Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Jó drága lesz. Sokkal jobban megéri együtt venni a box-szal. Úgyis terveztem, hogy lecserélem a "fatet".
Csaabi: Ebben az esetben én is azt ajánlom, hogy inkább keress egy másik, normális boltot. Egyébként két dolog kell a gyári garihoz: számla és sértetlen matrica.
Úgy tudom, a számlát nem szokták elkérni, de attól még elkérhetnék. -
-
karakpecze21
senior tag
Hát komoly ilyen időben.
Lehet nem ártana egy klímára gyűjtenem, nem lenne rossz, de most kell a pénz a motorra.
Marad az izzadás meg a marhulás.Djuree : Hát meglehet.Néha megzuhan az agyam és ritka hülye tudok lenni.
Főleg kínomban.Gondolkoztam rajta, hogy végigtekerek így a városon biciklivel, de lehet muszálydzsekiben vittek volna el.Így inkább kihagytam.
-
karakpecze21
senior tag
Most megmértem a szobámban a hőmérsékletet.
Most áll 32fokon.
Este még ráugrik pár fok az tuti, mert most elég kellemes az idő az estihez képest.
Este elkezdi benyomni az a kátránypapíros cucc a hőt.
Szerintem este 35fok biztos lesz, de most bent hagyom a hőmérőt, kíváncsi leszek. -
lvnt
őstag
Ha nincs Gold, akkor nincs is multi. Csak demokat és más cuccokat tudsz letölteni, de azt is csak később, mint a Goldosok.
Egyébként úgy van három hónap, hogy miután lejárt egy regelsz egy új felhasználót, és az is átvált rögtön Goldra. Három felhasználóddal tudod eljátszani.
-
Mr.Grincs
veterán
A silver az ingyenes és az a gold és a silver között a különbség hogy silverrel nem tudsz játszani az uborkákkal. A golddal lehet beszélni is a másikkal csak úgy stb stb, nah meg persze az online játék a haverokkal.
A három gold az három külön regisztrációt jelent. PL: UK, USA, vagy Japán reg. -
Xirtam
veterán
Nem a reklám helye de nálunk előrendelve 63.900 FT
[X360_Slim]
-
nofi
addikt
58-ezerért szerintem jó áron van, de jó ha tudod, hogy kb egy hónap és érkezik az új xbox (Slim), amin elég sok mindent javítottak ezért szerintem érdemes megvárnod. Valószínű 65 körül lesz az ára, de 250 gigás merevlemez, beépített wi-fi, új design, jobb hűtés, kisebb fogyasztás...
A flashelés azt jelenti igen. Flashelt boxon nincs live, mert bannolják a gépet, azaz nincs multizás, letölthető tartalmak, patchek,stb.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest