Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Végre! A Remedy megvette az Alan Wake kiadói jogait [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
- = Zk = -
félisten
válasz l.skywalker #183601 üzenetére
ami azért jó, mert...?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wesder
félisten
válasz - = Zk = - #183602 üzenetére
Jöhet egy Remaster, vagy AW2.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #183604 üzenetére
Az meg a màsik. Elfelejtettem hogy lekerült.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ZsyfKo
senior tag
Hali. Meg szereztem a Gears of War 3 xbox 360as lemezét hogy tudjam magyar felirattal játszani, erre ha berakom a lemezt leszedi a storeban lévő játékot és úgy megint nincs magyar felirat. Offline módban meg nem indítja lemezt ez milyen hülyeség vagy én csinálok valamit rosszul?
OnePlus 8T
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes Samurai Shodown Season Pass
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Indiant
addikt
Valaki otthon van Forza Horizon 4-ben?
Volt több mint 2 millió CR-em, elértem a 20-as szintet és beléptem a Horizon Live eseménybe és nem vettem semmit. Majd utána már csak 430e CR-em van. Hová lett a köztes 1,8M CR????? -
ggeleven
őstag
Killer Instinct pénteken 1990 Ft lesz edigiben.
[kép]Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
smokiii1
aktív tag
válasz ZsyfKo #183606 üzenetére
Nem csináltál semmit sem rosszul, a visszafelé kompatibilis játékok igy működnek. Letölti ami a store-ban van a lemez ellenőrzése után. Igy aminek a store verzióban van magyar változata az magyar lesz ami nem az nem. Pl EA Accesből amit letölt Dead Space-t abban van magyar nyelv.
-
Medocsabi
addikt
Ez a guitar hero baromi nagy fless! Sose játszottam ezelőtt vele, de tegnap este jót mókáztunk asszonnyal (már úgy értem hogy az xboxon.... )
-
Devil Smile
őstag
Udv urak
gondolom mar elcsepelt kerdes de:
8. hoban lejar a goldom most 7. hoban a game passom es lattam h van 300ert ultimate game pass ha jol matekolok akkor erdemes lenne vennem most egy 12+os goldot amit beaktivalok majd arra megvenni a 300ft os ultimate GP-t es igy 13+havi UGP hez jutok?
bocs ha hulyeseget kerdezek de havonta kb 1-2x kapcsolom be a gepet (altalaban az "ingyen" jatekok konyvtarazasa miatt) igy nem sok tapasztalatom meg infom van ezzel kapcsolatban..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
HunChris
senior tag
válasz Devil Smile #183620 üzenetére
Igen, lesz belőle kb. 15 hónap is, az éves gold után is kapsz +1 hónapot és a megmaradó goldot is beleszámolja.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Chaser
legenda
mi történt a box árakkal?
előbb felnéztem konzolvilágra, 160e alatt nincs x, 110e alatt nincs s, kivéve egy alldigital verziót 78e-ért, ennyi volt az ákció'? lehet várnom kelett volna még az s eladásával ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chaser #183623 üzenetére
Valszeg ott már elfogyott az akció. Alza-n és eMag-on még van az akciós áron.
De furcsa azért, hogy ez bekövetkezhetett. Ki látta ezt előre... - a fórum megmondóemberei biztos nem.
-
szimszonos
őstag
válasz Chaser #183623 üzenetére
Ne csak ott nézd 119-124 ezer ft között kb 15 boltban is árulnak X-et játékokkal.Egy kis segítség
https://www.arukereso.hu/jatekkonzol-c3154/f:microsoft,xbox-one-x/?gclid=Cj0KCQjw3uboBRDCARIsAO2XcYC6fjPY8dskX7bOyu4L61QGvkh56T4V-mA1MWsMZwWITL5OGDwqlBcaAsi3EALw_wcB[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #183626 üzenetére
Jönnek az újabb akciók mint ahogy most is van bőven még.Most a Division 2 készletek fogynak de még Forza Horizin 4+FM7 is van 125 ezer ft-ért,Gold Rush X meg 119-ezerért.Lesz az mindig folyamatosan,nem kell megijedni.A lemez nélküli még olcsóbb is lesz a jelenlegi áránál,az S pedig szinte mindig van 65-70 ezres bundle csomagban.X pedig évvégére 100k alatt lesz akcióban,de addig is lesz mindig valahol 120-125 k körül.Most is lehet kapni,ahol meg elfogyott ott is lesz előbb-utóbb megint jóáron.Emagon is lehet még kapni játékok nélkül 125k most néztem,de a Platinumshop,Notebook.hu,Konzolkirály,stb oldalakon is van igaz már játékok nélkül de még se 160-170 ezer ft csak 120-128 ezer ft.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Indiant #183628 üzenetére
Nem, a BC-s játékok nagyrésze ugyanúgy elérhető digitálisan is.
(#183626) oriic: akkor megint a német Amazon lesz a befutó mint 3 éve
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Már márciustól 110 ezernek kellene lenni az S-nek meg 160ezernek az X-nek 😁.Csak közbe jött egy akciós Division 2 bundle készlet mindkettőből,meg a BFV meg FH4 bundle készletekből is betáraztak a kereskedők rendesen.Nemsokára pedig jön majd a Gears 5 készlettel ősszel.BlackFriday vagy karácsony tájékán még ennél is olcsóbb lesz az X.Én még nem rohannék a német Amazonra rendelni,mikor nálunk is van mindig több boltban készleten X meg S is jóáron.Még a Hardveraprón is van jópár akciós készlet a viszonteladóknál,csak nézelődni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #183624 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, valószínűleg náluk pörög legjobban a konzolos készlet
szimszonos
én nem lennék ennyire optimista x 100e alatt kicsit erős, új gen valszeg közelebb 200-hoz, mint 150-hez_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
Konkrét dátumok Gears5-höz:
Versus TechTest - Július19.
Horde GamePlay (?) - Augusztus 19.
Campaign EarlyAccess - Szeptember 6.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szimszonos
őstag
válasz Chaser #183633 üzenetére
Akcióban nem elképzelhetetlen ha már 119ezer ft-125 ezer ft között van mostansag is.Az új gen lehet hogy 200ezer ft körül lesz mikor bejön max pár hétig,de az X ára nem lesz ennek tükrében plane 160-170 mert annak semmi értelme nem lenne.Hogy nézne ki hogy az új gen akcióban lehet pár hét múlva olcsóbb lenne mint az X.Szerintem meg meg pont az a lényeg hogy még jobban megakciózzák,elöbb-utóbb pedig jön a szokásos készletkisöprés ami jelentős árcsökkenéssel fog járni.Én inkább úgy gondolom hogy a jelenlegi 120-130 ezres akciós árnál is lesz olcsóbb az X ára legkésőbb év vége felé.De erre majd akkor térjünk vissza,ne most vitázzunk mint a 110ezres S árán márciusban mikor akkor meg azóta se volt annyi.Ráadásul még pontos árat sem tudunk a Scarlett esetében,még az is elképzelhető hogy 200 ezer ft alatt lesz a bevezető ára,akkor pedig elképzelhetetlen a 160-170 ezres X ár,inkább reális lesz a 100ezer ft körüli árak.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szimszonos #183635 üzenetére
már van 110e-s....meg drágább isssssssss ( :
nekem egyébként lényegtelen, csak meglepett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #183635 üzenetére
Nem lehet 100ezer felett az S ára. Meg lett mondva. A Konzolvilág szerintem csak félrenézett valamit.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #183634 üzenetére
Horde johetne mar, a versust mar toltam eleget.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #183639 üzenetére
Amit irtal az csak gameplay... A belsos teszt ahol probalgatom a jatekot idonkent az mas tema.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
Élvezetes egy játék ez a Sunset Overdrive de valamiért nem tudom "komolyan" venni. Elszorakozik vele az ember....
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Chaser #183636 üzenetére
Mindig volt de mellette meg a boltok 2/3-ban,ott van most is 65-70 ezerért is,és a vásárlóknak ez a lényeg 😀.Semmi meglepő nincs benne,szabadpiac van,aki túlakar adni rajta kisebb haszonnal az nem tárolja évekig a polcán 2x annyiért,sima üzletpolitika.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #183641 üzenetére
Az uj NFS mellett ez is keszul, hivatalosan csak ennyit arult el a temaban az EA.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #183644 üzenetére
Mondom én, hogy a Konzolvilág a hülye. Tuti ott is valami megmondóember van, akit nem érdekelnek a nyilvánvaló dolgok.
(#183640) oriic: tudom - de ott már van Horde test?
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #183637 üzenetére
De nem lehet 65-70 ezer sem sehol mert annak 110-nek kell lenni mindenhol 😁.Te megmondtad anno,a szavad pedig szent valakinél 😀.Nem csak a KV-ban lehet Xbox-ot kapni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #183646 üzenetére
Meg nincs, versus modot probalgatjuk meg a matchmakinget meg mindig.
Live-Die-Respawn
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #183646 üzenetére
https://www.arukereso.hu/jatekkonzol-c3154/?st=XboxOneS&gclid=Cj0KCQjwgezoBRDNARIsAGzEfe530UUt2z8f121st2rDj0HXUy-SjYeu0cGU7HI7SyIiBfFBT0ncpOIaAtWPEALw_wcB
Egy kis segítség neked,barátkozzál meg vele még ha nehezedre is esik.Kb 20 bolt ahol 70ezer ft alatt veszel S-et kapásból.KV-ban is fogsz 1-2 hét múlva ha feltöltik a készletüket,addig meg létezik más bolt is 😊.Ne lovagolj ezen,mert március óta csak ezt teszed,szerintem engedd el,vagy ha jólesik reszelgesd a fingot továbbra is ☺.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest