Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardvermano
csendes tag
válasz l.skywalker #118933 üzenetére
Szerintem ez egy solid kezdés, idővel sokan át fognak rá állni, pláne, ha a játékkínálaton is erősít a cég, és nem engedi el ezt az egész generációt.
A Pro a játékokért, az X a jobb hardverért.
-
hardvermano
csendes tag
-
hardvermano
csendes tag
válasz Mister_X #118900 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj van vele, de olyan játékok korában, mint a AC: Origins, a Horizon: Zero Dawn, a Gears 4, az Uncharted 4, a Titanfall 2 és még hosszasan sorolhatnám, ugye ezt nem gondolják komolyan?!
Egy sidescroller játékot rajzfilmes grafikával felhozni vásárlói érvként a világ legerősebb konzoljára, khm, hogy is mondjam, ugye érted?
Nem a Huawei legújabb mobiljáról van szó, hanem az Xbox One X-ről!
-
hardvermano
csendes tag
válasz Madoc #118898 üzenetére
26 ezer forintért túl sok jót ne is várj!
De egész biztos vagyok benne, hogy teszi a dolgát. Most a Layers of Fear-rel játszom, füles nélkül, és pont arra gondoltam, hogy mennyivel félelmetesebb lenne, ha a fejemen lenne. De hát nincs.
-
hardvermano
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #118892 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
A minap olvastam az Xbox One X kiadványban (tudtátok, hogy van ilyen?), ebben hosszasan nyilatkozik a Microsoft haza üzletág vezetője. Eltekintve attól, hogy szerintem az írás több helyen is tartalmaz csúsztatásokat, és időnként propagandaízű, egy érdekes részen azért felkuncogtam.
Amikor az exkluzívokról, illetve azok hiányáról volt szó, a srác példának hozta fel a Cupheadet, mint mekkora exkluzív játékot, majdnem érvként, a vásárlás mellett.
Én meg csak mosolyogtam magamban, hogy ugye ezt azért nem gondolja komolyan?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest