Mi volt az év játéka számotokra 2021-ben?

Szilveszter napjáig szavazhattok arra az alkotásra, amely az elmúlt 12 hónapban az abszolút etalon volt nektek.

Frissítve: Köszönjük mindenkitől a szavazatokat, ezúttal is rengetegen döntöttetek úgy, hogy kiválasztjátok a 2021-es év legjobbját. Íme a lista Top 10 szereplője, mellett pedig a szám, ahányan szavaztatok rá:

  1. It Takes Two - 144
  2. Forza Horizon 5 - 140
  3. Resident Evil Village - 104
  4. Halo Infinite - 67
  5. Ratche & Clank: Rift Apart - 57
  6. Returnal - 44
  7. Guardians of the Galaxy - 42
  8. Call of Duty: Vanguard - 40
  9. Mass Effect Legendary Edition - 39
  10. Kena: Bridge of Spirits - 39

Eredeti hír:

Ahogy azt már régóta megszokhattátok, ebben az évben sem maradtok Game of the Year, vagyis Az Év Játéka szavazás nélkül, azonban ahogy tavaly és azelőtt, úgy most 2021-ben is megpróbáljuk egy kicsit más irányból megközelíteni a dolgot. Ebben az évben is rengeteg új videojátékkal lettünk gazdagabbak, voltak közöttük nem túl jól sikerült programok, de olyanok is, amelyek igen remek alkotások lettek. Az elkövetkező időszakban mindössze annyi dolgotok lesz, hogy átgondoljátok, számotokra melyik volt az az 1 program (Nyugaton megjelent, önálló játék, tehát nem DLC, vagy kiegészítő), amely minden más fölé emelkedik nektek ebben idén és jelöljétek meg azt a lenti listában.

A szavazás 2021 december 31-ig tart, ha pedig valamilyen oknál fogva a felsoroltak között nincs ott kedvencetek (Erre minden esély megvan, hiszen számtalan fantasztikus játék jelent meg idén), nyugodtan írjátok le kommentben a címét, illetve azt is, hogy melyek voltak még azok, amelyek dobogósak nálatok! Az összesítés a tervek szerint újév első napján lesz látható. Extraként a 2021-es év csalódásáról is elmondhatjátok a véleményetek!