Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Nekem amúgy van pár problémám a Hyperos EU dev-vel.
Sajnos nem tiszta telepítéssel tértem át MIUI eu devről.Amik vannak:
-programokból való kilépéskor a főképernyőre (chrme, waze, stb) az ikonok elég lassan töltődnek be, 1-2mp-ig csak a háttérkép látszik. (ez csak Hyperos óta van) Mintha egy középkategóriás teló lenne kevés RAM-mal.
-heti 1-2x messenger chatfejből megnyitott csevegés odafagy a képernyőre. Képernyőt mögötte tudom görgetni, tudok megnyitni programot, de mind csak a messenger mögött nyílik meg (ergó semmit nem látok belőle, csak a képernyő szélein). Ebből lehetetlen kilépni, még a teljes program bezárással sem. Csak teló újraindítás segít.
- CamScenner-rel ha fotózok, a fotót elkészíti, de azonnal bedobja, hogy hiba, a kép nem található, SD-kártya eltávolítás/eltávolítva. Így azóta ezt a programot nem tudom használni.Nem nagy dolgok, de nem hibátlan, mint az utolsó MIUI eu dev volt...
Camscenner használja valaki? Ha igen, nála eu dev alatt működik? MIUI alatt működött.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest