-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz SchumiBácsi #7567 üzenetére
Hát ja, akkor lesz vicces, mikor az aktuális account már létezik annyi éve amennyi az igazolandó nagykorúság...
Kihagytam a kötelező g+os kommentes szakaszt... erre is van megoldás...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz SchumiBácsi #7451 üzenetére
Ezzel a megvágással nem találkoztam. De olyannal igen, hogy a beírt komment eltünik egy kis idő múlva. Abban a hozzászólásban van olyan szó vagy szavak, amik cenzúrázás alá esnek. Még akkor is ha nincs benne semmi csúnya vagy sértő szó. Két egymás után követő szónál is a kettőt együtt kell nézni. Nem konkrét példa, mert azt már nem tudo felidézni, hanem ilyesmi esetében: "...a kapufa szép..." Ebből a "fasz"-t érzékeli a rendszer, hiába van szóköz közte. És emiatt törlendőnek ítéli a rendszer. Én legalábbis így vettem észre. Kicsit átfogalmazva már engedte a hozzászólásom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz SchumiBácsi #7449 üzenetére
A látszik/nem látszik az múlhat a "jaj kreátor, valaki kommentelt, szerintünk nem helyes, nézz rá addig visszatartjuk" opción, szóval a videókészítőnek külön meg kell nézni, és külön jóvá kell hagyni, hogy megjelenjen... Jó is, rossz is (pl random bitly linkek kellen...)
Második rész passz...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz SchumiBácsi #4483 üzenetére
Automatikusra van állítva, az elérhető 720p-1080p-t játssza le. Ennek ellenére homályos, kockás a kép és csak kis idő után tisztul ki.
-
Archanon
őstag
válasz SchumiBácsi #370 üzenetére
Különös... Nálunk is meg van osztva a net, de már mióta... jó egy éve. Sejtem ez nem lehet probléma. [Másik gépen amúgy kiválóan működik.] S tudtommal semmiféle változtatás nem volt, pláne olyan, ami ilyet okozhatna - habár nem tudom mi okozhat ilyet. De hogy csak a YT ne működjön... kész. Nagyon zavaró már, egy rakás dolgot megnéztem volna már YT-on - többek között photoshop tutorial videókat -, muszáj volt más videómegosztóhoz fordulnom, több-kevesebb sikerrel. De úgy egyáltalán... működjön már, na.
Próbáltam másik felhasználóval is... új felhasználóval is. Mindhiába... Azért újra nem akarom telepíteni a gépet, ha van más mód... valaki?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magyarított Android alkalmazások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Facebook és Messenger
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest