Hirdetés
- PlayStation 5
- GTA VI
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Mit látok tegnap este az egyik farm menet végén? Egy 1:08.3-as FL Ráadásul a 8. körben, pedig akkor még nem teljesen száraz. És még mindig D-pad. És egyáltalán nem rémlik, hogy valami nagyon tökéletes kört mentem volna, szóval tuti van még ebben bőven.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Sordoran
addikt
válasz ProEvoFan #10750 üzenetére
Korábban a '97-es volt, ami Gr.2 és PP840, 9,5 millióért. Valamint az utcai '94-es 18,5 millióért.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ako001
aktív tag
[kép] Eddig ezt dobta. Gondolom majd 5k kreditek lesznek
Ezzel a ps appal van egy kis gondom.
Megjelenik a ps4, meg az én fiokom, de a gyerek ps5 dolgait frissiti allandóan
Igy a képek sincsenek ott.
Valakinek van ötlete esetleg, hogy ilyenkor mit kellene csinalnom?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Elims
veterán
válasz ako001 #10757 üzenetére
Bocs,tuskó voltam.Úgy értettem,hogy..neked 6m más összeg a játékban,mint mondjuk nekem.9-ből elkölteni 6-ot másabb,mint xx.. na mindegy. :-)
Én úgy vettem észre,hogy egy-kettő ticket-re be van állítva vmi.95% eséllyel azt adja.Nekem volt egy amelyik mustang-ot adott (350) 10 pörgetésből 10x.
A ps app-ban a beállításokban keress ilyet:
Azon belül jelöld ki a ps4-ed.
-
ako001
aktív tag
Nincsen gond, értem én a viccet.
Csak nem szeretem nem ámMajd ha meglesz az 1 heti gyűjtés, kinyitom. Kiváncsi leszek.
Az meg van és ki is van választva elsodlegesnek. És a ps4 ben is az elsődleges , de igy sem mukodik."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
edeleny
őstag
válasz ako001 #10757 üzenetére
Bocs, de előfordult már valakivel, hogy ezek a tickettek nem a legkisebb nyereményt adták?
Már egy csomót beváltottam, de nekem mindig a legkisebb összeg jött ki.
Más, így nem is tűnik soknak az a rengeteg pálya. Nekem anno a High Seed mellett a Mini ring volt a nagy kedvenc. Kicsit hiányolom.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Sordoran
addikt
válasz edeleny #10760 üzenetére
Azért ad nagyobbat is néha. Viszont mikor aktív invitation-re kapom ugyanazt, vagy egy olyan autóhoz ad alkatrészt amit soha nem fogok hassnálni, esetleg olyan autót amit nem fogok vezetni, ilyenkor hiába nagyobb a nyeremény, még a 2.000 credit is hasznosabb lenne nála számomra.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz edeleny #10760 üzenetére
A szerencsekerék-gyorstalpaló így hangzik:
kb 95% esély van a legkisebb tételre, a maradék osztozik valahogy a többin.
Az amit látunk, csak parasztvakítás, nem egyenlően jöhetnek ki ahogy hinnénk, előre le van zsírozva a dolog.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Sordoran
addikt
válasz [HUN]NIMROD #10763 üzenetére
Most hogy javítottak a játék gazdaságán, verseny jutalmakon, ezen is lehetne módosítani azért. Elég vicces, hogy letolom napi futamként a Tokyo 12 köröst, kapok 825ezret, majd a játék "megajándékoz" még 2-5ezerrel. Tényleg meg se éri belépni menübe érte. Legyenek inkább ismét autók kizárólag, és ott lehet elhalmozni minket (ha már eladhatóak) olcsó kocsikkal is, néha pedig becsúszik 1-2 jobb.
Az egy dolog, hogy autó se tűnik fel mindig a roulette-ben, de hogy jó is legyen, és meg is kapjuk, esélytelen. A credit még elmegy, de az alkatrészek totál értelmetlenek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sordoran #10764 üzenetére
Napi "rendesen megyek" Tokyo és a La Mans vagy az egy órás Spa minden nap megvan. Lassan jön a pénz, de igazából nem ezzel van a baj, hanem nem értem, hogy mi a francért nincs minimum 5+ Spa/La Mans/Tokyohoz hasonló lebonyolítási rendszerű, nagy jutalommal rendelkező verseny. Pl jöhetne a Daytona fél/egy órás verseny GR1/2ben...stb...
-
Sordoran
addikt
válasz ProEvoFan #10765 üzenetére
Elvileg azt nyilatkozták, hogy azért is csökkentették a "botrány" előtt a jutalmakat, hogy ne legyen az, hogy csak 1-2 versenyt tolnak folyamatosan a játékosok a pénzért. Most ebből az 1-2-ből lett 3-4. Nem csupán annyi, hogy ezekkel több creditet lehet gyűjteni, hanem sokkal, egyenesen többször többet. Gr.1 és 2 versenyek csak jönnek idővel, legalábbis illene. Valamint valóban kellene minden nagynevű verseny pályára ilyen fél vagy 1 órás verseny 500ezer és 1 milliós jutalommal. Többség úgyis inkább ezeket a hosszabb versenyeket tolnák, vagy online.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
1:07.432
Még mindig D-pad. Erre a körre emlékszem, pontosabban a második felére, mert órákra le volt jegelve a futam a 11. kör közepén. Amikor folytattam, nem voltam elragadtatva a teljesítményemtől, a hajtű pl elég ratyin sikerült, tehát valamit az első felében csináltam nagyon jól. Meg ennyit számít a száradás. Továbbra is javítható.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
ako001
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #10753 üzenetére
[kép] Most sikerült nekem is menni egy 1.08.3 kört igaz ovatoskodtam kicsit, mert ilyenkor szoktam beszedni +30 sec-et.
De ezek a gyökerek, hogy mindig ráhuzzák az emberre a foschtalicskájukat, idegesitő.
Most volt hogy az egyenes vége előtt rám húzta,600 felett, mire földet értem, volt 20 sec büntim"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz ako001 #10768 üzenetére
Naja, mondjuk ha rá akarnánk menni egy jó körre, akkor annak lekörözésmentesnek kell lennie, száraznak, és az előzőben csak annyi a lényeg hogy ne legyen büntetés, lehet 2 perces kör is, de a hajtűből már jól gyorsítsunk ki. Így lehet kihozni a maximumot a nagy egyenesből, hogy a "mért" kör indításánál már óriási sebességünk legyen. Még az is lehet hogy érdemes kivárni amíg az ellenfelek majdnem elérik a 12. kört, mert akkor lesz a legszárazabb a pálya. Így hogy 3-4x lekörözzük őket, sokkal vizesebb. Ha lenne értelme vagy jelentősége, meg is csinálnám
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Elims
veterán
válasz ako001 #10759 üzenetére
"...igy sem mukodik."
Így viszont passzolom. :-(
Edeleny: "...mindig a legkisebb összeg jött ki."
Többször tudod nyitni. ;-) Olvass kicsit vissza.
Sordoran: "...meg se éri belépni menübe érte. "
:-D
Nimrod: 1:07
👍 Gratulálok! :-)
Szerintem ekörül lehet kb. a rekord -legalábbis az enyém-.Milyen assist-ok voltak bekapcsolva?6-os volt a fogyasztás szabályzó?
Megnéztem volna youtube-on,hogy mennyivel szeded a kanyarokat. :-) -
undercover
őstag
Én mostanában csináltam a mission részt. És a végére a driftet megkedveltem benne elég élvezetes szerintem ha ráérzel.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Alister71
nagyúr
Ez az 1 órás Spa-t nem tudom megunni. Posrche 962 C-vel valami óriási.
Jól fogyaszt, csak az időjárás dönti el a kiállásokat.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
lo_jo
senior tag
válasz ProEvoFan #10775 üzenetére
Ja, de az Audival gyerekjáték, úgy tapad, hogy még a 800PP miatt visszavett erő mellett is állva hagysz mindenkit kanyarban, az eső sem nehéz vele, sokkal tovább kezelhető marad vizes pályán is. Lenyomtam tegnap a McLaren F1-gyel is, na az már "dolgozósabb", még szárazon is meg lehet vele csúszni, ha kicsit nem figyelek, tényleg jókor kell vele gumit váltani.
-
ako001
aktív tag
Ma átraktam a féket az l2re, hát egyelőre nem vagyok valami sikeres
Olyan falhoz csapkodások mennek, hogy örom nézni.
Azért már mentem több 1,15 alatti kört is.
Lehet elöbb lesz meg a 100m credit minthogy megszokjam a féket
Utána jöhet a manual váltás."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
edeleny
őstag
Messze nem tartok még erre, de a GT1-GT2 után voltak meglepő dolgok.
Felborultam a Minivel!
Az Ellenfelek kilökhetnek! (az annak idején is olyan volt, hogy mindig útban voltak)
Sikerült már többször elmérni a féktávot, irány a dzsindzsa, mire össze szedem magam mindenki elmegy, és mire kiérek az útra, visszább rak vagy 200 méterrel.Egy kis saját vélemény a Creditről
Nem tudom milyen volt előtte. Én ennyi év után úgy indultam neki a játéknak, hogy hagyom magam szenvedni az elején. Ez nem jött be. lóvé van elég, és meglepimre az első háromba kell csak lenni. Pénz van elég a fejlesztésekre, az autókat meg úgy adja , mintha nem lenne holnap. A versenyek miatt idáig egy autót kellett venem, a többit megoldottam a nyereményekből.
Slick gumi chip tuning bőven elég mindenre.
Egyenlőre.....Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Elims
veterán
válasz ako001 #10778 üzenetére
Most raktad át a féket számodra idegen helyre és 1:15-ös időt mentél?????? :-o
Hülyéskedsz???
Meg előbb lesz meg a 100m??? :-))) Ne viccelj!Akkor talán ha most van 90m-d. :-)
Most raktad át a gombkiosztást(!) és jó időt mentél!
Kíváncsi leszek,hogy mit írsz 1 hét múlva.. :-))Tegnap esti [1:09] és nem is kentem annyira.1:07 alá biztos,hogy nem tudnám vinni,nekem az lenne a plafon.
Edeleny: Ha nem lenne a pénzszerzési lehetőség,nem lenne olyan könnyű az eleje.Amit ad kocsikat,azokkal nehéz lenne megnyerni a versenyeket csak úgy simán.Ahogy írod is,kell bele ez- meg az,azokhoz viszont pénz kell,annyit viszont nem keresel azokkal a versenyekkel.
Szerintem nincs rosszul megcsinálva.Talán lehetne picit szigorúbb,de van akinek így tetszik,picit kényelmesebben. ;-)
A fizikára sem lehet panaszom,igaz nem mentem még nagyon sok autóval,de azt kijelenthetem,hogy klasszisokkal jobb a gt7 így az elején,mint a gt6 volt -az elején-. -
ako001
aktív tag
Bizony, megyek még tot@l retard köröket , amugy.
A legjobb mikor egyszerre nyomom a féket, meg vmelyik nyilat,olyankor instant falhoz csapaás, +1-2 lepattanó
De mentem mar igy 1.13.334 et is,csak ritka.
72m nél járok, mert azert veszek is eztazt néha.
[kép] az egyik 4 csillagis, adott egy invet a Pagani-hez, igaz megvan mar mindegyik , a másik egy ultra high turbot, vmi Nismo gtr - hez. A maradék, 1 ecu, 5k,+2x10k.
EgyRx7 be rakható787b motornak azért örülnék"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ProEvoFan
nagyúr
La Mans 30 perces verseny: kb a 20+ verseny óta ma először fordult elő, hogy végig napsütés volt. Egymás után 2x is.
Tegnapi Spa egy órás versenyen kb 10 körön keresztül szakadt az eső. Nagyon állat volt így menni
Tetszik a random időjárás generátor.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz ProEvoFan #10782 üzenetére
Nekem tegnap volt a TDI-vel egy teljes száraz Spa 1 órás, így egy kiállással letudtam, végig lehetett teljes tempót autózni. 2x volt kis eső, a másodiknál a "vízmérő" már mutatta, de annyira kevés volt és olyan jól tapad az Audi, hogy a köridőn sem látszott, kényelmesen 2:20-on belül maradtam. 2 kör volt, amikor 2:20 fölé mentem, mindkettőnél lekörözéskor vágott elém az AI. Le Mans-ban nekem az első 3 verseny volt eső nélküli, azóta nem sikerül ilyet kifognom.
-
undercover
őstag
A circuit experience-ért egyszer jár lóvé mi?
Amugy az elektromos Porsche Taycan fizikája szerintem nem okés. Olyan mintha egy tankot vezetne az ember alig van tapadás. Ez a valóságban tuti nem ilyen.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Elims
veterán
válasz ako001 #10781 üzenetére
"...egyszerre nyomom a féket, meg vmelyik nyilat..."
:-)) Megy az majd rendesen. ;-))
1:13 már keményen bizonyítja!! ;-)"72m nél járok, mert azert veszek is eztazt néha."
:-D
Fasza. :-)
Eddig azt hittem,hogy jó vagyok gyűjtögetésben (assassins creed-ek,uncharted-ek,stb.,stb.),de hozzád képest KisMiska vagyok. :-)"...adott egy invet a Pagani-hez, igaz megvan mar mindegyik ,"
Ez a komoly! :-DDD
Csinálj egy screenshot-ot légyszi' a km óra állásról. :-)
Nem kételkedésből,tényleg.. -
ImACeltic
őstag
Az lehetséges, hogy most a GT7-ben nagyobb az előnyük azoknak, akik kormánnyal nyomják a kontrolleresekkel szemben? GT Sportban sokszor voltam TOP 5 kontrollerrel, most viszont örülök, ha megvan a TOP 10. Jelenleg a driver rating-em B, a sportmanship S. Úgy emlékszem többnyire a GT Sportban is B és S volt, tehát elvileg ugyanolyan erős ellenfelek ellen megyek. Most a daily b versenyen Interlagosban 1:35 elejével kvalifikáltam a Peugeout-val, de váltottam Mercire mert nem tetszett ahogy mozgott a Peugeot, viszont a Mercivel 1-2 tizeddel lassabb voltam.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
edeleny
őstag
Anno a bal kis joystickal kormányoztam, és a jobboldalon két alsó gomb volt a fék és a gáz. (x és a háromszög, valami ilyesmi)
Pár futam volt megszokni , hogy nem az a gáz..., igaz az elején volt, hogy nem értettem miért nem megy az autó...Nekem jó így a pénz! Élvezni akarom a vezetést, a többi majd jön magától...., később lesz pénz lóvéra..., is
Amit nem értek, bekapcsolva hagytam a sávos fékezési segédletet. Sokfajta verseny, sokfajta autó, jobb így a tanulás. Viszont nem mindig jó! Van kanyar ahol fékezni kell, és nem jelszi. van olyan , hogy ha ott kezdek el fékezni ahol mutatja, szó szerint meg állok a kanyar előtt, és ennek az ellentetje is van, hogy a fal fog meg! Tanulni jó, de versenyezni jobb nélküle.
Ami viszont nem tetszik! WTC700 futam. 5 kör, 20. helyről indulok, és -33 másodperc.
Komolyan ezek azt hiszik ez így élvezet. Körönként 6 másodpercet adni? Ha olyan autód van akkor ez nem gyorsasági, hanem kikerülős verseny!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Peat76
őstag
Úgy vagyok ezzel a játékkal, hogy kissé kétkedve kezdtem, most pedig azt mondom, HA A PS5 CSAK A GRAN TURISMO 7-ET FUTTATNÁ AKKOR IS MEGVENNÉM!
Mestermű minden tekintetben!Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
akey
tag
válasz Peat76 #10790 üzenetére
Nálam ez az első Gran Turismo, ami visszalépés az előző változatokhoz képest.
Már a Sport is csak stagnálás volt a 6. részhez viszonyítva.
Sajnos sok mindent kihagytak belőle, ami a 2-6. részekben jó volt. És igazán lehetne FPS limit a menüben, mert PS4 Pro felszáll, ha autókat kell versenyen kívül renderelnie.
Ennek fényében 8 pontos a GT7, a GT1-GT6 volt mind 10 pontos. -
busman
veterán
Nálam élményben a GT4 ami mindent visz.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
Elims
veterán
válasz ako001 #10786 üzenetére
Ez így,ebben a formában..nagyon meredek!!!! :-)
"...de azé...kiadja"
Ki bizony! :-) 👍👍👍 1:09-cel!!!
ProEvoFan: "14700 km....
Eddig kb ennyit vezettem a játékban...":-DDDDD
Edeleny: "Élvezni akarom a vezetést..."
👍
"...sávos fékezési segédlet..."
Sajnos nem mindig lehet hinni neki. :-/ Kell egy-két kör mire rájössz,hogy melyik segítség mennyire megbízható.
Peat: "...kissé kétkedve kezdtem..."
Én is ugyanígy. :-)
"Mestermű minden tekintetben!"
Teljesen osztom a véleményed. :-) Ps5 fasza nagy oled tv-n olyat mutat,hogy lemászik a kijelzőről. :-) és ez még csak a grafika..
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Csak az ASM van bekapcsolva, és 1-es fogyasztás. Hiába rakom 6-ra, akkor is elfogy az utolsó körben.
Bementem 1:07 alá, de még mindig másodpercek vannak benne. Valaki rakott fel videót 1:03-ról is, az kormányos.
Az enyéim itt vannak.
A futam többi része a szokásos esés-kelés, de az uccsó kör első fele valami iszonyat jó volt, abból még nagyobb rekord lehetett volna, de elcsesztem, és még szerencse, mert a végére kifogyott a benya is. Kitéptem volna a hajam, ha egy tökéletes kör végén úgy kell bekocogni üres tankkal és így kuka az egész.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest