Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Erdei88
veterán
válasz KKaresz45 #185593 üzenetére
Nem szabad ilyen könnyen feladni.
Nyilván elállhatsz 14 napon belül, ez a kényelmesebb és veszel egy másikat
Ha kicsúsznál, igenis küldd vissza.
Én is visszaküldtem és meg tudták szüntetni a problémát.Sőtt volt ilyen ticketem ami 4 hónapig volt nyitva és már mindent kitalált az ügyintéző, hogy lerázzon. Végül sikerült megoldaniuk.
-
KKaresz45
senior tag
Nekem azt mondták hogy nem csináltak vele semmit, és ezt el is tudom képzelni. A jómunkásembert nem kell félteni, felveszi ő a pénzt a bevizsgálásért is, és javítja a statisztikáját ha gyorsan végez egy-egy géppel.
Minden műszaki berendezésnél specifikálva van egy adott zajszint (noise level), amit megadott módon mérnek (pl. 1 méterrel a burkolattól). Amíg ezen belül van a gép hangja, addig "specifikáció szerint működik", azaz semmi baja. Ezt ellenőrzik a szervizben.
Persze ezt az adatot nem olvasgatják az emberek úgyhogy nyilván olyat adnak meg amivel eléggé le vannak védve.
(#185599) DaveHutt Valójában a supportos csaj segített nekem, kérdés nélkül beküldhette volna a szervizbe aztán visszakapom úgy ahogy volt és buktam volna az elállás lehetőségét is. Inkább az okozott csalódást hogy a szerviz nem foglalkozik érdemben ezekkel a panaszokkal.
(#185594) HUmenetke Ne aggódj, szerintem ezek a hangok funkcionálisan nem jelentenek problémát, nem rosszabb a konzol hűtése, nem lesz rövidebb az élettartama. Csak zavaró.
De nem akarom ezzel szét OFF-olni a topikot, itt szigorú szabályok vannak, a múltkor is szétcsaptak köztünk amikor ilyesmiről beszéltünk.
Szerk.: (#185604) Erdei88 Ezek szerint neked sikerült elintézni hogy megjavítsák? Akkor van még remény.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz KKaresz45 #185605 üzenetére
Ez nem siker kérdése.
Nyilván nálam is ezzel indítottak, hogy hát igen, ha terheled és játszol akkor hangosabb a venti...stb...stb...
Közöltem vele, hogy szerintem ez nem normális mert előtte volt 2 XOS-em most pedig egy XOX is mellé és azoknak semmi hangjuk nincs/nem volt
Elfogadta az érvem és intézte a futárt
-
IntelKiller7
Topikgazda
Tölthető és már játszható a Vigor, ha valaki kipróbálná a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #185607 üzenetére
Milyen ez a Vigor? Megér egy próbakört?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Doom és Doom 2 (mármint az ős-doomok) nemrég megjelent XONE és a BC-s X360 verzió között van valami lényegi különbség?
Szerk.: ja látom, ezekben benne vannak az expansion-ök is.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wesder
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #185610 üzenetére
Főleg hogy a 360 verziòk nem kaphatòk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #185607 üzenetére
Ez az a játék amiben co-op Kell robotok ellen harcolni?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Wesder #185611 üzenetére
Nekem
megvannaka Doom 2 megvan régről (érdekes, pedig úgy emlékeztem, hogy mindkét rész megvan, de most csak a Doom2 van a listámban) és egy időben egy csomót pörgettem XONE-on, ezért nem értettem a hype-ot, hogy most "újra" megjelentették. De látom, hogy az X360 verziókat levették a store-ból.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
Csináltam egy kis fogyasztás mérést one S -el.
Megosztom, hátha valakit érdekel :-)Kikapcsolva 1-2w
Instant on 10-11w
Üresjárat 25-28w
Netflix film lejátszas 32-34w
Rocket league 58-62w
Witcher 3 67-72w
Witcher 3-ból menübe lépve ,ott barangolva állandó
53-55w
Quit gombal kilépve a játékból , tér vissza csak az üresjárati 25-28w fogyasztás.Rocket league szintén. Gondolom még a háttérben marad a játék , addig eszi az erőforrást is rendesen. Úgy látszik érdemes kiléptetni!!Most legalább már megtudtam ,hogy netflix közben a pc-m csak egy hajszállal kajál többet , így mindegy melyik platformon filmezek.
Szerk.:. Egy witcher 3 kaliberű játéknál én simán tippeltem előtte egy 80-90 wattot. Lehet hogy ez a 72watt környéke a plafon és az S nem is tud többet kajálni?
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kontroller-re dugva a fülest nem kéne váltania rá? Mert nem történik semmi...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Siffredi
senior tag
válasz #22718208 #185614 üzenetére
Nekem energy saving-ben van az x a külső háttértárak miatt, és nem tesz fel system update-et, ahogy a játékokat sem frissíti. Bosszantó, mert sokszor az értékes játékidő alatt kell frissíteni, de hát ez az ára annak, hogy ne kapcsolgassa a hdd-ket.
Köszi szépen a fogyasztási adatokat, érdekes olvasmány volt!
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Szeretnék pc-n is XO controllerel játszani vezeték nélkül. Láttam hogy van is ehhez megfelelő eszköz viszont egy kérdés. Tud kezelni egyszerre 2 joyt?
-
Wesder
félisten
válasz Barell #185628 üzenetére
Egyszerre 8-at. 4-et ha mindbe dugsz fejhallgatót.
Az XO is lekezeli a 8-at. Legfőképo a sportjàtékok miatt. Az a Stick Win10-hez nem màs, mint az XO vevőegység hordozhatò vàltozata.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MasterMark
titán
válasz Barell #185628 üzenetére
Xbox vezeték nélküli kapcsolat használata esetén 8 darab Xbox vezeték nélküli kontrollert csatlakoztathat egyszerre, vagy 4 darab kontrollert, amelyhez Xbox csevegő headset van csatlakoztatva. Ha a kontrollerekhez Xbox sztereó headset van csatlakoztatva, akkor csak 2 kontrollert lehet egyszerre csatlakoztatni. [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Barell
senior tag
válasz MasterMark #185630 üzenetére
Köszönöm srácok!
-
törölt tag
válasz #22718208 #185635 üzenetére
Bocs , én is kicsit fa..ságot írtam.
/óra természetesen !
A rocket league elvitte a figyelmem :-)
Szóval , ha 1W a teljesítménye kikapcsolva, akkor
1W *1000óra = 1kWh
(24/1000)*30= 0.72kWh /hó
(24/1000)*30*12 = 8,64kWh /évItt van egy egyszerű kalkulátor is ha kell
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz Exian #185591 üzenetére
Gembird EE2-U3S-2 usb 3.0 van one X-en, kikapcsolás után világít a led a beállítások ellenére.
EWENT EW7044 SATA USB 3.1 van a one S-en, szépen kikapcsolás után 2 perccel, miután a rendszer is leáll, kikapcsolja a ledet és az usb-t. (Mindkettőben ugyanolyan típusú az ssd. Majd kipróbálom felcserélve is.) -
godzsy2
senior tag
köszi szépen mindenkinek a külső házas tippet az SSD-hez.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Biztonsági beállítás után érdeklődnék.
Elsősorban kiskorú használja az Xboxot.
A család biztonságot már beállítottam, viszont szeretnék még egyéb biztonsági beállításokat is létrehozni amennyiben lehetséges.Lehet-e tiltani új felhasználó létrehozását?
Más felhasználó bejelentkezése nem lehetséges.
Fizetést (pl játék vásárlás vagy azon belül) korlátozni jelszavas védelemmel?
Illetve milyen biztonsági beállítást javasoltok felnőtt tartalom szűrésre? Itt a játék kor besorolás nem releváns mert van olyan játék amit 3 év besorolással sem engednék 10 éveseknek. De ez igaz lehet fordítottan is vagyis van olyan játék ami 16 besorolás de szerintem simám használhatja egy 12 éves is
Ti mit tanácsoltok még hogyan védhetem még a gyermekem?Illetve mit tanácsoltok "okos" szomszéd fiú ellen?
Egyszer volt itt, úgy belepiszkált, hogy még a megvásárolt játék is elvesztek.
Továbbá még az ő üzenetei, obszcén beszélgetései is megmaradtak valahogyan.
Tudom ne engedjem hozzá piszkálni, na de a jó szomszédi iszony.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
ozsvar
tag
Sziasztok!
Első XO S konzolom, de nem vagyok elájulva a szoftverezettségétől. Legalább is feltételezem, hogy ez szoftver hiba lesz..
LAN csatlakozó eleinte még gigabites linket adott vissza, aztán már egyre ritkábban, maradt a 100Mbites LAN...Speedtest/játék frissítés max 70Mbit körül... Gondoltam mivel 2 méterre van tőle egy Unifi AP, akkor menjen 5GHz Wifi-ről. Sebességek megnőttek, 120-130 Mbit/s, ez már elfogadható. Ja igen, de időnként megnő a késleltetés, és meg-megröccennek az online játékok, elkezd laggolni. Visszaváltottam kábelre, inkább lassabb, de biztosabb legyen a hálózat. A NAT kezelésén sem igazodok ki... port forwardok beállítva, wifi-ről open NAT, szuper. Kábelről már csak moderate. Me' mér??! MAC addresst nem írtam el, portok tényleg nyitva. Működik a gép, de mint mondtam, nem vagyok elájulva..időnként "fura". Ez a legjobb szó.
Nem, nem olcsó szappantartó routerem van, 2 gigabites switchet is próbáltam, cat5e - cat6a SFTP 450Mhz kábellel is próbálva, és a wifi AP sem gagyi. Minden más hibátlanul működik, folyamatosan tesztelve, max terhelésen, semmi csomagvesztés, semmi lassulás. Ez a BOX bugja lesz..
Tudom, reseteljem ki.. Ki van zárva, hogy megint mindent beállítsak, letöltsek, stb..marad 100 megás linkkel, lassabb játék update-tel, meg egy panasz bejegyzés a prohardver fórumon.."In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
Beniii06
addikt
válasz ozsvar #185643 üzenetére
Érdekes a "bug", amit leírtál és 'csak' nálad jelentkezik. Arra kíváncsi vagyok, hogy adod meg a port forwardot MAC címre IP helyett. Valami el van rontva a hálózatotban csúnyán, akár rossz MTU vagy valami hasonló hiba lehet.
Most írjam azt, hogy mikrotikkel hibáltlanul működik 300-400 Mbps-el tölt bármit és szintén cat5e, one S?
WLAN-on igaz nem sokat volt még, de mikor teszteltem akkor szintén 150 Mbps-t tudott, de azt betudtam annak, hogy a Miki wifiben " gyenge" köztudottan."Got any other secret weapons?"
-
ozsvar
tag
válasz Beniii06 #185646 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok, hogy adod meg a port forwardot MAC címre IP helyett.
Rosszul fogalmaztam, szeretem az ilyen IoT eszközeim static IP-re állítani (és a port forward miatt ezt amúgy is kell), és eddig csak a Wifi MAC-et rendeltem IP-hez, most ugye LAN MAC-et is kellett. Szóval ezen a részen ugorjunk át, és nagyképűen bevállalom, hogy ez most nem user error lesz.Nem mikrotikem van, ubiquiti edgerouterem van, ha valami csúnyán el lenne állítva, azért feltűnt volna. PC, wifi, NAS, okos klíma, kamera, okos TV, sorolhatnám mennyi eszköz van a hálózaton, és mindig minden jól működött. Az interferenciát elfogadnám 2.4Ghz-en, de 5 Gigán nem igazán.
De a legfurább, ami egy szög egyszerű technika: bedugod a jó minőségű gyári patch kábel a BOX-ba, a másik végét egy gigabites switch-be, és... és nem giagabites a kapcsolat. Ezen nincs mit elrontani vagy elkonfigurálni. Túrtam a netet (amikor még érdekelt), és volt pár évvel ezelőtt egy bug, amikor instant-on módban bekapcsolva csak 10/100-as hálózatot érzékelt a Box gigabit helyett, de ezt már régen javították.
Köszi a tippeket, nagyon választ nem is vártam, csak kikívánkozott.
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest