Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Keresek One ra valami hasonlo gamet mint a Witcher 3.Open world legyen és lekössön pár 100 orára.Létezik ilyen? Dragon Age Inqizition az hasonlo?Köszinszépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Akelaus
senior tag
válasz Lifer092 #164460 üzenetére
Neked akkor szerencséd van, mert nekem ma reggelre töröltek ott egy rendelést, amit szerintük nem vettem át. A gond csak annyi volt, hogy úgy vitték ki, nem is tudtam róla. Így viszont nehéz átvenni. 10 telefon után sem tudták megérteni, hogy... Megoldották, törölték inkább. Most várom a pénzemet.
Senkinek sem ajánlom ezt a céget. Számomra az utolsó vásárlás volt ott. -
válasz Steelheart2 #164502 üzenetére
Pár száz óra? Talán a Skyrim...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Serpiko
addikt
Ami hosszú játék az AC sorozat azzal elvan az ember 100 plusz órát.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
törölt tag
Elex?
-
Steelheart2
őstag
válasz Serpiko #164506 üzenetére
Az Unity tetszett,de a Syndicate már nem jött be.Az Originset nézegettem,de mivel nincs demoja,igy nem merem megvenni.Majd ha kap valami akciot.
Icemad A Skyrimhez kell angol tudás? Az alapokat vágom,de ha annyi szöveg van benne,mint a Witcherben akkor az angolom nem sokat ér.
Switchx Erröl még nem hallottam,de ránézek.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
zebede
őstag
Game Pass és EA Acess listáról írnátok olyan játékokat, amiben van Magyar nyelv?
-
birdyke33
csendes tag
Sziasztok
segítséget kérnék tőletek ..Ha nem ide való offoljátok
Szóval volt egy 360-am live-al és letöltött játékokkal,mentésekkel.Mentéseket pendrive-ra másoltam.Vettem egy One s-t és letöltöttem újra pár játékomat viszont fogalmam sincs hogy a mentéseket hogy tudnám áttenni az új gépre... -
Thusor
őstag
Call of Duty Black Ops 4 hol most a legolcsobb? Cdkeys oldalon csak PC verziot talaltam.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Madoc
veterán
válasz birdyke33 #164511 üzenetére
Mikor elinditassz egy 360as játékot akkor a 360as felület fogad majd ott a load-ot használva talán be tudod tallózni a pendrive mentésed. Nem tudom kipróbálni, nem is tudom biztosan, próbáld ki.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mcwolf79
veterán
válasz Steelheart2 #164508 üzenetére
6-7k-ért már van használtan AC. Ettől hova legyen olcsóbb. Amúgy sztem megveheted, az utóbbi idők legjobb AC játéka.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Ha használt XBOX ONE-t veszek akkor, hogy műkszik a dolog?
Ki kell törölni a régi felhasználót és csinálok egy újat? -
-
Madoc
veterán
válasz Steelheart2 #164518 üzenetére
Főleg coop, de egyedül is lehet fejlődni, farmolgatni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bird
addikt
válasz Steelheart2 #164518 üzenetére
Simán nyomható egyedül is, 500 órám van benne.... Ennek 80%-a szóló játék volt.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-Rolika-
senior tag
válasz Steelheart2 #164522 üzenetére
Divisionnek van 10 órás próbája. Tedd fel és sztem azalatt rájössz, hogy tetszik e.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Ilyen akciók nálunk miért nincsenek?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz szimszonos #164529 üzenetére
Most ez a bestbuy nálunk.Jobb mint a BF ideje alatt,és még mindig tart :-).
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtanulni egér + billentyűzet használat után a controller használatot? Nagyon szeretem az FPS játékokat, de annyira suta vagyok controllerrel, hogy nagyon hamar feladom. Van erre valami bevált technika?
-
-
F_Peter
őstag
válasz 19Petya83 #164531 üzenetére
Én Könnyű fokozaton lenyomtam egy rövid (Battlefront 2) single sztorit, aztán ugrottam is a mélyvízbe és mentem multizni (BF2, pubg).
Jónak nem lettem jó, de megszerettem a controllert.
Használok kontroll-freaket is, én így jobban érzem.
Szerintem nincsenek trükkök; sok gyakorlás kell, meg megtalálni a megfelelő beállításokat. -
19Petya83
tag
Köszi mindenkinek! Akkor marad a gyakorlás. Az megnyugtat hogy más is bénázik az elején.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz 80hun #164541 üzenetére
Azért csalást ne ajánljunk már ilyen nyilvánosan ha lehet kérni! Igen a legtöbbünk ezt csalásnak tartja olvasgass vissza volt egy két parázs vita már ebből.
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #164484 üzenetére
Nálam sincs már meg a 6 hónap 7500 Ft-os opció s nálam is hasonlóan a 200 forint után másnap tudtam venni újra 200 forintosat...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest