Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2
- Gran Turismo
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
FollowTheORI #95575 üzenetére
"Ahogy néztem valami riportban a számokat, statisztikailag kb ugyanakkora az esély megalni 30 év alatt covidban, mint AZ oltással, ezért itt már nem ellensúlyozza az oltás előnye a covid-ot."
Na akkor ez lenne az eredeti felvetés. Végre megvan.
Én ugyan 47 éves vagyok, de átestem ezen a fos víruson, és azt mondom, hogy LEHETETLEN összehasonlítani a vakcinát magával a betegséggel.
Ezt felejtsétek el, ne is agyaljatok rajta, legyen az AZ, Sputnik, Pfizer vagy Moderna avagy bármi amit beadnának.
Lehet találnál olyan számokat ahol a halálozás ugyanannyi 30 áv alatt AZ beadása esetén mint maga a betegség 30 alatt, de ott van az összes kurva szövődmény amit nem tudsz.
(szívizomgyulladás, tüdőkapacitás romlása, demencia stb... ezek bejátszhatnak fiatal korban is)Szóval szerintem felesleges ezt az egészet feszegetni.
Nincs semmi értelme.
A covid HALÁL NÉLKÜL is óriási kockázat, a vakcina meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest