Hirdetés

Aktív témák

• Magnat

veterán

Sziasztok,

lenne pár kérdésem XBox360-nal kapcsolatban, sorry ha már volt, csak az első 300 hszt. olvastam végig, de így nem lett minden világos:

-van xbox360-ra profi forma 1-es game?
    -ha 17-es vagy 19-es monitorhoz akarom kapcsolni, milyen monitor javallott felbontásilag? Az sem 1értelmű, h kell-e hozzá pluszban kanócot venni, vagy jár vmelyik verzióhoz alapban (amivel moncsira köthetem)? Olvastam, h monitor esetében 1360x768 után már a 1080i és 1080p felbontások jönnek, de akkor mi a helyzet, ha egy 1400x900-as moncsira kötöm, nem lesz görény a kép, mert nem natív felbontásban kapja a jelet? Mert ugye a tévék skálázzák a képet frankón, de mi van a monitorokkal? Jah, és 16:9-es vagy 16:10-as monitor a jobb hozzá? (gondolom, a 4:3 nem ajánlott, a gamék nagy része -vagy mind- megy 16:9-ben, de 4:3-ban nem mind)
    -ha elég a madzagos controller, és vinyó sem kell, akkor mi szól a drágább verzió mellett, illetve úgy kérdezem inkább, h van olyan feature, amit az olcsóbba utólag nem lehet megvenni?
    -hozzávetőleges árakat tudtok mondani, amennyiért most érdemes megvenni az olcsóbb ill a drágább változatot?
    -ha most veszek, akkor már frissített verziót kapok, ami tudja a 1080p-t vga kimeneten is vagy azt mindenképpen le kell tölteni?

Köszi előre is!

Aktív témák