Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz
beyruth82 #86126 üzenetére
Hát de ez az, hogy amúgy meg elég egyenesen vezet a játék, ha a pályákon van több bejárat is, abból általában csak egy vezet tovább, a többi az ilyen mini dungeon, amiből a végén csak vissza kell jönni az ajtóhoz. Szóval nem rémlik, hogy nagyon lett volna választásom, hogy merre menjek. Nem akarok tovább spoilerezni, de volt egy rész, ahol elvben három felé lehetne menni, de ott is csak egy helyet engedélyezett. Nem lehet, hogy a youtube videós visszament valamiért? Én is volt, hogy kihagytam egy ajtót, utána visszamentem, hogy mi volt az, és persze csak egy előbb említett dungeon. Úgyhogy nekem az az érzésem, hogy nem mehetek rossz helyre, itt inkább a nehézségek közti különbségeket látom. Egyébként mindenféle fegyvert, meg idézést valami boss után kaptam, vagy dungeon végén. Jobban mondva egy cuccot kaptam, amiből a bázison lehetett képességet csinálni. A fegyverfejlesztő melletti lány tudja ezt megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest