Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
SZERK. Csináltam pár fotót a TV-ről. Csak én vagyok a hülye, és nem taálom a jack csatlakozót?
Sajna Tv-ken sose tudtam, vajon az audio lenne?(Oda nem csak hangfal mehet?)
Még mindig egy vezetékes/nélküli fülest keresnék, bár általában véve a vezetékes jobb az olcsóbb szegmensben, nem?Sziasztok!
Nem tudom, hova írjak ezzel kapcsolatban, ha rossz helyre sikerült, akkor sajnálom. :/Szóval szeretnék egy fülest(lehetőleg vezeték nélkülit) a TV-hez(82cm-es Samsung HD), mert apámnak elég rossz a hallása és megőrülünk miatta, olyan hangosan hallgatja. Sajna a TV-n nincs jack dugó, így nem tudom, milyen csatlakozóval lehetne összekapcsolni.
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hova írjak ezzel kapcsolatban, ha rossz helyre sikerült, akkor sajnálom. :/Szóval szeretnék egy fülest(lehetőleg vezeték nélkülit) a TV-hez(82cm-es Samsung HD), mert apámnak elég rossz a hallása és megőrülünk miatta, olyan hangosan hallgatja. Sajna a TV-n nincs jack dugó, így nem tudom, milyen csatlakozóval lehetne összekapcsolni.(Sajnos TV ügyben nem vagyok valami jártas.) Előre is köszönök minden segítő választ és BÚÉK itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest