Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcrazy

    őstag

    Sziasztok!
    Nos mára is hagytam magamnak egy kis időt, tesztelni a külső SSD csatlakoztatáskor felmerülő Wifi problémát.
    A következőkre jutottam: Nem csak interferencia probléma van, hanem ahogy peterkeT is írta, a külső házakkal is gondban van az Xbox. 4 különböző hosszúságú (50-85 cm) usb3-as kábelekkel és több külső hdd házban próbáltam SSD-t, HDD-t, betekertem alufóliába a kábelt és a házat is, az eredmény majdnem ugyanaz, azzal a különbséggel, ha távolra teszem hosszú kábellel a tárolókat és menet közben csatolom fel a box-ra, akkor újraindításig működik. (10-20 percet teszteltem így, lehet, hogy egész napos használatnál megszakadna a wifi kapcsolat, ezt nem tudom biztosan)
    Egy valami viszont biztos. A hordozható Segate Backup Plus Slim 2Tb-os HDD -t mindegy, hogy rövid kábellel vagy hosszúval csatlakoztatom, akár a box tetejére is tehettem, akkor sem akadályozta a wifit. Restart után is azonnal csatlakozott a wifi és hozta ugyanazt a sebességet, mint előtte külső drive nélkül..
    Mivel több kábelt és fóliát is próbáltam, teljesen kizárt, hogy a kábelekkel gond lenne. Jó nagy katyvasz ez az egész és a csúnya az, hogy a netet túrva azt találtam, hogy a support is kábelt vagy 5GHz-et ajánl erre a problémára (Még jó, hogy nem PS-t ). Hát menjenek, ahová gondolom.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Mcrazy

Új hozzászólás Aktív témák