Hirdetés
Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz
vampire17 #23998 üzenetére
Én még nem, viszont az utolsó kiadott relase-t megnéztem. A GPS jól működött, mobilnettel nem foglalkoztam, fagyások sem igazán voltak (az alatt az 10-15 perc alatt míg fent volt), a sebessége pedig teljesen korrekt volt. Kezdetben az előugró ablakok elég gyengén, mondhatni szaggatva működtek, de a mdp-gpu + hw.1 átírás után már megszűnt ez a jelenség.
Közbe valami kínai tag meg arról vakerál hogy lehet hogy megtudják szerezni a kernel forrásait..
-
kungzi
veterán
dehogy, semmi sem lesz
minden elvesz magáról a telóról, legalább is nekem elveszett
-
törölt tag
Gondolom ez az új kernel se fog növelni a hangerőn sajnos.
Egyébként miben jobbak ez erre épülő ROMok? Stabilabb/gyorsabb a működés?
-
kungzi
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
Új napra virradt. Nálam már fő a család kedvence a húsleves, nálatok mi fő?
-
sonique
őstag
szoval latom senkit nem érdekelt a kérdésem
a svéd romban lévö dark tremor féle sd ext kezelés le lehet cserélni valami masra ??
mert ez meg döglöttugy szar ahogy van
eddig ez a svéd rom nallam a leg instabilabb
elött a JJ rls 3-5 volt azok normalisan mentek és soha nem cirkuszolt az sd ext miattszal hogy tudom ujra kreálni ezt a dolgot vagy lecserélni ?
szerk:
a hozza valo GUI-t most felraktam
és ugy érzékelte mintha ki lenne kapcsolva !!!
ez fura
egy telepités és egy restart igy össze omlaszthatja ezt a részt
hat nem egy üzem biztos dolog -
Simba86
senior tag
tudom, h van külön téma topic, de arra gondoltam megmutatom a jelenlegi kinézetet
semmi extra, steel blue+sony sketch EF -
kelzsoca
félisten
Kidobáltam a felesleges alkalmazásokat (felmegy 128-as system alá) javítottam a magyar fordításon, meg pár apróság.
-
kelzsoca
félisten
==============
V880_test_one
============== -
sonique
őstag
mi a trutty döglik meg ha telepitésnél meg all reboot és azota nem
akarodzik latni az SD ext részt vagyis latja a de a telepitett progik nem futnak onnan
pedig ott vannak -
raynon
csendes tag
válasz
infectedmann #23961 üzenetére
Gondolom ennél azért előrébb tartanak már csak a "fiatal orosz mérnököknek"ezt sikerült kihozni a cégtől a rizses szendó papírjában.
-
raynon
csendes tag
Hali amit most írok ezzel az "új" ROM mizériával kapcsolatban lehet hogy csak egy fikció de lehet hogy van mögötte valami , mégpedig : ugye hamarosan jön a Skate gyári 2.3-as Rommal nem lehet hogy ez annak valami béta verziója?Mert a Skate nem sokban különbözik a Blade-től így a rajat lévő Rom gondolom kis változtatással jó Blade-re is...lehet hogy ez jutott ki valahogy.
-
infectedmann
őstag
Amúgy kiv. vagyok mikor lesznek kész a végleges hivatalos frissítéssel. Gondolom, ami kiszivárgott az valami béta szerű teszt verzió volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #23956 üzenetére
jönne a cm csapat és adnának hozzá tanácsokat javításokat, ötleteket.
Hidd el, a gyártónak olyan saját szoftverfejlesztő csapata van, akik nem szorulnak rá lelkes hacker/modderek tanácsára vagy javaslatára.
-
dragon1993
őstag
Hát nem tudom lehet ,hogy a cm csapatnak el kellene kezdenie ezzel a kernellel foglakoznia , mert ezek a driverek nagyon sokat jelentenének. Egyet nem értek ezekben a gyártókban ha egy open source programot átportolnak a saját eszközükre akkor a fejlesztést miért nem csinálják nyilvánosan a fejlesztést.
PL: Írják a kernelt és jönne a cm csapat és adnának hozzá tanácsokat javításokat , ötleteket.
Közzösségi ROM fejlesztés, milyen jó kis romjaink lennének ?FacebookDevbook -
sonique
őstag
-
mira72
őstag
-
sonique
őstag
és ebben a kiszivárgott 2,3ban már zte féle tarcsazo van ?
mert a stock android rohadt szar darab ami a Cm romokban van -
vampire17
addikt
Igen hivatalos forrasbol epitkezik a CM, ez tenyleg igaz. viszont nem mindegy h nekik kell pl egy 2.3 ala valo
erintokepernyokozelseg erzekelo drivert osszeszenvedni, tobb honapos munkaval (emlekezhetunk h volt erre is pelda), vagy pedig, ahogy te is irtad, ott van a forraskod, ahol szepen benne van a blade-re irt valtozat.Igen, igen tom h ez ami most van mar le van forditva, nem lehet visszafejteni a forraskodot, de legalabb remenykedhetunk, hogy pl egy sima wifi lib cserevel jobb lesz a mostani CM...(megha ez mokolas is ugye
)
Nem mondom h ez egy tokeletes megoldas, de a semminel mindenkepp jobb. Ha mondjuk azt nezed, hogy honapok ota nem tudja a CM megoldani a wifi megszakadasos gondot es most egy utolso mokolos senki valahogy beleszuszakolja ezt a leforditott lib-et a CM-be akkor az a felhasznaloknak csak jo, nem? (oket nem hiszem h erdekli h hogyan keszult)
-
ux1
addikt
válasz
vampire17 #23946 üzenetére
Kicsit furán fogalmazol.
A CM pont a HIVATALOS forrásból építkezik. A ZTE pedig készülék specifikusra módosítja ugyan ezt a forrást. Ezért mondom: forrás kell, és nem bináris. Ez nem visz előre semmit. ( lásd kezdeti 2.2-es MCR ROM-ok Paul-tól ) Változás akkor ált be, amikor januárban? a ZTE elérhetővé tette a Froyo kernel forrását.
-
vampire17
addikt
api29: Na latod, ez kezd egy flame lenni!
Ne vedd sertesnek amit mondtam, szeretem a romjaid, csak arra celoztam, hogy van haszna ennek a ROM nak is (ennek a kiszivargottnak) mert stabilabba tehetunk egy olyan rom-ot, ami eleve full mokolas
(mert mi lenne mas a CM, ha nincs hivatalos 2.3, ami alapjan keszulne
)
A mokolas alatt itt nem valami "alantas" dolgot ertek, (minden tiszteletem a CM-é) hanem olyan munkat ami nem hivatalos.
-
ux1
addikt
válasz
vampire17 #23934 üzenetére
Nos a gyári után a CM az ami nem ollózott. A green az már más tészta, de nehogy azt hidd hogy olyan eget-verő a differencia.
Igen ezzel az erővel nekünk is felesleges ROM-ot mókolni. Bárki mókolhat magának... Én többször mondtam már, hogy elsősorban magamnak csinálom. Ha vkinek megfelel használja, ha nem nem...
Én is hájpolom a lájkot de attól félek flémwor válna belőle (IMHO)
-
zedok
őstag
De akkor ez egy reménysugár arra h valóban lesz official 2.3 blade-re?
-
vampire17
addikt
válasz
kelzsoca #23933 üzenetére
igen, ez igaz
De CM-ek akkor sem azt hasznalnak, csak megneznek a szukseges dolgokat
Egyelore pedig a CM a legjobb alternativa a 2.3.4-es ROM-ra.
ux1: Ilyen formaban a Cyanogenmod Green vonalnak sem lenne ertelme, hiszen ott sem csinalnak mast, mint az innen onnan osszeszedett fajlokat mokoljak bele a CM-be...
Megis, eleg sokan hasznaljak es elegedettek...
Igaz ami igaz, a programozas soha nem volt erossegem, ezert nem vagyok programozo, hanem mernok informatikus
-
ux1
addikt
Pedig nem értem mi ez az agyon hype...
Ez egy kiszivárgott vagy szivárogtatott ROM a ZTE műhelyéből, csak ennyiben "hivatalos". Olyan mint anno az MCR és JJ ROM-ok voltak. Majd az R10 környékén lesz vmi belőle. Ebben a formában annyit sem ér mint egy 2 hónappal ezelőtti CM7.
(#23932) vampire17
Ehhez meg, mint reggel már írtam, a forrás kell... A binárist feldughatod...
Ha picit értenél hozzá, tudnád. Ami működik, azt a CM7-ből mókolták bele. Akkor ennek mi értelme?
-
pista59
őstag
Jól pörög a topic, de már 8 perce nem volt hozzászólás.
Mi történt? -
vampire17
addikt
RIL lib-ek mentek egyszer a CM7-bol, akkor a GPS-fix fajlok, amiket a CM7-hez is hasznaltak, illetve GPS config file es APN config fajlok.
valamint par app cserelve, jopar kigyomlalva. En ezekrol tudok.
A build.prop is meg lett kicsit mokolva, asszem a min orajel lett foljebb veve.
-
Nohab61
aktív tag
válasz
atillaahun #23917 üzenetére
GPS nálam sem működött,
de a Market töltött rendesen (vagy ez akkor volt nálad miután feltetted a fixet?).
Á így már világos
-
atillaahun
veterán
Nos én is kipróbáltam ezt a GB v3-mat, tényleg megtartja a wifit alvó állapotban is. Mondjuk eddig csak 5 percet engedtem neki, nem tudom 1-2 óra után is tartaná-e, mindenesetre ennek van eddig a legjobb wifi drivere amit láttam.
GPS nálam viszont nem műxik. Legalábbis se a maps, se a navigáció nem talál pozíciót. Próbáltam volna lefuttatni a *983*0# -at gps teszthez, de nem ismeri fel a kódot. Néztem tényleg nincs benne emode.apk alapból. Rootexplorerből feltettem egyet, engedélyek rá, ugyanúgy semmi. Erre feltettem Earl 007 emode.apk fix-jét, mire kaptam egy bootloop-ot.
Úgyhogy most éppen itt tartok.
Egyébként a cache-t a RAM-ba átirányító fix sem működik, amit korábban linkeltem. Nem tölt a market. -
kelzsoca
félisten
Ez volt a kiszivárgott cucc: GB_blade_signed_061311
Ebben a romban az apk csomagok még odexelve voltak, de aztán valaki deodexelte őket a "későbbi" kiadásokban.
Ez megint egy távolkeleti rom, ami nem megy az Európai készülékeken, ezért meg kell buherálni, ha jól tudom átpakoltak a CM7-ből dolgokat ebbe a romba, hogy a gsm modul és a gps működjön, meg még ki tudja éppen mit, annyira nem kísértem figyelemmel.
-
tlac
nagyúr
Én az eredeti változatból indultam ki, ebből:
GB_blade_signed_061311.zipviszont ez függő rom? vagy mi lehet a gond, hogy a pin kódomat nem is kérte és így nincs is hálózat...
-
dragon1993
őstag
Szezso15
Olvass engem
Még mobilnézetünk is van. -
szezso15
addikt
Na én ezt telefonon nem bírom követni, mármint a hsz áradatot...
Majd holnap kérek egy helyzetjelentést
-
Weeman1
veterán
Kelzsoca Two face II romja volt fenn.
Nem működött az usb meghajtóm,
mindig újraindult mikor csatlakoztattam az usb meghajtót.
Meg egy napja a wifi sem működött rendesen,
csatlakozott a routerhez,de mégsem ment a böngésző,
meg egyik időjárás progi sem tudta magát frissíteni.
Valakinek volt már ilyen?Most a Two face III van fenn,
és minden tökéletesen működik.
Erre valaki? -
törölt tag
Ebben az új ROM-ban ahogy olvasom azért nem megy a mobilnet, mert a kernel el van gányolva.
Aktív témák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest