Új hozzászólás Aktív témák

  • drsanya

    aktív tag

    Tisztelt mindenki! A segítségeteket kérem Game Pass Ultimate-el kapcsolatosan, illetve az ehhez kapcsolódó megosztással kapcsolatban. Először leírom, hogy a sok infót én hogyan értelmeztem és ha valami nem oké, javítsatok ki kérlek. Köszönöm :R

    Tehát adott a kisfiam Xbox One X konzolja, rendelkezik saját MS fiókkal, de mivel még kicsi, ezért Family Safetyben van, így szabályozom az idejét, valamint a PEGI-t és a letöltést is. Így kiderül, hogy nekem is van fiókom, MS szolgáltatásokra (is) használom.

    A cél:
    Szeretnének egy kis barátjával multiban nyomni LEGO-t és társait. Ehhez kellene a GPU, mert ha ott is van valami nekik való játék, akkor azt letöltik és tolják. Ha az én fiókomra fizetek elő, és Home-olom a konzolt, akkor ő is tudja használni a GPU-t? Ahogy olvastam, ha a konzol home-olva van, akkor igen, valamint így én is tudnám használni a GPU adta lehetőségeket (amennyire időm engedi).
    Nekem még él a 300 ft-os kedvezmény, illetve a HA is tele van éves előfizukkal, annak a menetét átolvasom hogy járok jobban ha előfizetek, de ha ide leírjátok, akkor azt is megköszönöm.

    A másik lehetőség, hogy GPU családit veszek, ez ugye 8e ft körül van, és a barátjával megosztjuk a költségeket. Ha a fentiekkel aktiválom a csomagot, akkor ugyanígy kell eljárni (vagy kijavítotok és úgy)?

    Azt hiszem egyelőre ennyi, légyszi tegyetek már helyre ezügyben, én a 360 Gold óta nem foglalkoztam ilyenekkel.

    I am iRacer

Új hozzászólás Aktív témák