Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #219699 üzenetére
Nincs rajta a 'share' gomb, szal úgy nem új, de nagyon szép, cyberpunk mellett ez az egyik legszebb festés.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
AMD Power
titán
Ez nagyon bejön nekem!
-
Bogyi007
veterán
Furcsa úgy bemenni a szobába hogy 2015 nyara óta először nincs ott semmilyen Xbox konzol...
Mondjuk a tudat hogy November 10.-én premierkor egy új konzol fogad helyette azért jó érzés, valamint a kissrác örömét is jó volt látni, aki megkapta a konzolomat.
Tegnap este szépen gondosan visszacsomagoltam a dobozába a konzolt a tartozékokat - még az a fehér puha papírcsomagolás is megvolt amibe kaptam a gépet - mindent elpakolok a csomagolásokból, ez valami fura szokás nálam.Szinte unboxing videót is csinálhattunk volna, amikor odaadtam neki.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
chipesz
őstag
válasz Bogyi007 #219705 üzenetére
Elhiszem hogy fura, de legalább pihensz november 10-ig. 
Én is full ilyen vagyok, semmi csomagolást nem dobok ki, az apró kis fóliákat is berakom a dobozba, tök mindegy miről van szó. Az összes tech cuccom doboza is megvan, még a több mint 10 éve összerakott PC alaplapjának, procijának stb. dobozai is. 😁 Nem tudom, ezeket nincs szívem kidobni, pedig nyilvánvaló hogy csak a helyet foglalják.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Bogyi007
veterán
válasz chipesz #219706 üzenetére
El kell kerülöm a Hardverapro.hu oldalát novemberig, Szegeden is már láttam 75000 forintért One X konzolt, és bevallom egy pillanatra felmerült bennem, hogy hagyom a Series S gépet s most beszerzek inkább egy X-et és majd jövőre karácsonykor húzom be az S-t.
Persze itt már duplán rizikós lenne a szitu, mivel nincs arra garancia hogy akkor is élménnyé az X olyan 60000 forint körül és arra sem hogy akkor esetleg már 199 eurós ára lenne a Series S esetében...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Jovanny2
őstag
Új Gears kontroller? Ez a Locust Horde design majdnem olyan szép, mint a Kait Diaz. Na majd veszek egyet használtan jövőre. A másikba még elemet sem raktam, maradt a szépség a dobozban.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
Na, reggel olvasgattam kicsit, mert haver átküldött egy tortadiagrammot a PS5 vs. PS5 Digital előrendelésekről (beteszem a képet alulra), ami nekem amúgy kamu szagú, annak ellenére, hogy a boltok biztosan a lemezest árulják szívesebben, mert abból lesz később bevételük. Görgettem a Redditet, és vannak fenn Ebay képek előrendelt PS-ekről, amiket jó nagy felárral tettek fel. Bakker, 6-700 Fontért árulják a visszaigazolt előrendeléseket. Haver mindkettő gépet előrendelte, de még nem jött megerősítés a PS-re, és azt mondja, hogy az új rendelőknek már 20.000 előleget kell fizetni. Hogy jön ide az Xbox? Hát úgy, hogy szerintem sok a bizonytalan vásárló, aki azt látva, hogy nem rendelhető, vagy bizonytalan a PS rendelés, inkább Xboxot vesz, hogy biztosan legyen valami a karácsonyfa alatt. Mondjuk nekem aztán hótmindegy, hogy mennyien vesznek ezt, vagy azt, csak szerintem a Sony kiba...brál magával, ha nem húz bele a gyártásba.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S@c@
őstag
Valaki tud mar valamit a crysis remasteredrol? Milyen lett?
-
Cyrin
addikt
Kérdésem lenne, a home társamnak van gpu-ja.
Az xcloud-ba csak az ő címével léphetek be, vagy az enyémmel is játszhatom a home-olt játékokat? -
Wesder
félisten
SunsetOD nincs benne az xCloudban
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
válasz philoxenia #219634 üzenetére
Igazából a lány az apja tulajdonságait örökli legtöbbször, a fiú az anyjáétThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy az xbox-hoz kapott Minecraft nem használható azóta mióta nincs game pass előfizetés csak gold. A sea of thives gond nélkül megy, minecraft-ra meg kiírja telepitve de vegyem meg. Fortnite is megy az is járt a géphez. -
Bogyi007
veterán
válasz S e t h #219717 üzenetére
Apám és én is kib***ul gyorsan és gyakran hadarva beszélünk és egyforma a habitusunk is, viszont ugyanolyan lelkizős és gyorsan megbocsátó vagyok mint édesanyám és a türelmem is inkább olyan mint anyámé, viszont ha az elfogy, akkor mindent apám viharos vehemenciájával rendezem le.
Viszont egyvalamiben totálisan egyedi vagyok, ha valamit elkezdek azt végig akarom csinálni, akár nagyon makacsul is.
Szerintem ezek közül pár dolog (btw az összes ) meg sem lep titeket...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
-
Tomi0703
addikt
Uraim!
Ha frissites van miert dobja be azonnal?
Epp Fifaztam, wl-t nyomtam. Majd bedobta a frissitest. Vagy frissitek vagy offline allapotban maradok vagy konzol kikapcs. Eddig ilyen nem volt. Automatikus frissites nincs bekapcsolva.
1 meccsem ment a levesbe... -
Cyrin
addikt
És csak a game pass béta app tudja az xcloudot, vagy már a sima game pass app is?
-
Deck
titán
Megoldodott a Halo probléma. Vicc, hogy a mai napig nem fixálták és tele a net ezzel a problémával. Sok mindent kipróbáltam de végül egy youtube-os tipp jött be. Leírom hátha másnak is lesz vele problémája majd.
A lényeg, hogy kell csinálni egy másodlagos fiókot és azzal kell elindítani és úgy működik. De fő profillal nem. Ez van.
Természetesen nem a Microsoft és az Xbox a szar mielőtt félre értené valaki hanem a Halo fejlesztői csapata..[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz Beniii06 #219732 üzenetére
Van akinek ez a megoldás nem tetszett, mert a fő profilján van minden achievement. Szerencsére nagybátyámnak ez teljesen m1, így ha Halo-zni van kedve csak a másodlagos fiók alól tud. A fő fiókján ugyanúgy ott lesz minden más.
Sajnos, más megoldás nincs pedig minden kipróbáltam amit csak találtam tippeket.[ Szerkesztve ]
PS5
-
S e t h
nagyúr
Srácok, mit kell vennem, csinálnom, hogy a telefont kontrollerhez csatlakoztatva lehessen játszani xbox játékokkal?
Telefon, xbox acc, live, pass előfizetés adott.
Totál laikus vagyok a témában, előre is köszönöm!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zojjektum
senior tag
válasz philoxenia #219740 üzenetére
Wifi vagy korlátlan net, ha nem akarod lefogyasztani gyorsan az adatkeretedet. Nálam 10mb korlátlan red freevel szépen megy.
-
őstag
Szerintem nem a kontroller és a bt a szűk keresztmetszet manapság, inkább a net.
-
Jovanny2
őstag
Nem tudom, de nekem olyan 40mbit/s nettel be-be szaggatott a Forza. Elég élvezhetetlen volt. Szóval az kevés neki gondolom. A teló egy Galaxy Note 10, nem hinném, hogy az lenne a szűk keresztmetszet.
-
chipesz
őstag
válasz Jovanny2 #219748 üzenetére
A teló lényegtelen, lehet egy 50 ezer forintos is.
Nekem a UPC (Vodafone) 500 Mbit-es connect boxos WiFi-vel használhatatlan, de Telenoros mobilnettel simán jó. Oké, lehet érezni a késést, és ha kábelen csatlakoztatnám a kontrollert valószínűleg jobb lenne egy fokkal (a Razer Kishi is nem véletlenül USB-s) l, de sajna a MIUI nem támogatja ezt.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tehát, ha korlátlan a mobilnet, akkor elvileg, ha magammal viszek egy kontrollert, bárhol játszhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest