Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz KardosAttila #184800 üzenetére
Igen ez is sokszor az ellen szól ha egy játék annyira nem győz meg az első pár óra után. Tudod ,hogy van hova tovább!
twi452 Egyik kollégám nagy gamer. Megvette a játékot, PS-re és után elment egy hétre szabira ez miatt! Ez már mondjuk nekem kicsit sok..... de ő tudta. Ha más nincsen maximum párhuzamosan fogom játszani más játékkal. Igy legrosszabb esetben tovább fog tartani. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz AMD Power #184783 üzenetére
Elkezdtem, mert jókat olvastam róla itt a topikban korábban, de nekem is az volt vele a bajom, hogy nagyon lassan indul, és valahogy az egész olyan meh egy kicsit nekem. Én abbahagytam viszonylag korán.
Valószínűleg nem nekem való, én általában a sztori miatt játszom (a kedvenc játékaim mind erősen az elmesélendő történetre és a világra épülnek), a bossfight-ok pl. kifejezetten frusztrálnak minden játékban.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #184796 üzenetére
Talán mert marha jó?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Indiant
addikt
válasz MrPeekaboo #184799 üzenetére
-Én is! - vágta rá Kispipi.
(PvZ Picnic (GW3) zárt alfa tesztre meghívót szívesen fogadnék.)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
A héten nem volt akcióváltás, vagy már senki be se írja, hogy milyen szar az eheti dwg?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
siskad
őstag
Cdkeys supporttal van valakinek tapasztalata? Kb. mennyi időn belül válaszolnak? Vettem tőlük pár Game Pass Ultimate kódot amik közül van amit nem lehet beaktiválni, mert azt írja hogy trial kód, viszont én nem trialt vettem.
-
Zjunior
veterán
Ez az új steelseries artcis 9x nagyon komoly.
Mindenkinek ajánlom, aki tehete szerezzen be egyetWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok,
A Prince of persia: Forgotten sands játékot szeretném letölteni, de nem találom a market-ben, pedig láttam egy videót hogy backward kompatibilis.
Próbáltam a magyar és az usa market-et is. -
siskad
őstag
válasz hackeeeee #184814 üzenetére
Biztos hogy nem trial kód, átnéztem mégegyszer a leírást (meg a többi működik amúgy is belőle csak ez a 2 nem), de 3 hónaposból nem is szokott lenni trial. Sajnos most pont kártyával fizettem, pedig az esetek 90%-ában PayPallal szoktam. De most válaszoltak az emailemre, azt írták ha nincs beváltva a kód akkor visszaadják a pénzem 24-48 órán belül.
-
-
laracroft
aktív tag
válasz l.skywalker #184820 üzenetére
Köszi mindenkinek 😁
-
senior tag
válasz #92006144 #184732 üzenetére
Annyit azért nem szívesen szánnánk rá. Akkor inkább megvárjuk az akciót, vagy veszünk egy jó állapotú használtat. Köszi!
(#184734) AxBattler: valószínűleg ezt akkor megvárjuk
(#184736) Siffredi: első generációs alatt ilyen 500GB modellt értesz? Nem szívesen vesződnénk a vásárlással-eladással-vásárlással, akkor már inkább veszünk egyet ~78 ezerért és max eladjuk, ha megunjuk.
Köszi mindenkinek.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Rájöttem arra, ha offline vagyok a Gta 5-ben stabil lesz az fps. A város közepén is, nagy sebességgel. Ehhez mit szoltok?
-
AMD Power
titán
válasz bLaCkDoGoNe #184804 üzenetére
Picit nyogvenyelos... ez teny. A jatek menete picit tenyleg "szagatott". Par orat meg szorakozok vele, de nem lesz eletem jateka, ez tuti.
-
matex
aktív tag
A FIFA 19 bekerült az EA Access-be.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz IntelKiller7 #184831 üzenetére
Az argentín store-os 2k meg főleg.
Hosszú távon engem sem kötnek le a sportjátékok annyira, hogy teljes áron megvegyem bármelyiket is, de ez az évi párezer még megéri, ha csak havonta egyszer is veszem elő. Bár a 18-at is letöltöttem, aztán egyszer sem volt még elindítva, talán a 19 eljut legalább az elsőig.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Siffredi
senior tag
Ahogy gondolod. Csak azért írtam a gen1-es boxot, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy minél olcsóbban akarod megúszni ezt az egészet.
Azt is vedd figyelembe, hogy ha ~78k-ért veszel gépet, azt eladni csak ~50k környékén fogod. Egy gen1 eladása után kisebb lesz a bukó.
De ez csak egy vélemény, neked kell eldöntened, mit szeretnél. -
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #184834 üzenetére
Szerintem a fat modellre gondol.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #184834 üzenetére
Látod, aki akarja, az érti. :)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #184838 üzenetére
Jóvanna, neked van igazad. :)
-
Siffredi
senior tag
Egy kérdés: most van 300Ft-os ultimate új belépőknek. Nincs lejárati idő feltüntetve, csak a 3 hónaposnak.
Lehet tudni, meddig akciós az 1 havi? -
EmThor
addikt
Szeretném kérdezni, hogy az Evil Within 2 másnál se indul X1 X-en?
Befejeztem az első részt, szeretném a másodikkal folytatni, de a Bethesda logó és az epilepszia figyelmeztetés után crashel a desktopra.
Reinstall megvolt, power cycle a konzolon megvolt, restart megvolt, átpakoltam move paranccsal 2 különböző külső meghajtóra is, de mindhiába.
Írtam Bethesda supportnak. Ez így nagyon gáz.
-
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #184843 üzenetére
Azt írják offline módban működik a játék, de ahogy a Bethesda.net-hez akar kapcsolódni, kifagy.
Szóval ki fogom próbálni így működik e.
[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Sziasztok!
Eddig magányos lovas voltam játék terén. Mivel keresztfiam vett boxot, szeretnékn online játszani. Hogyan tudunk menet közben beszélgetni vagy milyen alkalmazás kell rá. Esetleg egy linket tud valaki ahol ez részletesen le van írva? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz humi1 #184847 üzenetére
Parti indítása az Xbox One konzolon
Az egyik félnek kell hozzá Gold vagy Ultimate előfizetéssel rendelkeznie.
Külön más alkalmazás nem kell hozzá, hanem egy mikrofonos fejhallgató. A hangokat is érdemes beállítani, de fontos, hogy csak akkor jelennek meg a lényeges beállítások amikor be van dugva egy mikrofonos füles a kontrollerbe: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
siskad
őstag
válasz oriic #184846 üzenetére
Igen, meglévőre próbáltam. Akkor így talán össze is áll a kép. Kettőt sikerült beaktiválni, gondolom az elsőt azért, mert azzal alakította át a meglévő live gold előfizetésem, a második volt akkor gondolom az évi 1 amit enged, a harmadikat pedig akkor gondolom ezért nem engedte már. Neked is Game Pass Ultimate volt, ugye?
-
humi1
tag
válasz l.skywalker #184848 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest