Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Nekem adott mindkét konzol kontrollere és abszolúte nincs probléma az egyikről a másikra átváltani.
Igaz nekem mindig is volt vagy Ps vagy Xbox konzolom...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
-
Throme
veterán
válasz Micsurin #184041 üzenetére
Én újratelepítettem és azóta megy rendesen. Még az ingyenes hétvégén raktam fel először. Aztán 1-2 héttel később megvettem a kulcsot. Elkezdett szarakodni. Eltűnt, megjelent az ellenfél, volt hogy lőttem azok meg fáziskéséssel kezdek sebződni és maguktól összeesteg. Fura volt. Gondoltam jobb újratelepíteni. Arra már nem emlékszem, hogy előtte, vagy már utána rakott ki a játékból egyszer a progi...
-
Chaser
legenda
ez még tegnap jött supporttól:
"Nagyszerű híreink vannak! A csereeszköz elhagyta a szervizközpontunkat és útban van az Ön által megadott szállítási címre."
no kíváncsi vagyok, tényleg cserélték-e, és mikorra ér vissza_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #184056 üzenetére
Úgy nézem, ez kb. az eheti dwg, csak adtak neki egy szép, hangzatos nevet.
-
mcwolf79
veterán
válasz l.skywalker #184059 üzenetére
Ma ezt megint bexoptam. Tegnapelőtt vettem meg a F7M VIP-t
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Ja bocs van még a Free to Play Sale, aminek a neve kicsit megtévesztő, de az ingyenes játékokhoz tartozó jellemzően IAP-ek vannak leértékelve.
(#184062) Beniii06: kiegészítőkre nincs refund
(#184060) mcwolf79: te true gamer vagy. Támogatod a fejlesztőt.
Szerk:
Split/Second az összes régió közül nálunk a legolcsóbb, BC-s játék 326 Ft-ért[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz EmThor #184048 üzenetére
Ez a játék jónak tűnik. OpenWorld? Van benne valamiféle gyűjtögetős rész is?
Mennyien tolják még? EA és Ubi címeknél lassan kötelező kérdésnek érzem...@pzstm+Throme Köszönöm akkor letörlöm és újra letöltöm hátha segít. Utolsó patch / update óta csinálja nálam ezt, baromi idegesítő tegnap challenging invaded lincolnról vágott ki a legvégén.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #184051 üzenetére
Én meg PC-ről jöttem 2 éve és nekem sem volt gond egyik se... simán váltok/váltottam a kettő közöt probléma nélkül.
Letoltam a HZD-t vagy a GoW-ot... és másnap simán ment a GeOW vagy a AC Origins, vagy a Metro a boxon... össze vissza.
De ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F_Peter
őstag
válasz FollowTheORI #184068 üzenetére
Valszeg még nem is csak ízlés kérdése, hanem kézméret és használati szokás. Boxon szinte bármennyit játszok nincs gondom, ps-en egy óra elég és görcsöl a tenyerem, meg a középső ujjaimba beépül a kontroller éle ami a ravaszok alatt van. Én azzal szoktam viccelődni, hogy gyerekeknek, meg nőknek van ez kitalálva. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Chaser
legenda
nekem tecik' a ps kontroller, akkor is ha rohaggyakmeg' ( : nem próbáltam élesben , de fogásra jó volt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz F_Peter #184069 üzenetére
Szóval most lekiskezűztél/gyerekeztél?
Szép dolog mondhatom...
Szerintem egyik sem jobb a másiknál, csak kérdés ki melyiket szokja meg vagy preferálja... de nálam még ez sincs.
Mondjuk azt a 90+ millió PS4 tulajt pl tuti nem zavarja... elvileg.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F_Peter
őstag
válasz Chaser #184070 üzenetére
Egyszerűbb leakasztani egyet, amit már megjavítottak és küldik is, aztán majd cserélik a tiédben is, azt meg megkapja más.
FollowTheOri: Gondolom vérig sértettelek. 😁
Amúgy szerintem még azt sem lehet mondani hogy a DS kicsi, mert nincs egymás mellé rakva, nincs nagy különbség méretben. Inkább kialakítás és forma.
Hogy ne zavarna? Én is benne vagyok abban a 90+millióban. ☺️[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Természetesen jól működő kontrollert kapsz vissza, de kicsit visszás lehet azért, ha belegondolok.
Minden alkatrész egységnek van egy élettartalma.
Chaser visszaküldött egy olyan kontrollert ami szinte új, használná még akár 2 akár 3 évig a pénzéért, ha a jack nem adta volna meg magát. Visszakap egy jót, de lehet már 10-11 hónapos "nyúzott" kontrollert (pl. aminek az egyik triggerjét javították), ami a teszteken jó, itthon sincs semmi baja, de 13-14 hónaposan múlva a bal stick megadja magát már, mert élettartamban előrébb jár. Így kicsivel a gari idő lejárta után kuka, vagy javítás saját költségen hiába vigyáz rá, úgy, hogy ne csak a gari időt bírja ki.[ Szerkesztve ]
-
Igen, ez a része lutri, és megértem Chaser aggodalmát. De amíg él a garancia, mást nem tud tenni. Én ugyanígy voltam a pár hónapos one x kontrollerrel, és én is visszaküldtem. Nekem a bal analóg kar húzott. Ennek már egy éve, és a visszaküldött kontroller azóta is jó. Még az is lehet, hogy jobb minőségű alkatrészt kapnak a refurbished cuccok, így előzik meg a negatív kritikát. Ezt csak azért gondolom, mert ha egy vadonatúj, bontatlan kontroller pár hónapot bír, a refurbished javított meg több mint egy évet, ugyanazzal a felhasználással, akkor valami trükknek kell lennie...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Chaser
legenda
válasz sugarforce #184077 üzenetére
Sajnos nagyon csunyat irhattam, mert toroltek ( :
No de, emlekeim szerint, a magyar jogszabalyban az van, h v javitas, ekkor visszakapom a sajat kwszulekemet, v csere, ekkor ujat kapok vissza, es nem tulzottan erdekel az ms aszf-e, mert nem irja felul a magyar jogszabalyt
Optimistan tekintek a jovobe, igy nem keresem meg az ide vago jogi dolgokat, de ha nem olyat kapok vissza esztetikara es allapotra kuldtem, akoor igen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
AnonymusX
senior tag
válasz Chaser #184081 üzenetére
Én most küldtem vissza harmadszorra a kontrollert. A géphez adottnak rosszalkodott az xbox gombja. Amit csereként kaptam, annak mélyen ültek a gombjai (valószínűleg a panelt nem jól helyezték el a kontrollerben), így az is ment vissza. A legutolsó pedig kicsit zilált állapotban érkezett (meg is volt ütődve) és szintén problémás volt az xbox gombja. Várom az újabb cseredarabot...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz AnonymusX #184082 üzenetére
erről beszéltem ( : ha van olyan kedves ügyfél akinek megfelel, egészségére, mint látszik neked sem felel meg, nekem se felelne meg, azinternet' korában meg kár égetni ilyennel magát egy cégnek - és ha emlékeim nem csalnak, a jogszabályban meg az van amit fentebb mondtam, az áfsz-ükkel abban az esetben azt csinálnak amit akarnak -
szerk:
remélem megerőltették magukat, és küllemre/állapotra is olyat küldenek vissza amit én küldtem, ha nem akkor előkeresem a jogszabályokat és átküldöm a supportos hölgynek, továbbiakban úgy beszélgetünkm meg esetleg homáron valahol szánalmas h ilyennel képesek égetni magukat, pedig a kommunikációs rész alapján nem gondolnám[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Chaser #184083 üzenetére
Már fenyegetőzöl és már hergeled magad. Olyan 6 kontrollert gariztattam és a magyar posta által elveszített GeOw kontrolleren kívül semmi minőségi kifogásom vagy bármilyen problémám nem volt. Ahelyett is küldtek egy dobozos újat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Chaser
legenda
válasz Madoc #184084 üzenetére
semmi fenyegetés nem volt benne ez fog történni ha hülyének próbálnak nézni
mint mondtam optimistán tekintek elébe, de ha nem jön be akkor nem jön be, maradnak a jogszabályok és a homár
örvendetes, h neked nem volt problémád, mint látod másnak volt, a konklúzió ebből az én részemre:
v nem lesz gond, v lesz, ha nem lesz akkor buksisimi' sz ms-nek, ha lesz akkor meg fentebbiek, ez ilyen if then else algoritmus, sajnlatos ha ezt te fenyegetőzésnek érzékeled, de az nem én bajomszerk:
icemad
ne akarjátok belém beszélni, h pesszimista vagyok ( : ellenben megvan a b terv is, mint kb mindig
ahogy a mondás tartja:
jobb félni, mint megijedni ( :[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Chaser #184075 üzenetére
Pl. Apple-nél sem veszed észre, hogy bizonyos esetekben (talán mindig?) más által használt terméket kapsz cserének (refurb). Mert lényegében minden új benne. Szerintem ezt engedjük el.
A refurb. termék is újnak minősül. A gépekből is általában refurb-ot adnak.
Amúgy, nem nagyon értem, hogy miért nem jó, ha egy gyári állapotba "alakított" terméket kapsz, és miért jó mondjuk hónapokat várni a javításra, vagy a csere alkatrészre? Nem nagyon értem.
Én az S-ből annó refurbished változatot kaptam, úgy, hogy 2 napos gépet küldtem vissza (a bolt nem volt hajlandó cserélni, Ők is MS-hez küldték volna, mivel nem akadályozta a rendeltetés szerű működést a venti zörgése - ami igaz. ).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
petya2012
őstag
sziasztok
akinek van EA Acces előfizuja segítene nekem??
valami public ID-t kér,ezt honnan tudom meg??
köszi -
sugarforce
addikt
válasz Chaser #184081 üzenetére
Az lehet, hogy nem érdekel az ASZF-jük, de attól még Te is elfogadtad azt azzal, hogy vettél egy boxot és beléptél a rendszerükbe, igénybe vetted a garanciáztatásukat, stb stb; a jogszabályban pedig nincs meghatározva, hogy nem küldhetnek neked refurb terméket, a lényeg, hogy a hibát hárítsák el és ne érje a vásárlót kár emiatt.
Az, hogy mit írtál, amit töröltek, engedjük el, nem tudom mi volt az, nem is érdekel, de ha személyeskedés, akkor azt az offtopikban is megteheted.[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
Chaser
Most te ezeket komolyan írod vagy itt valami komédiába csöppentem bele és lemaradtam az elejéről?
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz sugarforce #184091 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy amennyiben az adott Ászf a jogszabályoktól a vásárló kárára eltér (pl. ha egy webshop 14 napnál rövidebb elállási időt biztosít az Ászf-je szerint), akkor az büntetendő és tökmindegy, hogy elfogadtad (így a példát tekintve a jogszabály adta 14 nap illet meg). Szóval az MS sem fogadtathat el bármit az Ászf-jében.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #184093 üzenetére
Úgy néz ki, hogy mégis a tv hibája lesz. Ha kihúzom a tvből a HDMI kábelt akkor is ott marad a zöld pont. Szóval a TV hdmi portjával lesz valami.
-
l.skywalker
Topikgazda
ÁSZF-el és Chaser jelenlegi garnaciáztatási ügymenetével fáradjunk az OFF topikba pls. Illetve ha majd Chaser-nek megérkezik a küldeménye és nem fogadja el, akkor kérjük számoljon majd be arról, hogy milyen úton-módon sikerült érvényesítenie az MS-nél a magyar jogaszbályokat. De kérjük csak sikeres ügymenetről számolj be, sikertelenről az OFF topikban. Thx!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ernesto78
aktív tag
érdeklődnék, hogy a forza complete addont szokták leárazni évente többször is vagy ez vissza nem térő alkalom. Legutoljára a horizon 3 complete addon volt leárazva de azóta semmi.
köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Ernesto78 #184099 üzenetére
Ha a Forza6-ra gondolsz, akkor ott a Complete Add-on csomag évente 1-2 alkalommal kap egy kedvezményt: [link]
De pl. a FH3 Complete már asszem nem is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest