Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az offban folyassatok ezt, ha lehet. (De inkabb ott se!)
EULA:
"Az Xbox szoftvert Önnek licencelés keretében biztosítjuk, és nem adtuk el Önnek. Az Xbox szoftvert csak az Ön Xbox konzolján vagy Jóváhagyott tartozékán előtelepítve használhatja a licenc értelmében, és azt a Microsoft rendszeresen frissíti. Nem másolhatja le és nem fejtheti vissza az Xbox szoftvert."
Igen a home-olas maga is szurke zona, nem arra hasznaljuk amire ki lett talalva alapbol.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Wesder #183371 üzenetére
Wesder bíró úr meghozta az ítéletét, a bíróság visszavonul, kérem álljanak fel.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
r.levente75
addikt
Van arra valami módszer, hogy a kontrollert bekapcsolva ne induljon el a box is? Azon kívül, hogy a boxot áramtalanítom előtte?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
F_Peter
őstag
válasz r.levente75 #183405 üzenetére
Mi a célja?
-
Wesder
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #183403 üzenetére
:C
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ernesto78
aktív tag
Hát erre én is szeretném tudni a megoldást, mert szoktam használni a TV-hez vagy a mobilhoz a kontrollert és elég zavaró, hogy a xbox is bekapcsol amikor párosítva szeretnék játszani rajtuk.
-
Beniii06
addikt
Nem biztos, hogy jól emlékszem, mintha lett volna korábban válasz erre(pc hez is használt kontroller esetében), korábban a megoldás talán usb kábel volt. Úgy is bekapcsol az xbox vajon?
Viszont hamár bugoknál tartunk én is "találtam" egyet. Ha az xbox bekapcsolt állapotban van és pl áramszünet van, akkor a kontroller elkezd villogni és nem lehet kikapcsolni(kb. két perc után meguntam). Ideiglenesen az akkuk kiszedésével akartam megoldani a problémát, hogy ne merítse feleslegesen, (főleg 6-8 órás áramszünet esetén) visszatettem az akkukat és újra elkezdett villogni így az akkuk maradtak kivéve. Értem én, hogy megpróbálja visszakapcsolni az xboxot, de lehetne valami kikapcsolási lehetőség rajta ilyen esetben vagy van valami timeout, amit szokásomhoz híven türelmetlen voltam kivárni?
"Got any other secret weapons?"
-
Micsurin
nagyúr
-
szimszonos
őstag
válasz EasyLife #183380 üzenetére
Hogy sikerült feltörnie és ellopni 2 profilt is,raadásul 2 lépcsős azonosítás bekapcsolva és még így is sikerült.Ilyet még nem hallottam soha,és csak akkor tartom elképzelhetőnek ha homeoltál vele és megadtad a jelszót neki meg a többi adatot is.Csak úgy ilyet azért ilyen simán nem tudnak feltörni meg ellopni.Ha tudjátok ki volt akkor gondolom azt is sejtitek hogy sikerült neki.Ha egy teljesen ismeretlen volt idáig számotokra akkor meg pláne jelentsétek fel,mert mással is megcsinálhatja.Ez a csávó akkor mar szinte zseni ha 2 profilt is feltört ismeretlenül,amit kétlek.
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz szimszonos #183415 üzenetére
Valószínű, hogy nyilvános helyen utánuk lépett be, de sniffer/keylogger és a mobilra backdooron keresztül sem lehetetlen. Viszont az érdekes, hogy a megadott telefonszámát használta is és kapcsolatba is lehetett lépni vele... De a rendszerekben ugyis van nyoma, melyik ipről nyúlta le, és hogy használta-e a fiókot utána.
[ Szerkesztve ]
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Vásároltam egy One X konzolt. A gépen 3 telepített játék van, illetve az előző tulaj rajta hagyta az accountját. Kérdésem, hogy ha törlöm az accot, a játékok megmaradnak ? Tavaly volt egy hasonló eset, szintén egy X-el, ott az eladó törölte a saját accját, de érdekes módon a játékok megmaradtak.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
Wesder
félisten
válasz CartmanLand0 #183417 üzenetére
Vedd úgy hogy nem kaptàl a konzol mellé semmit.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KardosAttila
aktív tag
Furcsa, hogy még mindig nincs gwg bejelentés, nem emlékszem olyanra, hogy hétvégére hagyták volna.
-
bandi0000
nagyúr
válasz CartmanLand0 #183419 üzenetére
Sose veszünk digitális játékkal gépet, mert ha megszüntetik a megosztást, akkor ugrik a játék, ezért mondta hogy vedd úgy, hogy nincs
Xbox One: bandymnc
-
mike1334
veterán
Én úgy csináltam, hogy kimentem a konyhába, és ott kapcsoltam be...ott már nem érzékelte a konzol
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
válasz KardosAttila #183420 üzenetére
Volt emlékeim szerint egyszer hasonló eset s akkor mindenki azt hitte valami nagy címeket kapunk. De tévedtünk, úgy 2 éve lehetett...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
CartmanLand0
senior tag
válasz bandi0000 #183421 üzenetére
Annyira sajnos nem értek hozzá, de így világos. Amugy a hirdető ezeket nem hirdette egyszerüen csak rajta hagyta, ajándéknak. Tavaly volt egy ugyanilyen eset, vagyis hasonló, mert az eladó abban az esetben törölte a fiókot, mégis maradt a 2db játék és gond nélkül játszottam velük hónapokig, amig el nem adtam a gépet, és én is rajta hagytam a játékokat ... de a kövi tulaj is játszik velük a mai napig a saját fiókjával.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz r.levente75 #183413 üzenetére
Ott a legegyszerűbb megoldás tudtommal, ha kábelen indítod. Jobbat nem tudok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bandi0000
nagyúr
válasz CartmanLand0 #183425 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy nem a játékot,hanem a fiókodat hagyod rajta, és kvázi így profilodat osztod meg, amiről fentebb olvashatsz, ergó ha te veszel játékokat akkor más majd tud vele játszani a régi gépeddel, és ami a nagyobb baj, hogy ha haveroddal szeretnél profilt osztani, akkor nem fogod tudni megtenni, míg a másik gépen nem deaktiváljátok a mostani profilod
Xbox One: bandymnc
-
Bep
őstag
válasz KardosAttila #183420 üzenetére
Biztos valami elképesztő epic címeket fogunk kapni
-
veterán
Diablo 4😁
-
Bird
addikt
válasz CartmanLand0 #183419 üzenetére
A fiokjat barmikor visszaveheti, igy nezve valoban nem kaptal a gep melle semmit...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
CartmanLand0
senior tag
Köszi mindenkinek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz KardosAttila #183433 üzenetére
Poén, de ha jól emlékszem legutóbb amikor ilyen sokat késett a bejelentés, valami SMITE crediteket vagy DLC-ket kaptunk.
Live-Die-Respawn
-
szimszonos
őstag
válasz HunChris #183416 üzenetére
Akkor is furcsa,mert két lépcaős azonosításnál a saját telefonszámoddal tudsz mindent módosítani,tehát csak úgy lehetséges ha a mobilodba is beleturkálna miután a profilodat otthagyod.Nem hinném hogy itt ez lett volna,az illetékes azóta se nyilatkozott,szerintem más lehetett.Én inkább homeolásra gondolok,és behúzta őket a csőbe valahogy kicsalta tőlük az adatot,ráadásul tudják is ki volt.Érdekes dolog ez.
-
veterán
válasz szimszonos #183441 üzenetére
Azért ha már a 2 lépcsős azonosítás sem biztonságos, akkor az már régen rossz...
Ahhoz már elég profi hackernek kell lenni aki ezt is megcsinálja! Plusz nem hiszem,hogy egy adott személy ellen csinálnák ezt, ha már csinálnák!
Nem azt mondom vannak nagyon profik, lásd a pár évvel ezelőtti playstation elleni Anonymus támadást, több hétre hazavágták az egész PSN-t és törtek fel fiókokat, na de azért na🤣[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #183442 üzenetére
Az Anonimous miért hekkelte volna meg a PSN-t? Viccből?
-
veterán
válasz Wesder #183444 üzenetére
Amit olvastam akkor cikket róla, ők azt nyilatkozták,hogy igen poénból és, hogy betegyenek a Sony nagy arcának, ezért...
A fiókok feltörése az csak hab volt a tortán,mert ezzel utat nyitottak a többi hacker számára, azt nem ők csinálták, ezt határozottan ki is jelentették![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #183448 üzenetére
Most visszaesett nekem is 150-re, szóval csak átmeneti volt. Sry, nyugodjon meg mindenki, téves riasztás...
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest