Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
FatalEror #13791 üzenetére
Block=Gymkhana only, Mcrae=WRC...not only. Capisce?
WRC sokkalta nagyobb reflexeket igényel driftnél, és valamilyen szinten még a F1-nél is, amire a fél világ veri a f.szát már elnézést a média agyon hype-olása miatt is, míg a sokkal izgalmasabb WRC-t meg alig adnak tv-be, azt is éjféltájt nagy néha eurosporton...sokkalta többet érdemelne pedig ennél a profi rally.
Igazából ahhoz képest mennyi pénze van sztem még egész szerény is Block ahogy néztem 1-2nyilatkozatát, jóval nagyobb majom is lehetne önmagára, csak ezt a WRC-t minek erőltetni ami egyszerűen nem megy, nem elég neki, kb mindenki tudja világ egyik legjobbja driftből, csak ezt nem vágom nála.
Az a monster doboz meg elég egyedire sikerült, kéne továbbra is, erről ennyit. -
T-unit
őstag
válasz
FatalEror #13685 üzenetére
Na és akkor újra vissza is kanyarodnék az amcsikhoz. Cobra/vipera áh, bőven a még fogyasztható kategória alját súrolja.
Világ legszarabb alkoholos-energiaitala: Crunk Juce. Eskü azt az egyet nem bírnám mai napig legyűrni, engem azzal vallatni is lehetne, és ráadásul 695ml-nyi brutál förtelem cefre, savas hányás aromával, annyira ihatatlan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Egyedi igényre alakítható (felfújható) ülőpárna, ülőmunkához, vagy játékhoz egyaránt!
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest