerint 70 kört de nem hinném hogy annyi lett volna a boxkihajtásokkal együttvéve sem.
Nem annyira jött át hogy miben más mint az elődök ill. nem olvastam át hogy mik ezek a játékos szintek vagy kategóriák és fizetni sem fogok egy-egy verdáért/pályáért. Szóval bő fél óra alatt nem esett le az állam.
Különben AC-ra várok.(#301) Allbundy
Kösz ismét. Anno GTR Evo-t indítva nem tudtam vezérelni és ebből hittem hogy egyesével konfigolnom kell legalább a különálló részeknél az alap dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Allbundy
tag
válasz #70869248 #297 üzenetére
Lehet hogy egyforma, vagy nincs különbség, azonban az volt a cél, hogy alap Race 07 + Porsche mod tudjon jönni bárki.
Nem tudom kinek mi van meg, ez a biztos (Nürburgring már GTR-Evos).Imola 08-nál nincs benne a célegyenes elején a plusz sikán, jobban hasonlít az eredetire (illetve a második verzióra, amióta a Tamburello sikán lett)
Délután mehetünk bármivel, ami gurul
Ha nincs mindenkinek Retro, akkor ott vannak a gyári extrák, Radical (tapad mint állat, full buli), Caterham (idegbeteg gép, igazi kihívás), illetve FBMW vagy F-3000, mehetnénk már openwheel kocsikkal is, gyakorolni az egymás mellett autózást[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #229 üzenetére
Ok akkor eddig így állunk az autó választásokkal:
Zahi / Német Kupás / 8 / Niclas Kentenich
Goe / Super Kupás / 55 / Darryl O'Young
Allbundy / Super Kupás / 6 / Marc Benz
b-type / Super Kupás / 29 / Martin Ragginger
zodo / Super Kupás / 22 / Stefan Rosina
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #225 üzenetére
Szerintem csak a Windows szórakoztat.
Tanult IT-s kollégákat idézve ha baj van: "Indítsd újra".Különben nem tudom miért de egyszer nekem is volt ilyen jelenség mint neked a korábbi steam kliens/játékok telepítése/real time telemetry telepítésekor de nem rémlik hogy mi volt gond, egyáltalán megjavult vagy sem de Zahi is írta hogy semmi extrát nem tett csak telepítette és használja.
-
zodo
nagyúr
válasz #70869248 #220 üzenetére
Az az Real Time Telemetry
Nem emlékszem már hogy telepítettem de a C:\Users\Felhasználóneved\Documents\SimBin\RACE 07\UserData mappába került és nem írtam át semmit csak elindítom a játék előtt és kész.
Steam mappám amúgy egy másik partíción van.
rF alatt ha jól rémlik a játék főkönyvtárát kellett megadni és átírni az általad említett sort.
Race 07 alatt most nem így tettem mint ahogy fentebb írtam de működik.[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #215 üzenetére
Én soft-al mentem, de 5 kör után féktávom akkora lett, mint állat, mert eldobta seggét, nagyon óvatosan kellett fékeznem...110 fokosak lettek, képtelen voltam normálisan kanyarba tenni-fékezni..Egyet értek, ide nem ez kellett volna!! Sztem a Hard lett volna a legjobb, előzőleg kipróbáltam gyorsan egy 6-7 körre, azzal jobb lett volna..De mindegy, ez már így sikerült
Szegény Joe autóját 2. futamon jól lerendeztem, nagyon szar féktávot vettünk mindketten sztem :
Ő korán, Én későn fékeztem.
Legközelebb több figyelmet mindenkitől,(Tőlem is ) törik az autóPéntek 18 óra, újabb megmérettetés lesz, remélhetőleg nagyobb táborral!!
@Segítséget tudomásom szerint senki nem használt, mivel szerveren ki volt kapcsolva minden!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest