-
GAMEPOD.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A stílusodat továbbra sem értem, de igen ezzel próbálkoztam. Nézd, egy dolgot el kell fogadnod, ha tetszik ha nem. Nem mindenki olyan, vagy feleannyira naprakész és tapasztalt Android témában mint amilyen Te vagy. Az írásaid és kommentjeid alapján, ez neked minimum a hobbid, de lehet, hogy a munkád is, viszont ezzel nem mindenki van így, ezért talán elnézőbbnek, elfogadóbbnak kellene lenned, amikor valaki hiányos tudással érdeklődik, hiszen erre való a fórum. Nem lehet mindenki expert. Ennyit a stílusodról.
Az eredeti felvetéshez visszakanyarodva. Mielőtt írtam volna, minimum egy órát, de még többet is rászántam a keresgélésre, leírásokat olvasgattam, Youtube videókat nézegettem, de az útmutatókban a Bootloader nyitás sehol nem merült fel (most, hogy beleolvastam pl. az egyik videó alatti komment szekcióban, már igen, és egy kommentelő azt írja, hogy nyitni kell hozzá a BL-t, viszont a maga a bemutató olyan természetes jelleggel megy egy a nyitott BL mellett, hogy még csak fel sem merül mint feltétel), pedig már magam is arra jutottam, hogy az lehet megoldás, arra viszont nem, hogy ez a kizárólagos is egyben. Azt hittem, hogy gyári ROM-ra lehet gyári ROM-ot telepíteni BL nyitás nélkül is.
Ezzel viszont csak az a baj, hogy amennyiben BL-t nyitok, úgy oda a User Data, aztán már nincs okom a gyári ROM-hoz ragaszkodni és inkább az xiaomi.EU-s romot tenném fel az asszonynak is. Ezek szerint akkor, ez az út így nem járható.
Minden esetre kösz a fura választ is, legalább egyértelműsítetted, hogy mi a szitu.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest