-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezem, de igazítsatok útba pls.
Hogyan lehet egy csatornát/tartalmát teljes mértékben letiltanom, úgy, h sehol, semmilyen formában ne dobja be többé a youtube?
A gyereknek nincs saját eszköze, de meg szokta kapni a saját vagy a párom telefonját - mesék, gyerekzenék, Erdélyi Mónika stb. Eddig nem volt ezzel gond. De beleakadt valami borzalmas agyzsibbasztó csatornába (Diana Csillag - csak ha valaki szeretne lefordulni a székről), amiről nem szeretném, hogy még egyszer előkerüljön (sem nála, sem nálam...). Próbáltam néhány videóját dislike-olni, ill. törölni az előzményeket, de ennél többet nem találtam - pl. keresésre továbbra is kidobja a mobil (PC-n már nem, ezt az "elállást" nem is értem). Korábbi lehetőségek, amiket google alapján találtam, már nem működnek, pl. mert már nincsenek olyan opciók a felületen.
Tudom, family link, de még egyszer, ez a saját vagy a feleségem telefonja. Azt még nem tudom, h pl. saját account létrehozása mennyiben segíthet.Köszi előre is!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Politika
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Assetto Corsa EVO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Motorola razr 50 ultra garis, makulátlan.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 Intel i7 12700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Gigabyte 750W
- Bontatan fóliás, garanciás LaMetric Time okos asztali óra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M AMD R5 3400G 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage Shiva 500W