-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Kaci84 #14811 üzenetére
Pont ezt írtam (írtuk), hogy a megjelenítésben nem csak ká és az efpé lényeges, de ezzel kapcsolatban megosztottak már a srácok itt jópár videót. Tehát nem csak annyi a lényeg, hogy erősebb hardver, ezért gyorsabban töltenek a játékok.
Illetve azt is írtam, hogy jelenleg az új OX vásárlás csak instant bukta. Főleg úgy, hogy nextgen megjelenés után még jobban be fog esni az One széria ára.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Madwe
nagyúr
válasz Kaci84 #14811 üzenetére
Csak az 1tb ssd kerül 100.000 hufba ami a seriesben van...
de nyilván a konzolok első 1-2 évében főleg early adopterek szoktak váltani, ez mindig így volt...
mellesleg pécés fejlesztéseim se jártak szinte soha nekem se nagyobb felbontással se több fpssel, mindig a részletesebb grafikára mentem, nem értem továbbra se miért ezt emeled ki, mintha tök mindegy lenne mit hogyan jelenít meg, egyedül a felbontás s az fps számítana...
ami series x-en 4k 60fps az one x-en kanyarban sincs hozzá (vagy fpsben, vagy részletességben) ez tök egyértelmű.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Unraid
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest