Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Aktív témák
-
redXIII
senior tag
Bocsánat.inkább akkor már csak akkor irok be legközelebb,ha leellenöriztem elötte a magyar helyesirási szótárral.köszönöm a segitséget.Sziasztok
-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33 #47760 üzenetére
megörjit má ez a cucc
Be akartam üzemelni a live-ot,gondoltamaddig töltök le pár demót mig meg nem szerelem a driveot.De sehogy se jön ösze.már kipróbáltam 1 csomó leirást amit találtam a win7 hez,de nem megy ez sem.Kihullik az a maradék kis halyam is
-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33 #47760 üzenetére
Audiót olvassa.Játékot eggyáltalán nem.fel semismeri hogy lemez van benne.
-
redXIII
senior tag
Cserélt már valaki magának dvd driveot?
-
redXIII
senior tag
válasz
Djuree #47565 üzenetére
Én úgy emlékszem,legalábbis mintha régebben azt olvastam volna valahol,hogy a ana chip alakitja át arra a felbontásra,amivel játszol,a gpu mindig a max grafot rendelreli le.Nem adom el,örülök hogy ugymond ezt is megtudtam venni olcsoér.Ha le tudnám cserélni,és át tudnám pasztázni,akkor nyugodt lennék.Bár még nem szedtem szét a cuccot,de kivülröl makulátlan,sehol 1 karc,pedig 2006-os.Legfeljebb megpróbálom,és majd beszámolok a végeredményröl
) Újjabbat meg az E74 miatt nem akartam venni.Csak a Hdmi miatt sajnálom kicsit,mivel azt rá tudtam volna kötni a monitorom dvi kimenetelére átalakitóval.Próbálkoztam a sima vga kábelt is átalakitóval Dvi-re,de úgy nem adott képet.gondolom az analóg digitális váltás miatt,amihez már kell a Hdmi.
-
redXIII
senior tag
Megjött a box amit vettem,elsö generációs premium,hdmi nélkül.Lecserélem a ventit 1 whisperre,plux még süniket akarok rakni a memóriákra meg az ana csipre.ez eddig még menni is fog.Viszont le szeretném cserélni a gpu hütöbordáját egy rev2-re,és eggyuttal ujrapasztázni a cpu-t is.Hogy mire kéne figyelnem ha le akarom szedni mind a 2röl a bordát,nem szeretném kitépni egyiket sem.Megoldható házilag a gpu borda csere+ a pasztázás?
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Van itt szerelésben jártas ember?Házi barkácsról szeretnék kérdezni valamit. -
redXIII
senior tag
Sziasztok
A Guitar Heroes gitár jó a Rock bandhez? -
redXIII
senior tag
válasz
Dj Polc #38795 üzenetére
azért kérdem,mert most tervezem/tervzetem venni 1 boxot.elötte tendeltem 1 vga kábelt,és a haverom képével kipróbáltuk a monitoromon.De valahogy nem volt az igazi.vagy nem jól állitottam be valamit.pl ha 720p-be állitottam a felbontást a boxban(1280x720)élesebb volt a kép mint ha maxra állitottam volna a felbontást(már amennyit tud a monitorom)de nagyon széthúzta a képet felfelé.és még igy se volt olyan éles a képe,mint a pc-nek.na meg pl ebben a felbontásban nem is lehettett választani a normal és a widescreen között.
-
redXIII
senior tag
Hali
Olvastam a FAQ.ban,hogy hdmi-n keresztül letudja adni a box a tv/monitor nativ felbontását.Müködne ez úgy is,ha vennék 1 HDMI-DVI kábelt?19-es 4/3as monitorra kötném rá.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest