Hirdetés
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
djozsi #15981 üzenetére
Ha ext2 partíción vannak a programok, akkor is elérhetőek ha épp le van csatolva az sd kártya, hiszen a rendszer képes az sd kártyát partíciónként kezelni és ext2 partíciót nem csatolja le! Jól is néznénk ki, ha lecsatolná, és nem lennének elérhetőek a programok, hiszen akkor ott szarná össze magát a rendszer!
(#15980) IKuresZI
Az átpartícionálás egyrészt azért jó, mert még akkor is kerülnek fájlok a belső membe, ha A2SD+ -t használsz. A belső mem folyamatosan fogy. Lehet ugyan takarítani, de mindenképp jobb a nagyobb!
Másrészt az A2SD, az ext partícióra való program telepítés nem mindig az igazi! Ez egy mókolt megoldás, amit nem mindig tud megfelelően kezelni a rendszer. Nekem például elő szokott fordulni hogy egy két program eltűnik egy boot után. Egy restart megoldja, de akkor is. (A kártyám jó, és több kártyával is csinálta ezt.) Olyan is elő szokott fordulni, hogy a Market-ben az alkalmazásaimnál nem jelenik meg egy-egy.
Harmadrészt pedig a belső memből gyorsabban töltenek be a programok.Nekem jelenleg át van partícionálva a belső memóriám, és A2SD+ -t használok, de én az átpartícionálást és a Froyo beépített SD kártyára telepítését ajánlom! Amint lesz időm romolni, én is át fogok térni erre a megoldásra.
-
bala6120
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
djozsi #15400 üzenetére
1. Igen, erre is jó lehet a T-s exe, bár benne van a kockázat hogy téglásít, de ha szervizbe viszed akkor már szinte mind1 is
Egyébként van ennél barátságosabb megoldás is, fel kell tenni recoveryből a módosítatlan szoftvert, a napokban raktam ki, és a CW recovery-t ki kell cserélni gyárira, és ennyi, téglásodás nem jöhet szóba.2. Igen, jól érted.
3. Minden további nélkül.
4. A romot úgy alakítottam át, hogy felfér a 128mb-os system-re is, összesen ha jól emlékszem 122mb-ot foglal el, tehát kiosztástól függően az e feletti hely szabadon marad.
Működik az SD-re pakolás.5. Igen.
6. Gen2-es kell neki és 3.x-es
7. Mivel ez nem modaco-s rom volt, az egészet én alakítottam, elég sok változás van, de ezek direkt nincsenek felsorolva (használni kell a romot)
8. Képek nincsenek, de recovery-ből pár perc alatt az összeset végig tudod nézni, bár a fingerprint téma szerintem egész jó (ezzel települ fel)
-
umek7
őstag
válasz
djozsi #15319 üzenetére
A kelzsoca által kreált Fingerprint V1 (T1)-et nyugodtan felteheted, sőt, ajánlott. A GEN2-őség pedig nem fog sérülni.
2.3 sosem lesz olyan stabil mint a jelenlegi 2.2-ők, és igen, még mindig vannak hibái.. Csak akkor ajánlott ha vadpatakot akarsz szabályozni.
(#15320) kungzi: Ha jól tudom akkor a rom.zip-be belemész, system/app mappába bemásolod az .akp fájlokat és ennyi.
-
umek7
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
djozsi #10816 üzenetére
Teljes BIOS frissítés történt, ez kihathat több fontos dologra is (wifi, gps, gsm, akksi használat stb..)
Gondolj csak vissza a gradiens hibát is ilyen firmware update-el oldották meg
(#10815) ux1
Nem hiába írtam: A 2.2 -es gyári ROM-ok alá Gen2 kell...
Én is ezt mondom, nem véletlenül van összekötve a firmware frissítés a friss Froyo-val
(#10818) Doze
Az exe megoldás az igazi baxás, a tpt megoldás pedig matyizás
Mindkettőnek az a vége, de valahogy az első az igazi.
-
ux1
addikt
-
djozsi
senior tag
Pontosítanám az infókat:
FLB R10b ROMot használok
amikor 0620...-os számot hívok, akkor megkezdődik a hívás, hallatszik, hogy kommunikáció van a hálózattal (adja azt az idióta hangot a hangfal), de utána magától hirtelen kiírja, hogy "Hívás vége" és megszakad a hívás.
Több 20-as számot is próbáltam, mindnél ezt csinálja, szóval nem a hívottnál van a gond.Bármilyen ötlet jól jönne, nagyon fontos lenne, hogy fel tudjam hívni az adott számot.
Szerk.: próbálkoztam 003620-szal és +3620-szal is.
-
SteveBeard
senior tag
Régebbi beírásom egy másik fórumba, ha jól emlékszem még az Alpha4 volt a pengén.
Ez folyamatos használat, szerintem, azóta javult a helyzet, nagyjából azokat az eredményeket produkálja, mint Miránál."Ma Bécsből navigáltam haza Keszthelyig a Blade és Sygic Aura segítségével. Ami nagy pozitívum számomra, mikor indultam 80%-on volt a töltöttség, mire hazaértem 27%-ra csökkent. Ez ebben az időben több, mint 3 órás út. Párhuzamosan futott vele egy N95 a Garminnal 100%-ról indulva. Szegény Sárvár után töltőért nyafogott."
Persze a wifi-t nem kapcsoltam be, minek... de ha mindent bekapcsolok rajta fullra, akkor talán egy órát kibírna....kétlem, hogy bármelyik másik "okos teló" tovább húzná.
Volt nekem is olyan rom a telefonon, ami folyamatosan terhelte a procit, szinte minden esetben az "akmd2" akadt be.
-
mira72
őstag
nincs harag, de mint mondtam, nem érdekel ki mit hisz el
elmúlt hetekben rengeteget geoládáztunk, és tudom hogy ennyit simán bír.
pl tegnap is :
http://geocaching.hu/caches.geo?id=2678
http://geocaching.hu/caches.geo?id=593
http://geocaching.hu/caches.geo?id=1181végig navigátam, lestem méleket ( mert az kell az erdőbe is
) , aki vitte már ki a lakásból a telót tudja hogy ehhez a fúl fény is kell, ez olyan 5 óra séta volt, gps végig menet, net kapcsolat is ahol volt térerő ment, teló fele idő alatt zsebbe volt, akkor kijelző offon volt, de attól ugye navitel még szépen navigált, hangal is. hazaértünk, volt kis alkímia, kb 1 óra, este 1 óra ebbok olvasás, és utána 44%-on tettem töltőre....
ez van... ja: SOSE "formáztam" akkut, mert az gyilkos !
na este re
mára is 3 láda van kinézve
-
mira72
őstag
olyan 4 óra alatt megy le navitel használattal 50%-ra..
nem kell elhinni, nem érdekelén tudom hogy így van
meg azt is tudom hogy egy olyan kalibrálás ( túltöltés ) -10% akku élet... kb...
Li. Li-Po akkuk... kényesek a hülyeségekre... nagyon ! de hát egy hülye 100at csinál
de akku témáról nem akarok vitázni többet, mert eleget vitáztunk már, és nem tudtuk meggyőzni egymást,
de az biztos ha a teló egy éjjel 1-2%nál többet merül akkor nem a romban, nem a telóban kell keresni a hibát...(#1725) Des1gnR : NINCS olyan hogy alvóba 35% merül egy éjjel alatt... 1-2% még normális lehet, biztosan futott valami....
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest