Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz Sirandrish #69 üzenetére
Nem tudom, mert ahogy néztem nem lehet sehol megnézni. De egy német oldalon azt írják több, mint 60(ha jól fordítom - németül nem nagyon tudok).
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Végre ma tudom folytatni a Zeldát(ha el nem alszom, elsősorban este játszom)...Párom itt volt hétvégén, aztán ilyen téren a Wii Play meg a Mario Party 8 elvette az erőmet.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Grat!
Van egyébként valamilyen Nintendo konzolod?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz Sirandrish #38 üzenetére
Akkor jó. Szeretem magam megoldani a helyzeteket. Kutya még nem.
-
orkester
őstag
válasz Sirandrish #36 üzenetére
Az. Hosszú amúgy a játék?
-
orkester
őstag
válasz Sirandrish #27 üzenetére
Már meg van a bumeráng és szabadítom ki a majmokat.
-
orkester
őstag
A Wii-s verzió egy külső nézetes kaland/ügyességi/szerepjáték szerintem. De konkrétan besorolni nem tudnám. Nézz inkább róla videókat.
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Hello!
Nekem anno ez "A Link to The Past - SNES" volt az egyik kedvencem, ill. arra emlékszem, hogy ezzel játszottam a legtöbbet, imádtam. Pár napja meg ezzel "Twilight Princess - WII" játszom. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi részt hagytam ki. Egyébként utóbbiban nem nagyon tetszett így az elején ez az Okamihoz(PS2) nagyon hasonló rész. Ugyan azt is szerettem, de most valahogy kicsit untam, főleg, mivel azzal nem rég játszottam. Ettől függetlenül ez a rész is nagyon tetszik...lassan megyek és folytatom is.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest