Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz matex #165495 üzenetére
nekem is ez volt vagy 3x, a csaj mondta nem beszél magyarul! én meg any@ztam neki egyet. azt a trükköt vetettem be,hogy mintha az Xbox konzol javítására adnám le és és ennek a menüjére mentem rá a Call Centernél. rögtön a magyar srác vette fel és ő intézte nekem a Gold Live 1 éves elfogadását!
-
matex
aktív tag
válasz r.levente75 #165499 üzenetére
Köszönöm a telefonszámokat!
-
6x6
újonc
Sziasztok!
Vettünk egy Xbox one S konzolt karácsonyra és beüzemeltem, hogy ne ezzel menjen majd az idő a fa alatt, de kicsit elvesztem benne, illetve néhány szerintem fontos dolgot rögtön az elején be kellene jól állítani, hogy a későbbiekben ebből ne legyen probléma, hiszen egy egész család használja majd a konzolt.
Felállás: 2 gyerek + 2 felnőtt.
Jelenleg létrehoztam egy Microsoft-fiókot a beüzemeléskor, melyhez beállítottam 1 havi gamepass-t, a bankkártya adatok is ehhez a fiókhoz kerültek beállításra. Próbaképp le is töltöttem egy játékot.
Az általam telepített játékokat a többi leendő felhasználó is el fogja érni?
Ők is tudnak majd telepíteni új játékokat?
Van esetleg valami tanácsotok, illetve mit tanácsoltok egy ilyen családi használat kapcsán?Az xbox.com-on próbáltam ennek utána nézni, de most elég keszekuszaság lett ettől a fejemben... Nem nagyon látom még át a dolgot...
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
addikt
Green Man Gaming is having its annual Holiday Sale between December 18, 2018 and January 10, 2019. According to the company, this year's Holiday Sale highlights the best games of the year with over 1,500 titles at up to 75 percent off. For an extra saving, Green Man Gaming will be giving customers an additional 12 percent off all games in the sale with the code "GMG12."
[link] -
-
F_Peter
őstag
A mentesek miatt mindenkinek egy egy külön felhasználó.
Mindenki eléri a többi bejelentkezett felhasználó dolgait (illetve homeolás esetén akár ki is jelentkezhet).
Több controller esetén akár össze lehet őket kapcsolni accounttal, így automatikusan abba fog belépni ami az övé.
-
AMD Power
titán
Ahogy elnezem nem csak nalunk nem mukodott a dolog...
-
6x6
újonc
válasz F_Peter #165509 üzenetére
Köszönöm! Ezt a home-olás dolgot néztem itt az összefoglalóban, de bizonytalan voltam abban, hogy ilyen jellegű használt esetén is ez a javasolt megoldás.
Akkor a lényeg, ha jól értem, hogy négy microsoft fiók kell és akkor mondjuk az enyémen lehetnek a gamepass és live előfizetések + dobozos játékot is telepíthetem a saját fiókom alatt, így játszhat vele mindenki.
-
Baltazár123
senior tag
válasz IntelKiller7 #165486 üzenetére
Én azt remélem, hogy a Blizzard mountaint leárazzák. Már jó ideje zúzom a FH3-al és a hotweels lassan kimaxomol egy általam már elfogadható szintre és jöhetne a fagyos hegy.
Engem nagyon kikapcsol egy kis zúzás a FH3-al, megyek pár versenyt, megkergetek még valakit és jól éreztem magam.
Délután durva volt, hogy éppen letoltam a versenyt a ferrariban és beültem az ignisbe. Nem volt 5 perc sem a kettő között és azon kaptam magam, hogy kézifékkel akarom a kanyart bevenni a valós életben is Na mondom jó lesz jobban odafigyelni....
A FH1 meg FH2 nekem kimaradt, a hármassal tolom, de abban már kegyetlen sok időm benne van.[ Szerkesztve ]
-
válasz Baltazár123 #165519 üzenetére
Akkor játék után inkább ne ülj autóba. Nem ugyanaz a kettő. Sőt!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz Baltazár123 #165519 üzenetére
Az FH1 fantasztikzs játék volt a maga idejében, x360-on, mai szemmel, meg 2-3 újabb rész után azért látszik rajta a kor, mind látványban, mind játékmenetben. FH2-t én méltatlanul hanyagoltam, kikapcsolódásként most kezdtem el pótolni, hogy a 4-gyel már elég jól állok. FH3 is kapott megint egy esélyt, de ezzel a blueprintes rendszerrel nem bírok megbarátkozni... Hot Wheels iszonyat jó móka, azt még frissiben próbáltam, már akkor is nagyon élveztem. Blizzard Mountain is megvan, de ott még nem is jártam.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
3L1T3
addikt
Szia!
Na kezdjuk az elejen! Egy live profil eleg ezzel allitsd be a gepen hogy ez a HOME xbox igy megosztodik minden a jatekok , game pass, xbox live elofizetes stb.
A tobbi gyermek profilja nyugodtan lehet offline nem feltetlen kell annak is keszitett profilnak lennie. Kesobb ha megnonek akkor barmikor “migralhato” online profila a sajat profiljuk is.
Erdemes a kontrollereket linkelni a prodilokhoz. Akar kesobb mas szinu kontrollert venni hogy megbjobban megtudjak kulonboztetni. Ez azert jo ha linkeled mert leul az X gyerek melle az Y akkor nem kell manualisan kivalasztani a sajat profiljat ha a sajat kontrollerevel lep be!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #165521 üzenetére
Pedig az sem rossz. Csak idegesítő, hogy 2 percenként hóvihar van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
RicsiSuly
aktív tag
sziasztok
Érdeklődnék, hogy FH2-vel játszottam ott voltak táblák, ha össze szedtem mindet akkor ingyen tuningoltam a FH4-be is van ilyen lehetőség?
Üdv SRicsi
-
Buster17
addikt
Hali!
Lenne viszonylag jó árban egy One FAT ami kb 1napot sem üzemelt, vagy dobjak hozzá egy kicsit és vegyek egy Slimet amit kitudja meddig nyúztak? -
szimszonos
őstag
Egy gépen nem kell homeolni,fölösleges elpazarolni azt a lehetőséget.Egy gépen akarhány profil van,mind tud játszani egy game pass előfizetéssel,csak be kell jelentkezni amelyiken az előfizetés van,a többivel meg mellé.Ezt már annyiszor kitárgyaltuk,még se értik sokan,és rossz tanácsot adnak,mint jelenesetben neked.Ha csak egy gép van a csalasban,azon nem kell homeolni hogy elérje mindenki a másik játékát,előfizetéseit.
[ Szerkesztve ]
-
yanesz
tag
Homeolhato a game pass?
-
Wesder
félisten
Beaktivàltam a 2 hetes Gamepass-t, nézem a kínàlatot, sehol egy húzócím, mondom mi ez a gagyi? Csak ezutàn vettem észre hogy 22GP jàték màr telepítve van.
Elkezdtem a Senua-t.
Bele se merek gobdolni milyen rossz lehet annak, aki ugyanezzel a betegséggel éli le az életét.
Elég creepy, főleg így este a sötétben.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Heraldry
tag
válasz szimszonos #165530 üzenetére
Ha gyerekek vannak, hasznos funkció a korhatár és a napi időlimit állítás. Az általad javasolt módon ez ugrik, hiszen xbox (újra)indításkor ott kell lennie a szülőnek, hogy bejelentkezzen a "fix" profillal. Ha meg automatikusra van állítva ennél a profilnál a bejelentkezés, akkor a gyerkőcök simán azt használják majd, megkerülve a limitációkat.
Ha a szülő veszi a játékokat és "home"-nak állítja be a gépet, nem kell bejelentkezve lennie a gyerekek mellett, azok tudják használni a játékokat (GP-t is).
Jól látom?[ Szerkesztve ]
Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
KardosAttila
aktív tag
1 játék többször is szokott lenni free play days-en belül, vagy nem annyira jellemző? Sikerült eljutni a the crew 2-ben a legutolsó versenyig, amire már csak fél órám maradt és pár sikertelen próbálkozás után már nem engedett játszani. Jó lenne ha lenne ilyen újra, emiatt az 1 verseny miatt már nem venném meg a játékot.
-
6x6
újonc
válasz szimszonos #165530 üzenetére
Köszönöm, akkor nem home-olok. Bocs a láma kérdésekért, de nem találtam választ ezekre az egyszerű kérdésekre és most látok először xbox-ot
-
frankdelgado
őstag
válasz mike1334 #165538 üzenetére
Most vittem el megcsináltatni a psp-t, mert ismét igényem lett a kézikonzolra. Nálam a telefon, az telefon, nem játékgép, meg ahogy nézegettem, a kontrollert nem is nagyon sok játék támogatja, a kijelzőn meg irányítgassa az akinek 6 anyja van. Ehhez a streamelős megoldáshoz, meg télleg kell a jó mobilnet, mert otthon inkább leülök a box elé. Szétnézve a piacon elég siralmas a helyzet, a nintendo 2 ds most nagyon jó áron van, de f@s a játékfelhozatal. Gyerekeknek jó, de csak szirsz@r mangajátékok vannak. A Switch nálam ugyanaz a kategória, csak drágán. Portolgatnak rá játékot ugyan... A PS vita klasszisokkal jobb mindkettőnél, nem is értem, miért hagyták magára. Viszont újonnan már egyáltalán nem lehet itthon kapni, használtan sem túl nagy a kínálat, úgyhogy egyenlőre marad a psp, majd fifázok, meg UFC-zek rajta.
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #165543 üzenetére
Én bíztam az MS-ben, úgyis ráfekszenek a streamingre, pont jó lett volna egy dedikált kézikonzol hozzá, vmi egyszerűbb hardverrel, ami az indie/kisebb játékokat elfuttatja, AAA címeket meg streamelné...kár, hogy nem lesz belőle semmi valószínűleg, pedig szívesebben adnám nekik a pénzem, mint a Nintendonak.
Most jön a karácsony, utazunk haza, jól jött volna egy kézikonzol..helyette hazaviszem az egyik kontrollerem, aztán pc-n kipróbálom a dead cells vagy a hollow knightot...és ki tudja, ha bejönnek, és jó lesz az év végi bónusz (az előző negyedévessel kiegyeznék, abból kijön egy pár switch).......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Siffredi
senior tag
válasz frankdelgado #165543 üzenetére
Legutoljára emulátorokkal pakoltam tele a psp-m (super mario forever)...
De lehet azóta már megdeglett benne az akksi is a sok állástól. -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Van valakinek gyors tippje, hogy hol lehetne legolcsobban, boltban beszerezni a Red Dead 2-öt?
Karácsony miatt gyorsan, most jött meg rá az igény[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #165534 üzenetére
Természetesen fülessel tolom.
Xiaomi Inear HD Pro, de gondolkozom egy gyàri Xbox fejesen, mert most csak 45€.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- Öregszem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest