Hirdetés
Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Kelzsoca!
Az lenne a kérdésem, hogy a BDIII-ban lévő tárcsázó kicserélhető-e a Dialer One-ra még a ROM telepítése előtt?
Ha igen akkor mit kell kivenni , hogy a CM-es tárcsázó ne legyen a ROM-ban?Előre is köszi az infót.
-
yotzo
csendes tag
válasz
Mercutio_ #48785 üzenetére
Koszi, folyamatban, csak itt a kivalaszthato firmware-eknel a csomagban levo v880-as osf-ek kozul kell-e vlasztanom valamit, vagy valami tok mast, az itthon hasznalatos csomagokbol?
Pl api29 csomagjabol, vagy gyari vodas pakkbol, vagy ne kuzdjek ezzel, csak majd ha ezzel a v880-as csomaggal sikerult
/nem tom van-e kulonbseg a v880 meg a p729b kozt, ezert nyuglodok/ -
PuffySite
tag
Azok akik nem látnak bizonyos programokat, vagy nem tudják letölteni őket pc-n sem kompatibilitás ellenőrzés miatt és BDIII romot használnak, azt ajánlom tegyék fel a BDII-t.
Tegnap hosszas pöcsölés után erre jutottam.. BDII-vel ez a probléma nekem megszűnt.
-
Mercutio_
félisten
Igen, eszerint a leírás szerint járj el, a Channel1.nvm-et tedd el valami biztonságos helyre és a másolatát használd
-
had423
aktív tag
Hali,
Több zenealbumot is rátöltenék a telóra, de csak 2gb-os kártya van benne, és alig van már 100 Mb-om. Vanilla surprise feltelepítése után clockworkmod mappából ki lehet törölni a cuccokat? (.android_secure, data...stb) -
yotzo
csendes tag
Sikerult elkuralnom az osf-emet.
Vodas exe utan FTM felirat jon csak be, se fastboot, se adb nem talal device-t.
Win7 alatt DFU modban latszik indulni, semmilyen comboval nem sikerul mast kicsikarnom belole. Ill. akksi nelkul vol- es kabel bedugasra zold robot van csak loopban.
Channel1.nvm megvan, nemi donate elleneben elleneben szivesen fogadnek segitseget.
Ha jol tippelem mar csak a modacon taglalt download mod segit rajta, de jo lenne kis segitseg, hogy pontosan mit is kell neki feltolni. -
kungzi
veterán
-
SilverToM
tag
Csak én nem látom a marketben az anysoftkeybord progit csak a nyelvi kiegészítőket?
-
Boonen007
őstag
Na jó, hagyjuk valószínűleg én vagyok a lökött.
-
Boonen007
őstag
Miért valaki tudja mi az a Blah?
-
-
Boonen007
őstag
Kijött az új cm_blade_full-226.zip .
-
"Lehet... de erre van telefon, mél, messenger, skype, személyes találka... szvsz"
telefon: benne lenne, ha működne...
e-mail: benne
messenger: benne
személyes találka: tegnap ott beszéltem le az egyik ismerősömmel, hogy megyünk kolbászt enni.
(természetesen húsboltba, mert mi nem öljük meg az állatokat)
Maga a FB hatalmas, egy csomó szolgáltatást integráltak.
Az, hogy az emberek olyanok amilyenek... hát na. Az nem a FB hibája. -
TRob1
veterán
válasz
szezso15 #48759 üzenetére
Ha valóban úgy működne, ahogy kéne neki, hogy tartsa a kapcsolatot emberek között (értelmes keretek között), akkor tényleg használható lenne - Lehet... de erre van telefon, mél, messenger, skype, személyes találka... szvsz. És akkor nem kell a hörcsögről se olvasni... Nah de mind1, én nem fogom megváltani a világot, hisz mindenki csinál amit akar, vagy ami jó neki (vagy legalábbis azt hiszi hogy jó
)
(#48758) Psychonaut: De azt írta vki, hogy a biológia órán meg azt mondta... - akkor mi az hogy fordítás, meg "fék"? Ezt nem értettem... De mondom, én mindent elhiszek neked is.
-
szezso15
addikt
Szvsz a FB egy remek dolog, csak sokan nem arra használják, amire való...
Abban egyetértek veled, hogy ki nem sz@rja le, hogy Gipsz Jakab kiírja, hogy a hörcsöge akkorát fingott, hogy irányba áll a szőr a segglyukánál...
Meg ugye a sok unatkozó, alacsony IQ-jú ember is ott múlatja napjait...Ha valóban úgy működne, ahogy kéne neki, hogy tartsa a kapcsolatot emberek között (értelmes keretek között), akkor tényleg használható lenne!
-
TRob1
veterán
válasz
D1Rect #48755 üzenetére
A világot szeretném megmenteni (mindig is irigyeltem a szuperhősöket akik megmentik a világot, hát én is meg szeretném
Nah de vége az offnak, mert már sok lett. bocsi. )
(#48753) Psychonaut: Én hiszek neked, de akkor miért van még hozzá ilyen komment magyaroktól? : [link]
-
HollyBoni
veterán
Erre a linkre is csak szintén ezt lehet mondani:
I don't want to live on this planet anymoreÉs amúgy tényleg. Lehet építek én is egy űrhajót és elhúzok a f@szba.
Psychonaut: Igen sajna az összeset 9gag-ről,meg memebase-ről lopják.
-
Fityusz
tag
Sziasztok!!
BD III-at használok és vmiért az aksi nem akar beállni rendesen. . 2 ora telt el miota lehúztam és már 15 % ment le pedig 1,5 perc telefon volt csak. 3. fel le töltésnél járok full merlés full töltés és battery calibratort is használtam, de semmi nagyon merul. feladatkezelő szerint semmi komoly nem fut. BDII volt fent ezek elött és az nagyon jol bírta. Vmi tipp esetleg mit probáljak meg??Köszönöm a segítségeteket.
[link] -
Nerd
aktív tag
És akkor Katalin nővére kispapa?
-
Nem. Kifejezettem értelmes ismerőseim vannak.
Egyébként a FB kurvajó, csak a userek nagyja pont olyan mint az életben.Én szeretem a FB-ot, már kiemelt kommunikációs csatornaként használom, ezért fájó pont, hogy egy ekkora cég nem képes egy működő appot írni rá.
Tudom trendi utálni a FB-ot, de ez engem nem zavar.
-
domerator
veterán
Segítsetek nekem egy félig OFF-ban.
Ha a PC-ről küldök fájlt a telefonra, akkor a telón elég ha bekapcsolom a bluetooth-t és fogadja (össze vannak párosítva)
Viszont telóról csak akkor megy PC-re, ha a PC-n a BT menüből megnyitom a fájl fogadása ablakot. Ezt minden fájlnál el kell játszani.Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen minden alkalommal a fogadást engedélyezni a PC-n? A bluetooth beállításokban nem találtam semmi effélét (Windows7 SP1)
Köszi
-
TRob1
veterán
válasz
D1Rect #48742 üzenetére
Sötét a kliens is, mint a fércbukkerek többsége?
[link1], [link2], [link3], [link4], ... hónapokig lehetne sorolni.
(és a legszebb benne, hogy mindenki azt állítja, hogy ő nem ilyen, meg hogy neki nincsenek ilyen ismerősei
)
szerk: Jah, és olyan appot keresek, ami widget formájában kitehető, 2 gomb van rajta, és ha az egyiket megnyomom, eltűnik a frászbúk a világból, a másikra meg a felhasználók tudatából tudom törölni. Aki tud ilyet, szóljon pls.
-
A BDIII és a FB kliens nem szeretik egymást...
Megint black screen volt és azóta nem lehet szinkronizálni a fiókot. Van egy olyan érzésem, hogy nem a BDIII hibája...
Android FB kliens sux! -
apeelme
addikt
mivel a google profilodhoz van rendelve a market elérése, így rom újratelepítés után, a kikeresett programnál már azt látod hogy Purchased (megvásárolt) a Buy helyett...tapizz rá és települ is.
------------------------------------------------------------------
más:CM-es fiúk vagy másnaposak, vagy szimplán jókedvük van:
to be included in next nightly:
Blah (android_packages_apps_CMUpdateNotify)
vold: add ro.vold.umsdirtyratio property (android_system_vold)
jordan: device specific v7.1.0.1 (android_vendor_cyanogen)
bluedroid: Add option for a device-specific bluedroid implementation (android_system_bluetooth)
Fix emergency dialing on Galaxy S devices (android_frameworks_base) -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ha újra rakom a romot, hogyan lehet a marketen megvásárolt appjaimat full formájában feltenni? -
válasz
Winner_hun #48691 üzenetére
Egyszer felszinkronizálod a google fiókba és gmail-en belül is tudod szerkesztgetni.
Vagy rögtön gépről is beviheted gmail fiók/címlista. -
SilverToM
tag
Sziasztok!
feltettem a BD3-at és valahogy elbambultam, de a lényeg, hogy most minden névjegyem kétszer van mit tudok tenni a normalizálásért? köszi!
-
domerator
veterán
válasz
barnam_ #48726 üzenetére
Igen, az impedancia miatt a gyengébb penge is jobban hajtja.
Az érzékenységet nem tudom pontosan én sem, de tippelve arról szólhat, hogy adott teljesítmény hatására mekkora hangerővel tud megszólalni... ez logikusan a mechanikai kialakítástól függhet... gyengébb minőségű (vastagabb) membrán pl. nehezebben moccan adott teljesítményen.
-
cofon
csendes tag
jaj lemaradt: a Librához jók lennének ezek az aksik???? Mert azt tervezem , hogy a gyereknek azt fogok venni! csak beinduljon a ROM-gyártás hozzá!!
-
barnam_
nagyúr
Tegnap jött meg az Arctic Sound E461-BM fülesem, leírom róla a tapasztalataimat:
Rögtön egy negatívummal kezdeném, sajnos a jack dugó kiosztása iPhone-al kompatibilis, vagyis a Blade-n nem működik a mikrofonja, és a zene is csak akkor szól normálisan, ha benyomod a távirányító gombját. Szerencsére adnak hozzá egy adaptert, de így nem megy a mikrofon. Kell hozzá eszkábálni egy átalakítót, vagy ebay-ről venni egyet. (Sajnos itthon sehol nem találtam.)Na de van pozitívum is. Mégpedig a hangminőség. Természetesen össze sem hasonlítható a gyári fülessel
CM7-t használok, a DSP "Rock" beállításon. Teszteltem trance-től a szimfonikus metálig minden stílussal. A mélyek szépen szólnak, már alapból erőteljes, nekem talán egy kicsit túlságosan is. Pl. Fort Minor alatt majdnem max. hangerőn sem torzított, pedig abban van bőven basszus. De ami igazán tetszett, hogy a közép, és magas hangok is szépen szólnak, minden apró részlet hallható, csakúgy mint az otthoni hifi hangszórón. Pl. az Epica-ban a hegedő, vagy Mike Oldfield Tubular Bells-e is.
Amivel nehezen tudok megbarátkozni, az az agyba dugós kialakítás, lehet az én halló járatom túl kicsi, de alig tudom beszenvedni a helyére
Viszont ha normálisan benn van, elég jól szigetel, relatíve hangos buszon sem kellett max-ra húznom a hangerőt. Szerintem 5k alatt elég jó vétel, ha azt nézzük, hogy headset-ként is lehet(ne) használni.
Bocs a kisregényért
-
cofon
csendes tag
api29! hogy és mennyiért tudnék szwrt tenni én is egy ilyen aksi csomagra?? segítenél!!??
Az ebay-hoz nem igazán "értek"!! -
hippo0315
senior tag
válasz
#19617792 #48539 üzenetére
Tudom, próbáltam is mind a két programot.
A Dialer One, még akár jó is lenne, de erre ki lehet-e cserélni a ROM-ban lévő tárcsázót (a CM-ben lévő ne is települjön)?
Mivel a gyári CM tárcsázó az katasztrofális, a tárcsázás ikonra kattintva mindig a telefonkönyv jön be, hiába állítom be, hogy a tárcsázó jelenjen meg, valamint hiányzik belőle a gyorshívás.
Egyéb iránt minden más szuper a CM-romokban (különösen a mestereink által átfésültek), de mivel főleg telefonálásra használom a Pengét, így nekem ez a legfontosabb.
Eladni pedig sosem szándékozom a Pengét, annál azért jobban szeretem.
-
pista59
őstag
Csak hogy örüljetek!
MxM19 kollégának nagyon a szívéhez nőttetek, az ACE topicból idézet:
[link] -
atiotezer
csendes tag
Sziasztok
Feltettem a BDIII-romot, minden szép és jó egy dolgot kivéve.
A marketről nem tudom letölteni az Origo programot, ezen kívül teljesen jó minden.
Rom telepítésnél minden format/Wipe megvolt, kézszer is felraktam egymás után akkor is ugyanaz a helyzet. A romban semmi nem lett módosítva MD5 checksum is rendben van.
Az előző BDII-ön tökéletesen futott.Valakinek ötlete?
itt egy kép a problémáról.
üdv:atiotezer
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest