Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
válasz
beyruth82 #3676 üzenetére
Jó hogy én nem pro verziot vettem mert most allitanam kb bele a fejszét ha nem tudnám normálisan a regi módon használni!! A Taiwan rom-on van ilyen opcio? Lehet az is EU-s szabaly hogy minden pro verzio-bol ki kell hagyni egy regio beallitast vagy mi?
Komolyan hihetetlen, hogy ha felfele frissitenek akkor miert nem hagyjak meg azt ami mar bevalt es jol mukodik? Legalabb a valasztas jogat hagyák meg!
Amugy nekem a Swiftkey - a billentyuzet amit hasznalok 5 eve, es eddig 3 Xiaomi telefonon jo volt, most ezen bug-os, mert szoközt rak és utána az irasjelet mint ? vagy !
És mindig vissza kell törölni a space-t es utana tenni az irasjelet. A regi telefonon meg volt annyi esze magatol visszatorolt.Sajnos tenyleg lefele megy a software resz a Xiaominál, lehet érdemes áttérni Iphone-ra. lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- Apple MacBook
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Vivaldi (böngésző)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- Samsung S22 128gb kártyafüggetlen nagyon korrekt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest