Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz icemad #236602 üzenetére
+ homerhamm:
Azt nem mondanám, hogy utálom....de nálam az utóbbi részeknél már nagyon elfáradt ez a sorozat. Meg van az összes rész. Így annyira nem voltam lelkes, amikor bejelentették a 6 -ot.Később majd szívesen kipróbálom. Jó áron.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
válasz ρσгτσ #236605 üzenetére
Szerintem félre értettél. Ez a játék, jelenlegi formájában 10 eurós cucc. Eddig is visszafele fejlődött a sorozat, de a hatodik résszel elérték, hogy én mint rajongó is azt mondjam ez már kevés. New Dawn után olyan szintű visszaesés, hogy azt nem lehet leírni. Ami a New Dawnban jó volt, azt az egészet kukázták, és behozták mellé a pocsék fizikát, a kő buta AI-t, és a rengeteg bugot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
meszeske
tag
Sziasztok
! Segítséget kérnék . A fiamnak van egy XBOX One x konzolja de eddig egy régi 17"-os monitprral használta . Szeretnék egy új monitort vásárolni de árban nem akarok elszállni / kb.60-70 ezret szánnék rá /
Az egyik elképzelés az Acer Nitro XV240Y. Vélemény ? Ebben az árkategóriában még esetleg ezt néztem SAMSUNG 27" F27G35TFWU HDMI DISPLAY PORT 144HZ , de ez VA paneles.
Felhasználás: Konzoljátékok esetleg YouTube videók és néha prezentációk esetleg irodai szoftverek futtatása egy Notebook-on. Nagyon gondolkodom, hogy foglalkozzam -e a 144Hz -el mert a konzolvilágban azt mondták a srácok hogy az XBOX nem használná ki a 144Hz- et sőt csak 60 Hz amit igényel. Ha viszont így van akkor lehet hogy inkább nagyobb képernyő ,esetleg tegyek hozzá és egy 4K 60Hz egy SAMSUNG U28E590DSL lenne a jobb választás .?
Előre is köszi a válaszotokat ! -
parandroid
félisten
válasz meszeske #236613 üzenetére
Az a 28" 4k monitor csábító ennyiért, néztem is, hogy miért ilyen olcsó, aztán látom, hogy TN panel. Azt játékhoz felejtsd is el. Inkább a másik két opcióból bármelyik (egyik IPS, másik VA). De nem vagyok naprakész, szóval nem tudom, mi most a best buy.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, vásároltam Game Pass Ultimate 2 hónapot, ugye most karácsony idején szokott jönni a 3 hónap Game Pass 300 forintért.De nekem csak februárban jár le a mostani.Gondolom ha megveszem majd a 300 forintost, akkor az nem úgy lesz hogy a mostani után adja a plusz 3 hónapot, hanem meghosszabbítja egy hónappal.Jól gondolom vagy tévedek?
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:
GHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #236582 üzenetére
A HARMADIK NAP NYERTESE:
Skynet258
Nyereménye egy Gears Tactics kód!Gratulálunk!
Boldog Xboxmass-t mindenkinek!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #236617 üzenetére
Azt lehet tudni, erre a kódra hányan jelrmentkeztek?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Janusz001
őstag
US store -ból mi a vásárlás menete? Simán amerikai címmel nem enged vásárolni.
Amazon gift card? -
-
Gaboman
nagyúr
válasz parandroid #236616 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Esetleg azt lehet tudni lesz e most is karácsonykor a 3 havi Ultimate 300 forintért?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Pumi Powa
csendes tag
válasz homerhamm #236618 üzenetére
A többi játékra, amik pláne a gamepassban sincsennek benne azokra 100-200 között is szokott lenni a jelentkezők száma alsóhangon.Legalább is tavaly meg tavalyelőtt az volt a tendencia,akkor még kiírta hanyadiknak jelentkeztél.Volt hogy 2 1-2 nap alatt120-130 jelentkező összejött mire én bereggeltem.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #236492 üzenetére
A NEGYEDIK NAP NYERTESE:
bigdadyNyereménye egy Halo: Infinite!
Gratulálunk! echterion felveszi veled privátban a kapcsolatot!
Boldog Xboxmass-t mindenkinek!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bigdady
nagyúr
válasz l.skywalker #236636 üzenetére
Köszönöm . Boldog karit!!
-
Henka78
csendes tag
Sziasztok,
valaki megtudná mondani, hogy melyik Forza Motorsport kiadás volt az utolsó amelyikben még lehetett osztott képernyőn ketten játszani?
Köszönöm előre is -
Helga0203
tag
válasz Henka78 #236640 üzenetére
A legfrissebb, a Forza Motorsport 7 is tudja, mi a párommal szoktuk egymást gyepálni!
Keress rá Youtube-on, de itt egy példa.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Akit érint: aprón kapható XBOX One S 1TB Glacier White Edition
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
persil
nagyúr
válasz oriic #236644 üzenetére
Hu, reszemrol a felsorolt jatekok nagy resze az 5 pontot is csak joindulattal eri el egy 10-es skalan, szoval nagyon nehez kerdes.
Nalam ez most "ev meglepetese" es igy kapott egy pipat a the ascent.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy amiket én vettem játékokat, azokat el tudom ajándékozni másnak?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO