Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozsvar
tag
válasz bulikavagyok #222454 üzenetére
Hálás köszönet!
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
ozsvar
tag
Sziasztok! Amatőr kérdés, ti azonnal fogjátok tudni: használt lemezes játékkal is menni fog a multiplayer, szóval nem gond, ha más előttem azt a kódot már használta?
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Magyarországon vett (itt üzembe helyezett) Xbox One-on Ausztriában vett ajándékkártyát fel lehet használni?
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Belső HDD-t ha csak átklónozom SSD-re (méret megegyezik), az járható út, nincs buktatója? (Ugrik a gari, azt tudom.)
-
ozsvar
tag
válasz MasterMark #185652 üzenetére
Ez volt az első gondolatom, mert egy általam gyártott utp volt az eredeti madzag. Aztán kipróbáltam gyári cat5e kábellel, és ugyanúgy kb. 10-ből 1x gigabites lett a link. Aztán szereztem komolyabb kábeleket is (cat6, árnyékolt, melóhelyen a termelésben használunk ilyet..), a box-ot kiműtöttem a TV mögül, konkrétan egy üres asztalon összedugtam a switch-el, de semmi javulás. Ez után próbálkoztam a wifi-vel. Ami tök jól működött, kivéve, amikor nekiállt beszaggatni. Akkor arra gondoltam, hogy adott játék szerverei rosszalkodnak. Mióta visszakötöttem kábelre, azóta megszűnt a lagg, és maradt a 100 megás sebesség.
Ezért nem fogom garanciáztatni.
Egy pillanatra elgondolkodtam, ugye PCI-E LAN/WLAN van a kütyüben, tehát ezek nem USB-s eszközök, ugye? Külső SSD-t használok, az csak nem kavar be..? (Bár a link próbák enélkül zajlottak.)Szerk.: port enegy saving nagyon-nagy ötlet (!), nem is olyan rég egyszer emiatt nagyot sz*am, ezért ez volt az első, amit lecsekkoltam.
[ Szerkesztve ]
-
ozsvar
tag
válasz Beniii06 #185646 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok, hogy adod meg a port forwardot MAC címre IP helyett.
Rosszul fogalmaztam, szeretem az ilyen IoT eszközeim static IP-re állítani (és a port forward miatt ezt amúgy is kell), és eddig csak a Wifi MAC-et rendeltem IP-hez, most ugye LAN MAC-et is kellett. Szóval ezen a részen ugorjunk át, és nagyképűen bevállalom, hogy ez most nem user error lesz.Nem mikrotikem van, ubiquiti edgerouterem van, ha valami csúnyán el lenne állítva, azért feltűnt volna. PC, wifi, NAS, okos klíma, kamera, okos TV, sorolhatnám mennyi eszköz van a hálózaton, és mindig minden jól működött. Az interferenciát elfogadnám 2.4Ghz-en, de 5 Gigán nem igazán.
De a legfurább, ami egy szög egyszerű technika: bedugod a jó minőségű gyári patch kábel a BOX-ba, a másik végét egy gigabites switch-be, és... és nem giagabites a kapcsolat. Ezen nincs mit elrontani vagy elkonfigurálni. Túrtam a netet (amikor még érdekelt), és volt pár évvel ezelőtt egy bug, amikor instant-on módban bekapcsolva csak 10/100-as hálózatot érzékelt a Box gigabit helyett, de ezt már régen javították.
Köszi a tippeket, nagyon választ nem is vártam, csak kikívánkozott.
-
ozsvar
tag
Sziasztok!
Első XO S konzolom, de nem vagyok elájulva a szoftverezettségétől. Legalább is feltételezem, hogy ez szoftver hiba lesz..
LAN csatlakozó eleinte még gigabites linket adott vissza, aztán már egyre ritkábban, maradt a 100Mbites LAN...Speedtest/játék frissítés max 70Mbit körül... Gondoltam mivel 2 méterre van tőle egy Unifi AP, akkor menjen 5GHz Wifi-ről. Sebességek megnőttek, 120-130 Mbit/s, ez már elfogadható. Ja igen, de időnként megnő a késleltetés, és meg-megröccennek az online játékok, elkezd laggolni. Visszaváltottam kábelre, inkább lassabb, de biztosabb legyen a hálózat. A NAT kezelésén sem igazodok ki... port forwardok beállítva, wifi-ről open NAT, szuper. Kábelről már csak moderate. Me' mér??! MAC addresst nem írtam el, portok tényleg nyitva. Működik a gép, de mint mondtam, nem vagyok elájulva..időnként "fura". Ez a legjobb szó.
Nem, nem olcsó szappantartó routerem van, 2 gigabites switchet is próbáltam, cat5e - cat6a SFTP 450Mhz kábellel is próbálva, és a wifi AP sem gagyi. Minden más hibátlanul működik, folyamatosan tesztelve, max terhelésen, semmi csomagvesztés, semmi lassulás. Ez a BOX bugja lesz..
Tudom, reseteljem ki.. Ki van zárva, hogy megint mindent beállítsak, letöltsek, stb..marad 100 megás linkkel, lassabb játék update-tel, meg egy panasz bejegyzés a prohardver fórumon.."In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Milyen headset-et használtok? A wireless controllerhez néha csatlakoztatom a telóm gumiharangos füldugóját, de hosszabb távon zavaró,ezért egy kényelmesebb (fejhallgató) felé nézelődnék.. Viszont nem választhatok akármilyen fejhallgatót, mert kétlem, hogy a gyári wireless joy-ból és 2db ceruza elemből óriási erősítést lehet kihozni (= nem hajtja meg, halk lesz, stb).
Szóval? :-)"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Van valami trükk arra, hogy a One S LAN csatijából ~gigabites kapcsolatot hozzak ki (értsd: >100Mbps) ? Jelenleg csak 100Mbps-es a kapcsolat (sárga lámpa a switchen), pedig egy gyári 2 méteres cat6-os kábelt használok. (Több féle kábelt is kipróbáltam(cat5e, cat6, sftp, utp, stb.), de nem hajlandó gigabittel csatlakozni..) "Kapcsolja ki, indítsa újra, áramtalanítsa, másik gigabites switch próba' már meg volt... Ugyanazon kábellel és/vagy porton bármely más eszköz gigabites...
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Külső USB-s HDD/SSD lekapcsolása kikapcsolt (Energy saving módban vagy Instant On és HDD poweroff pipa mellett is) hogyan lehetséges? Kismillió fórum topikot találtam 2015 óta, de sehol semmi válasz, nektek sem kapcsol le?
Próbáltam Raidsonic HDD-tokban ülő SDD-vel, Orico USB-C m.2 tokos SSD-vel,de sima WD Elements 1TB vinyóval is, egyiket sem kapcsolja le, ez 3 különböző vezérlő, itt inkább az Xbox lesz a ludas...
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Xbox One S-en csak azok az Xbox 360-as játékok játszhatóak, amik szerepelnek a kompatibilitási listán? Konkrétan a FIFA Streets érdekelne, nincs Xbox One változata (de még találtam pár hasonlót). Illetve...ami szerepel a listán, de most szerzem be, az is használható lesz, vagy csak akkor, ha már egy 360-ason aktiváltam?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-