Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz Hunt3r22 #13769 üzenetére
Ez kamu. A Forza-t pl jövő év elejére ígérgetik, pletykálják, de az em jön előző genre.
"Az Everwild, State of Decay 3, Fable, Forza Motorsport és az Avowed már csak Series X|S és PC platformokra készül."
[link]
Értem én, hogy egyszer beígértek valamit, de ez nyilván változhat bizonyos okok miatt... Pl a vírus miatt is elhúzódó fejlesztések miatt nem akarnak sokkal többet csúszni, így pl lehet ezért sem törik magukat a régi genes Forza-n...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Hunt3r22 #13769 üzenetére
Ez nem nektek kritika, hogy aki vesz az szerintem vak. Én még mindig várok egy olyan promóciót, amivel azt érzem, hogy el akarják nekem adni.
Titkon abban bízom, hogy minden 360 cím futni fog rajta, nem csak amik One BC-ben voltak. Na az már selling trigger lenne nekem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest