Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
-
Watto1991
senior tag
Közben fejlemény: most lejátszotta a számokat végig, majd mikor ÚJRA megpróbáltam, akkor már átugrált rajtuk. Most rosszak. Ki érti ezt...
-
pista59
őstag
válasz
Sir Riccio #8494 üzenetére
I no szpík inglis.
Mit írnak ott? -
ux1
addikt
válasz
Watto1991 #8488 üzenetére
Nincs ám semmi gond
Egy dolog még előfordulhat...
Mentsd el a PlayerProt az AppMonsterrel.
UninstalláldHa van MoboPlayer akkor azzal is ugyanígy járj el.
Majd rakd vissza a Mobo-t ha van és utána a PlayerPro-t.
Rebootolj!
Nézd meg így jó-e.
Ez a két program ugyanazt az ffmpeg libet használná csak más verziót. Ezért előfordulhat ilyen akadás. Egyik kicseréli a másik alatt a libet
(#8453) Aggregátor: Te is ezt nézd meg
-
Sir Riccio
addikt
Itt 2.2-es problémára hívják fel a figyelmet...érdekes...
-
leewi
aktív tag
helló,
ugyanaz a jelenség..nem szereti pl. eme mp3-at..
(a próba kedvéért linkelem)
rls 5-r1 maximum afterburner -
kungzi
veterán
szerintetek most, hogy nem a gyári rom van a telón, nem fog kötözködni a hivatalos frissítés, hogy nem gyári rom? vagy szerintetek érdemes lesz előtte visszarakni a gyárit?
-
kopuler
tag
válasz
Watto1991 #8485 üzenetére
Az ilyen embereknek üzenem:
Nem kötelező ezeket a ROM-okat használni. Maradjatok a gyárinál.
Persze lehet jelezni, hogy valami nem stimmel, de illene úgy feltenni a kérést, hogy ne követelőzés legyen.
És ha már a készítő vissza is kérdez és mutat hajlandóságot a hiba keresésre, akkor legyetek szíves az összes kérdésre válaszolni. Hogy fel tudja deríteni a hiba okát. -
madoxx
aktív tag
(#8483) ux1: Köszi!
Abban tudnátok segíteni hogy hogyan tudom ellenőrizni, hogy az ext2-met használja-e a rendszer?
Appmonster azt mondja a phone kapacitása 208,12 MB. Itt nem kellene látszania az 512-es ext2-nek?
Ha áthúzok egy több megás appot sd-re, a phone-on a szabad hely nem igazán nő...
-
Lacka89
aktív tag
-
Bladefan
csendes tag
üdv! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Felraktam a Blade-emre ezt: [link]
Namost... Szeretném visszarakni az alap T-mobile ROM-ot, de a telefon nem csinált a clockworkmod mappába backup-ot. Namost?
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, aki érti a dolgokat.
Meg lenne még egy kérdésem ehhez kapcsolatosan. Ezzel most elveszett a garancia a telómról? :/THX
-
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #8467 üzenetére
Elméletileg amikor jön a frissítés akkor majd a telefon egy netes kapcsolódás után jelezni fogja, hogy van frissebb android frissíteni szeretné? Természetesen aki nem custom romot használ.
Csak, hogy itt lesz egy firmware frissítés és ez okozza most a bonyodalmat és a késést?
Gondolom ehhez viszont egy hasonló módszer lesz mint ami a t hivatalos ram feloldós megoldása.Köszönöm a válaszokat.
-
Mr. Q
tag
Lehet buta kérdés, de nem tudja véletlenül valaki, hogy hány pixel x hány pixelesek a háttérképek. A magasság nyilván 800 pixel, de milyen szélesnek kell lennie?
Előre is kösz.
-
Carline
őstag
válasz
Watto1991 #8458 üzenetére
Csatlakozok én is a hibalistához.
RLS5 ux1 féle verzión pár MP3 zenét, köztük a beállított ébresztő hangot semjátszotta le.
Szerencsémre a rezgés be volt kapcsolva és felébredtem, hogy zümmög valami...
Semelyik lejátszó nem játssza le.ux1: Várjuk ám a javítást.zip fájlt
-
ticzi01
aktív tag
válasz
kelzsoca #8411 üzenetére
kelzsoca:
Az Update csomagba beel tdják mahinálni a gen2-ítést? Mert a modacon eléggé bonyolult ez a folyamat. Költői a kérdés csak...
Köszönöm neked/nektek az eddigi munkásságod/munkásságotokat és a perfekt korrekt segítőkézségeteket amit a fórumban véghez visztek.
Nekem is sokszor volt hülye kérdésem kellemetlen leeht ugyanarra többször válaszolni mégis megteszitek.
Hiába midnenkinek a saját problémája a legnagyobb!Peace
Szerkesztve mert má a válasz meg is jött pont a fejem fölött egyidőben az én regéynemmel!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Fooler89 #8463 üzenetére
A ZTE már elkészítette a 2.2-es Froyo-t a készülékre, most várhatóan megvárják amíg a 2.1-es Gen1-es készülékek elfogynak, aztán a Vodafone-on kívül a másik két szolgáltató is Gen2-es 2.2-es készülékeket fog árusítani, és a Gen1 tulajdonosoknak várhatóan érkezni fog egy update csomag, benne a firmware frissítés és a friss Froyo.
A phone.apk-t nem lehet csak úgy cserélni, mivel nem fog működni.
(#8468) ticzi01
Igen, van vodás rom, én a mai napon el is kezdtem vele dolgozni, várhatóan hétvégére vagy jövő hét elejére lesz is belőle publikus változat, viszont ez a rom gen2-es és kell hozzá a firmware frissítés is.
A generáció váltást nem kell elkapkodni, szinte biztos hogy lesz hivatalos megoldás is.
-
SD killer
csendes tag
válasz
Fooler89 #8463 üzenetére
"mert kezd úgy tűnni nekem, hogy nem fogják tudni tartani a beígért határidőt."
Hááát, a határidő Q1 volt, úgyhogy nem csak úgy tűnik, de már most kifutottak belőle.
Egyébként újabb konkrét dátum nincs, egyes infók szerint csak arra várnak, hogy elfogyjanak a boltokból a 2.1-es pengék.
Lassú vagyok
-
Fooler89
őstag
Régóta nem követem a topikot de most visszaolvasva 2-3 száz hozászolást látom, hogy a vodafone előrukkolt egy 2.2 -vel.
A Magyar Telekom mikor szeretne előrukkolni a 2.2-vel, netalán mikor kérik meg kelzsocát, hogy lépjen be a fejlesztésük be, mert kezd úgy tűnni nekem, hogy nem fogják tudni tartani a beígért határidőt.
A vodafonos rommal kapcsolatban, ha mondjuk ki cseréled a rom annak a részét amelyik függővé teszi a romot mondjuk egy t függővé akkor annak van valami jogi akadálya? Működhet úgy a rom?
-
RAiN91
őstag
Akkor ez felmegy GEN1-es blade-re is?
-
Lacka89
aktív tag
Nekem is ux1 a RLS5e van fent nekem hibátlanul lejátszik mindent. Egyenlőre csak a gyárin próbáltam...
-
Telomanikus
senior tag
-
Watto1991
senior tag
Mióta felraktam ux1-féle RLS 5-öt, azóta van pár mp3 szám, amitől lefagy MINDEN lejátszó, vagy egyszerűen átugorják azokat a számokat... (player pro, gyári lejátszó, mixzing több verziója (piros-zöld)) Nem értem miért lehet..
-
mira72
őstag
-
barnam_
nagyúr
-
n_stolz
tag
Kérem válaszoljon valaki, kösz! -
-
Wolfeee
tag
A minap az ébresztő hangomat átállítottam egy mp3 formátumó dalra. Erre reggel csak rezgett de nem adott hangot a teló.... :S
Ez a rom miatt volt vagy mi lehetett az okat?
köszi
-
ux1
addikt
Azt tudom hogy nem az első ROM cseréd
Azért kérdeztem a recovery-t is mert abban is vannak eltérések. pl a 3.0.1.4 hibás volt, de nem vették le, majd kb 3 nap után javítva lett csendben. Aki azóta nem rakta újra a recoveryt- az szív.
A 3.0.2.4 -ben nem működik az SD particionálás és formázás rendesen. A 3.0.0.6 nem kezelte jól a 8G-nél nagyobb SD-t
Sorolhatnám...
-
kagzer
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek.
Tegnap néhány nap Zsoca féle CM7 után vissza akartam rakni a mentett Svéd romot. Lett egy jókis bootloop. Hiába raktam újra, nem akarta az igazat. Kapott egy TPT-t, a gyári elindult, majd felraktam megint a Svédet, hát bootloop...
Azonban ux1 romját szépen rendben jól megette.Akkor most valaki segíthetne megérteni, hogy miért és hogyan?
A félreértések elkerülése végett elégedett vagyok ezzel a rommal, csak szeretném megérteni a hátterét...(#8445) ux1 ugye csak viccelsz
Persze hogy volt wipe -
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #8441 üzenetére
Azé' van ott a 3gWatch
hogy lássa
A topik címében meg hogy olvassa el az 1.hsz-t
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #8438 üzenetére
Nekem nem szed le semmit.
Szvsz a gyári is egyből csinál forgalmat. mikor bekapcsolod. 1.hsz-ben benne van hogy miért... A full rom, meg eleve a haladóbb usereknek készül.
Ha meg frissül a marketen vmelyik program, az meg persze hogy forgalommal jár...
-
itsDani
tag
Megmondjátok nekem azt, hogy az sd-ext pontosan hogy működik? 2.3 alatt van értelme? Az app2sd pakol oda? Vagy az android magának? Csak mert csináltam mielőtt felraktam az n39-et, és azt vettem észre, hogy az app2sd és az android is a FAT32-re pakolta át az appokat. Vagy csak rosszul láttam?
-
itsDani
tag
Sziasztok!
Ti tudtok valamit a BlindType keyboardról? Marketen nem találtam, sehonnan sem tudom letölteni. Még nem jelent meg, csak videó van róla? Meg azt hallottam hogy a google megvette, de semmi egyebetSzívesen kipróbálnám
--
A legfrissebb hír amit találtam, tavaly októberi róla, abban írják, hogy a google megvette. -
cascada
senior tag
Bocsi, de sürgős lenne, és nem szeretném nagyon elrontani -
Bozek
nagyúr
Vicces ez az Opera Mobile, a Clockopia.ttf-et használja az oldalak megjelenítéséhez.
Igaz, közben megvolt az első user error is nálam, aminek bootloop lett a vége. Simán beraktam a /system/fonts mappába a TTF-jeim, de azt már elfelejtettem, hogy 644-es jogokat kellene adni nekik. Újraindítás után jött is a szép kis bootloop.
(#8413) vampire17: Én meg úgy oldottam meg a PowerAMP dolgot, hogy PlayerPro-t vettem. Nekem ez jobban tetszett. De hát a magyar ember mindent ingyen akar.
-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca #8407 üzenetére
"Nekem nincs fent a poweramp, de biztos hogy van egy conf fájl, ahol ezeket tárolja, azt kellene kimenteni."
Igen, csak gondoltam valaki már mentette ki előttem és akkor nem kell ilyen későn kutakodnom.
(Amúgy az ilyen semmitmondó válaszokat mellőzhetnéd...legalábbis felém mindenképp)
"Bár normális romot én is/mi is tudunk belőle csinálni, annyi hogy nem lesz független a rom, mert jogi probléma nem hiányzik."
Jah csak előtte még megvárod kalt munkáját. Biztos ami biztos.
-
kelzsoca
félisten
-
Geree
senior tag
válasz
kelzsoca #8398 üzenetére
Reverse-tethering: Linux alatt megoldható: http://blog.mycila.com/2010/06/reverse-usb-tethering-with-android-22.html
-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca #8398 üzenetére
És miért nem adod a dumpot a modacosoknak, hogy gyúrjanak valamit belőle?
Valaki!
Poweramp elkezdett sírni, hogy vegyem meg. Most le kéne pucolnom, stb,stb. DE! Nagyon eltaláltam legutóbb az EQ beállítást és már nem emlkészem rá, belőni meg nincs kedvem megint. Hol tárolja az EQ értékeit, nem tudjátok véletlenül?
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest