-
GAMEPOD.hu
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahi
aktív tag
Nekem is ma dől el, hogy holnap lesz-e indulás..? Ha igen, akkor sajna jó sokáig nem leszek, tekintve, hogy a külföldön nem mindenhol van net hozzáférés..Legalább is 1 hely már volt(Karlsruche), ahol nem tudtunk netezni!! Ha indulok holnap, akkor sajnos meg kell kérjünk valakit, hogy csinálja a szervereket helyettem.. De ha nem megyek holnap, a jövő hétvége a következő időpont, csak más hely.. (Német) Játszani biztos nem fogok tudni egy darabig Viszont lesz munka, azzal meg sok előnyben részesül az ember.. Na majd később re, addig is jók legyetek.
[ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest