Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
válasz Partizan182 #1599 üzenetére
de adna hozzá valami aksit nem?
-
Partizan182
senior tag
válasz qpakcovboy #1598 üzenetére
Elemtől függ, de normálissal olyan 30 óra ha be van kapcsolva a rumble.
Ki-és be is lehet kapcsolni a cuccot a gémpadról. -
qpakcovboy
őstag
válasz Armando_19 #1597 üzenetére
meddig bírja a vezeték nélküli joy egy töltéssel? Tényleg ki is lehet kapcoslni a gépet a joy-ról?
-
Armando_19
őstag
válasz qpakcovboy #1595 üzenetére
A core változat is tudja a Wifi-t, a vinyó, vezetékes kontroller, és a headsetben más csak a premium packtól.
Támogatja mind3-at. Sőt, én összekötettm a PC-vel, és azon keresztül játszom le a boxra a mediát! -
qpakcovboy
őstag
A core változat tudja a wifit? Vagy csak a premium? Milyen multimédiákat támogat? DVD, Divix, mp3 ezeket tudja?
-
Mezcal
addikt
válasz Armando_19 #1568 üzenetére
Nekem ez a második gépem...az első két napig bírta...aztán jött a három piros led.
Most már nem bízom a véletlenre, moddolok, ezerrel
A garanciát a flash miatt már így is buktam.
Ha nem moddolsz, akkor csak a gariban bízhatsz.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Skeleton01
aktív tag
Ha a gépem flashelt (a matrica sajnos nincs már rajt ), és 3 ledes lesz az ms nem is csinálja meg?
-
GyuZa
tag
Ha te raktad fel a hűtésmodot le is tudod szedni... Nekem pl két ponton hozzá van forrasztva a vezeték a laphoz, de simán le lehetne szedni, mert mikor felforrasztottam alig akart ottmaradni. Azt viszont én sem értem, hogy matricának miért kell mindenképpen megsérülnie, óvatosan is szét lehet kapni a boxot, a matrica megkímélésére pedig vannak eljárások...
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
válasz qpakcovboy #1570 üzenetére
Ha esetleg mégis a flashelés mellett döntenél mindenképpen alkalmazz vmilyen hűtésmodot. A szervizben meg se nézik, hogy flashelt-e a box vagy sem. Ha vmi régebbi meghajtó van benne kicserélik a legújabbra, aminél 50-50% az esély arra, hogy sikerül a flash. Most ezzel a módszerrel próbálják visszaszorítani a warezt...
-
F.B.I.
veterán
A gép LIVE nélkül félkarú óriás. Mindenkinek megvan a lehetősége a hozzá legközelebb álló játékstílust több ezer emberrel tolni. Aki vezetni szeret és tud is annak Forza2, aki a 2VH-s FPS-t szereti annak CoD3, MOHA:A, aki TPS-t akar annak GoW. Van C&C3 minden amit akarsz. A bill.-egér kombóról kicsit nehéz átállni ha nem konzoloztál de csak pár nap aztán megy a fejes. A PC-ek idegesítése végett: a BIOSHOCK nagyon kemény 720p-ben. Főleg a full játék.
[Szerkesztve]Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
szkorhetz
őstag
igazából én azt mondom hogy használtan kell játékot venni.
4-8-ból kijön, kit érdekel hogy használta már valaki vagy hogy premier után csak 1 hónappal nyomod? -
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1581 üzenetére
az újak már talán nem halnak olyan mértékben.
enyém 3 hetes, nyúzom rendesen de még egyszer sem fagyott.
az elején nem érdemes flashelni persze.
3 led az azt jelenti hogy megsült a gpu vihetik a temetőbe. R.I.P.
hát az új gémek kis hazánkban 15kba kerülnek, play-asia.com-on 10-12k-ba fájnak az új gémek csak találni kell valakit aki rendel neked.
arra figyelni kell hogy európába csak pal-os gémek mennek, usa-ba csak ntsc, region free mindenhol jó. tehát NTSC-set nehogy vegyél, ezek minden játéknál meg vannak jelölve.
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gebriel
veterán
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
vízzel is leég ugyanúgy. ha el akar baszódni el is fog, folyékony nitrogénnel hűtéssel is.
ami meg jó, sima eredeti hűtéssel is bírja.
hallottam már nem is egy esetet akinek vízzel 3 ledes lett...
én szoktam forza2-őzni, nagyon jó gém, sokáig leköti az embert.
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1575 üzenetére
nem lehet netezni vele, csak demokat lehet tölteni meg játszani live-en.
nem éri meg flashelni mert ugrik a gari mert módosul a firmware a dvd lejátszóban (habár elvileg leszarják a szervizben), meg kibasznak live-ról (ez sem biztos, van aki már 1 éve nyomja flasshel van akit 1 hét után kibasztak), de ha nagyon nincs lóvéd gémekre akkor flash és remény hogy nem basznak ki.
nekem havonta telik kb. 2 új gémre, ez elég is. persze jó multis gémeket kell venni, nem 20 óra alatt letudható gémet (sajna a bioshock is ilyen, no multi ).LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
qpakcovboy
őstag
válasz Armando_19 #1574 üzenetére
de mit is takar a live? mert ha csak annyyi, hogy netezni lehet vele akkor tökmind1 mert van gépem, viszotn ha az tjelenti, hogy hálóba lehet játszani na az más. akkor valóban megéri cserélgetni a játékokat.
-
qpakcovboy
őstag
válasz medvegy #1572 üzenetére
tehát ennek a ''flashelése'' megoldható anélkül, hogy hardveresen hozzányúljak? Mert akkor így gondolom a gari marad, viszont nincs live. A live azt is takarja, hogy netezni is lehet vele, pl internet oldalakat nézegetni, letölteni vagy ilyesmi? vagy csak az xbox oldala érhető el. Én is prémiumot néztem ki magamnak az most bruttó 90 ropi, valamelyest esett szerecsére az ara már európában is ezért döntöttem mellette.
-
Armando_19
őstag
Szia.
Én a saturnban vettem.
Én is eladtam a PS2-t sok sok játékkal, 2 joy stb 40K-ba, befizettem a Saturnban egy premium packba kezdő részletnek, vettem hozzá forza motorsport 2-t, Project Gotham Racing 3, Kameo, Cod3 alapból járt hozzá. Ez együtt volt 127K. befizettem 40et, maradt 87 törlesztendő, és 10 hónapra 9120ft-ért elhozhattam, mert magas volt a befizetett kezdés.kb 4500 a kamat, és nem kell egybe kicsengetnem. 10 perc megvolt az ügyintézés.
Netezni lehet vele, de flasheltesd, inkább a játékokat cseréltesd. Sok boxot bannoltak liveról, mert flasheltek voltak.
Melegszenek melegszenek tény, de ki lehet bírni, ha elromlik, jön a microsoftos emberke, és kicseréli. -
medvegy
aktív tag
A legjobban a premium éri meg (a core az alap, a premium combosabb...), ehhez kapsz 20gb-s vinyot, headsetet, wireless kontrollert etc... az elite ettől annyibban különbözik h fekete és nagyobb vinyó van benne + egy két kissebb dolog... szal nem éri meg. Ami azt illeti télleg melexik a cucc, de a hűtést nem éri meg buzerálni, merth van 3év mikrofos gari a konzolra, ha esetleg beszarik úgy is megcsinálják, de ha hozzányúlsz ... voltnincs gari. Flesselni sok helyen flesselik, de ha flesselsz ugrik a live (net). A live pedig nem faszság, demokat videokat tőthecc, gémelhecc etc rajta...
Vinyót nem tudsz tudtommal tenni bele, de pl usb-s pendrive-t csatlakoztathatsz hozzá.
Sztem egyként jól döntesz e boxal, a ps3 ugyan a hardver szempontjából fejletebb, átgondoltabb, DE marha drága (~140-160k) és nagyon fos rá a játékválaszték, ezzel szemben xbox premiumot kaphatsz egy kis utánajárással 80-90k körül, és rengetek fasza gém jött már ki hozzá...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
e.vid
senior tag
Amíg garis és nincs flash, addig ne csinálj vele semmit. Ha 3 led-es lesz, majd megjavítják.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Épp ma jutott eszembe, hogy télire evnnék egy xbox 360-at, eladtam tavasszal a ps2, mert elkezdett zuhanni az ára, és vártam a PS3--at de hiába.... Szóval kipróbálom ezt a konzolt. Viszont semmi tapasztalatom nincs benne.
Hitelre vennék egy újat, de nem tudom hogy hol?
illetve látom hogy van alap, core, és elit edition. Melyiket érdemes álasztani és miért? Halottam oylat is hogy érdemes ezekbe a hűtést kicseréltetni, mert marhára melegsznek, ez igaz?
Ezeknek a flesselése akadálymentes?
Netezni lehet vele?
bele lehet rakni egy ATA, vagy Sata merevlemezt?
Segítségeteket előre is köszönöm, remélem jó választás lesz -
Mezcal
addikt
Egyiket sem ajánlom, inkább építs be egy második ventilátort.
Én még a memóriákra is tettem felragasztahtó, kis hűtőbordákat. Most a VGA moddolásán dolgozok. Elég gagyi, passzív hűtés van rajta, amit most egy sokkal komolyabbra cserélek.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Armando_19
őstag
Melyik hűtést javasoljátok XboX360hoz? van amit a hátsó tápra kell rákötni, meg van az USB-s. Az előbbiről azt hallottam, hogy hosszú távon nem tesz jót a gépnek. -.-
Amúgy szokott valaki Forza 2-zni? -
->Raizen<-
veterán
Bárkinek akinek van gender changer fordítója crt moncsihoz meg vga hd av kábelhez anyás mind a két csatija és 15 furatos az írjon mert azonnal venném!
-
Mezcal
addikt
A Bioshock nagyon komoly játék! Nálam most ez a favorit.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
F.B.I.
veterán
UP!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ZerOpOint
csendes tag
Kár , hogy a MS ezt csak így tudta megoldani megpróbáltam azért a vinyót még a kérdésem előtt rátenni kíváncsiságból, de csak felpörgött és kész.Baja nem lett egyiknek sem Sajnos erről eddig sehol nemtaláltam semmi infot. És köszönöm a választ.
Ne hazudj és semmire sem kell emlékezned ! :)
-
ZerOpOint
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma vettem egy Xbox 360 Elite Pro-t. Nagyon zsír meg minden, de megtudná valaki mondani, hogyan tudnék egy külső 2.5 usb-s vinyóról rámásolni mp3 számokat? Egyáltalán lehet másolni rá ilyen módon? Amúgy a hűtése sajnos az nemigazán Elite
De azért szeressük így isNe hazudj és semmire sem kell emlékezned ! :)
-
bLL^
senior tag
válasz ->Raizen<- #1555 üzenetére
Kösz! Ez nem is gáz. Azthittem, hogy óránként 3x körbe kell futnom a nappaliban és dvd berakás előtt le is kell köpnöm (vízhűtés gyanánt).
-
medvegy
aktív tag
A PS3-hoz van egy állítólag egész jól működő kontroller ami gyakorlatilag fps-ekhez tökéletes, ugyanis egér+bill-t utánoz... [link]. Boxhoz tudtok vmi hasonlóról, merthogy akárhogyis nézzük azért fps-hez egér+wasd a legfaszább??
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
bLL^
senior tag
Rossz hír annak aki még ősszel tervezi(mint pl én), hogy beruház egy x360-ra. 65nm csak aCPU-ra értendő és karácsony előtt se valószinű. Továbbá csak az Elite és Premium (Pro) boxok lesznek (kezdetben) 65nm-esek. teljes hír: [link]
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
válasz Skeleton01 #1549 üzenetére
Xar. Nagyon.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Djuree
félisten
nem tudom hogy lesz-e baja, csak remélem hogy nem.
F.B.I.: akkor gondolom a telefonos csaj a többi hibára értette a 2 évet.
CSAK a 3 ledre van 3 év elvileg.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gordiann
őstag
Hali
Működik az xbox360-nal WLAN úgy, hogy egy pc-s USB-s wlan kártyát csatlakoztatok hozzá?
Gordiann -
Skeleton01
aktív tag
A Full Auto milyen játék? Az egyik magazin azt írta, hogy nagyon xar. Igaz?
-
F.B.I.
veterán
Minden 3 ledes gépre jár a 3 év garancia. Ha megdöglik a gép ne a bolttal foglalkozzatok, mert ők rajta fognak ülni. Hívjátok ezt a számot: 0680018590. Ez a M.o-i MS szervízügyintézés és regisztrálás száma. Segítőkészek.
-
->Raizen<-
veterán
Megjött végre a bioshock a kis konzolomhoz hát állejtős az egész szerintem az év játéka és bűn lenne kihagynia bárkinek is! Haver új gépéhez levittem a bioshock demót (x2 3800+ 1 gb ram 8800 gts 320 mb) és nagyon szépen ment neki semmi különbség nincs grafikailag a két platform között. Lehet hogy majd beújítok egy pc-be ha látom értelmét még most nem!
-
Djuree
félisten
válasz Gebriel #1542 üzenetére
az nem ms gyártmány, intercooler a neve.
az egy szar, semmit nem ér, ráadásul leéghet tőle a box tápja, ne vegyél olyat, ha új a boxod ne nyúlj bele, ha leég elviszi az ms, meg ezek az újak már nem nagyon égnek le, én 3 hete vettem, nyúzom minden nap rendesen, de még nem égett meg.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz medvegy #1541 üzenetére
a boltban ahol vetted ott továbbra is 1 év a gari, ott 1 év után körberöhögnek.
DE a ms-nél 2 év a gari (nem 3, sajna ez Mo., direkt kérdeztem az ügyfélszolgálatot, a 3 év csak a hivatalosan live-s országokban van, nálunk csak 2 ).LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gebriel
veterán
Az egyik konzol boltban bele botlottam egy, állitólag MS által piacra dobot 360 tartozékra.
2 ventilátoros konzolhátuljáracsatlakozható kütyüre.
Akkor ezek szerint ez megoldhatja a 3 ledes problémát szét szerelés nékül
Bp és észak Pest környékén hol tudom modoltatni a gépem?
Van valami veszélye a modoltatásnak?Kb milyen áron mozog?
Thx -
medvegy
aktív tag
Nem olyan rég hallottam, hogy az ms kitolja 3 évre a boxokat érintő garit... Mit tudtok erről, ez bárhol vásárolt boxra visszamenőleg is érvényes, vagy csak a bejelentés után vásároltakra?? Érdekes a dolog mert pl az én boxom garilapján, lévén kb 5-6 hete van meg, 1 év áll... de ha teszem azt ezzel a garilappal visszamegyek pl 2,7 év múlva, mondván beszartateknika, hát sztem körberöhögnek...
-
F.B.I.
veterán
válasz ->Raizen<- #1539 üzenetére
A crackdown nagyon jó főleg, hogy magyar hangos.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Skeleton01 #1538 üzenetére
Demó alapján ismerszik meg a fejlesztőcég! Szóval a demóra igenis szügségünk van! Nekem a kezdetektől nem engedte letölteni a crackdown demóját most már lehet?
-
Skeleton01
aktív tag
Én tegnap töltöttem le a JUICED 2 demót, ami legalább 2 hete fennvan, és ment simán.
Egyébként ha ezt meg merik csinálni, akkor nagy bevételtől esnek el (a játékkiadókról nem is beszélve), mivel úgyis mindenki flashelteti a gépet + másolt játékokkal játszik majd.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz medvegy #1536 üzenetére
hát remélem én is hogy csak vészmadárkodtam, nem kéne hogy bannoljanak live-ről.
csak az a baj ezzel hogy a microfos nem ismer olyat hogy nem teheti meg, már átb*sztak 10 millió embert a szar konstrukciójú gépeikkel, megveszik a törvényeket kilóra.
a demókat a megjelenés után 1-2 nappal még lehet tölteni utána van a korlátozás.
reggeled a gamertagot, beirod a cimet, stb. és hozzácsapja az 1 hónap goldot magától, nem kell semmit csinálnod. de ezt F.B.I. kolléga jobban tudja, őt kérdezd.
-
medvegy
aktív tag
Hogy van ez a regisztrációs dolog a live-on, az alapból megcsinált gamer profilomon túl kel vmi regisztrációt csinálnom vagy a live is azt használja?
Ez a bannolás hercehurca szánalmas az ms részéről, márcsak azért is mert felvetődik a kérdés, hogyha teszem azt bannolnak a liveról mert mo-ról használom, akkor soha a büdös életbe nem mehetek azzal a géppel vissza vagy miután itt is hivatalos lesz a live ismét felmehetek?? ez azért nem volna mind1...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Eugene Roe
őstag
Egyébként, én a Micrsooft helyében a CD-re tettem volna valami mechanikai jelölést, mert akkor legalább minden Box-ra jutna 3-4 kedvenc eredeti játék... 1.000.000*3 az jobb, mint 150.000*10 ...
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
Az 1 év az már 2, de igen... volt hír róla hogy úniós fellebezés, mivel az EU minden tagállamának ugyanazon lehetőségeket kell biztosítani... (persze senki sem fogja pénzelni a pert ) és hááát a Live az nem biztosítja megvárom míg lesz magyar Live, mikor is majd finom Samsung Driveos gépemmel, Silent + minden felpattanok...
Már eddig is volt rá példa, hogy bannoltak embereket Mo.-ról, akik pl beírták, hogy Budapest bla-bla utca 18, azok szépen elszálltak...It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
GyuZa
tag
Kicsit el vagy késve a dolgokkal, a banhullám óta vannak régiós korlátozások, ha jól tudom pl a Gears of War map packokat se lehet letölteni és sorolhatnám tovább... De én vmit nem értek, a Bioshock demót simán letöltöttem (tegnap már kivittem a teljes verziót ). Sokan telefonáltak be a magyarországi ''kirendeltséghez'', hogy miért lettek kibannolva, azt mondták nekik azért, mert hamis infókat adtak meg a regisztrációnál, nem egyezett a bankkártya címe a megadott címmel, meg hogy mo-n csak 2008-ban lesz hivatalosan live, stb... De ez csak kifogás, hogy ne kelljen elárulniuk a valódi okot. Ha meg azért bannolnának mert mo-ról live-ozol akkor lehetne is őket perelni szépen, mert ezzel már megtévesztik a vásárlókat, sem a vásárlás során, sem a kézikönyben nem említik, hogy a live szolgáltatást mely régiók vehetik igénybe ''legálisan''.
-
Djuree
félisten
próbáld meg letölteni a bioshock demót, nem engedi
de az összessel ez lesz.
most hallom hogy a netes játékot meghagyják nekünk is, de csak ezt, a többi letöltés le lesz korlátozva valószínű.
ha a netes gémet is letiltják, plutónium bombát dobok redmondra az biztos...
-
Djuree
félisten
válasz szkorhetz #1523 üzenetére
létrehozol 3 profilt.
1 európait, 1 ázsiait és 1 usa-t.
mindegyikhez hozzácsapja az 1 hó goldot.
vége a jó világnak gyerekek.
mindenkit bannolnak live-ről nemsoká aki mo.-ról tolja, mert itt még nincs hivatalosan live, talán karácsonykor talán hamarabb.
mostmár nem cím, hanem IP cím alapján nézik hogy honnan livezel, és az nem csal.
lehet már észrevettétek hogy a demókat nem engedi tölteni, nem jó régióra hivatkozva, már a bioshockot sem engedi sajna, pedig ki akartam próbálni
mostmár tökmind1 flashelsz-e vagy nem, ígyis-úgyis ban lesz.
asszem flashelek én is mostmár.
legalább olcsók lesznek a gémek...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
klambi
addikt
ennek a BIOSHOCK nak jobb a képe PC-n mint X-BOX-on igaz nem sokkal csak 1 árnyalatnyival, a vizen ha jobban megnézed ott nyagyobb a különbség.. 10ikre vettem észre..
[Szerkesztve]"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Torry
addikt
válasz ->Raizen<- #1520 üzenetére
Ha premiumot vettél, akkor amikor beregelsz, az 1 hónap Gold azonnal elkezdődik, majd leteltével vált silver-re. DE ezt 3x játszhatod el.
-
->Raizen<-
veterán
Mennyivel szebb a bioshock pc-s demója dx9-ben mint az xbox360-as? Most szedem havernak hogy jól elsárgúljon az irigységtől hogy neki szaggat majd mint disznó nekem meg fut mint gyalogkakukk a sima aszfalton!
-
->Raizen<-
veterán
válasz medvegy #1517 üzenetére
Nekem is jól jön az hogy lehet demókat szedni a boxra mert a demók alapján lehet igazán látni milyen is lesz a teljes! Ja meg a videók azok is jók hogy vannak meg elvétve lehet találni ingyenes skint a dashboardhoz meg játékképeket és trialos live arcade játékokat is lehet lekapni kb ennyit nyújt a silver mód. Ha nem lenne live kapcsolatom mindjárt nem érne annyit a szememben az xbox mert csak játszani és mást semmit csinálni nem annyira jó!
-
Djuree
félisten
válasz medvegy #1517 üzenetére
hama is volt, de talán ez a gp jobb, de a fene se tudja, végülis kb. 1 kategória.
15 óra, az nekem 5 nap kb. most amíg csak singlezek, de ha megjön a cod4 asszem ez felmegy legalább napi 6 órára
a silverrel is lehet letölteni, csak annyi a hátrány a goldhoz képest hogy nem lehet multizni, meg még 1-2 kisebb dolog.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
medvegy
aktív tag
Részemről még nem próbáltam a livot, mert egyenlőre lekötnek a gémek single-ben is... ezért érdekelne, hogy a silver előfizetéssel mit lehet kezdeni, gondolom gémelni nem, de videókat meg demókat szedhetek le vele? Ez azért lenne fontos, mert még nem akarom aktiválni a gold előfizetésem, de demókat szívesen szednék le...
-
Djuree
félisten
válasz ->Raizen<- #1514 üzenetére
olyan is volt a mediába, de ez egy kicsit olcsóbb volt
ebbe is négyet lehet tenni, de csak kettő volt hozzá, majd még veszek kettőt.
akkor úgycsinálom ahogy te.
neked hány óra játékot bírnak kb.?
mert nekem most az eredetileg hozzá kapott energizer elemek vannak benne és még mindig bírják pedig már 3 hete nyomom a gémet, naponta kb. 3 óra hosszat. jó lenne ha bírnák eddig az akksik is.
-
->Raizen<-
veterán
Nekem uniross 2500-as elemek vannak én nekem olyan töltőm van amiben 4 db elemet is lehet tölteni akár egyszerre vagy kettőt én úgy csinálom hogy ha lemerül a cucc akkor a másik két már feltöltött elemet rakom a kontrollerbe és ami a gamepadba benne volt azt teljesen lemerítem mert elvileg akkor jó az újratöltés ha semmi energiát nem hagysz az elembe.
-
Djuree
félisten
nah vettem gp márkájú ceruza akksit.
2500-asok.
azt tudom hogy újak lévén 2-3szor teljesen le kell meríteni ill. fel kell tölteni őket, hogy ''formázva'' legyenek.
viszont utána lehet rátölteni? tehát csinálhatom azt hogy játszok 6 óra hosszát majd felteszem tölteni pár óráig majd megint játszok.
vagy csak akkor tegyem rá tölteni ha teljesen lemerült?
ja ez a legjobb és legolcsóbb amit láttam.
a mediába 3000ft tőltővel együtt.
-
GyuZa
tag
A régi gépek alatt nemtudom mit értesz, de inkább a usereken múlott az egész. Aki stealth patch nélküli játékot futtatott a gépén többnyire azokat bannolták. Persze ehez jó gépet is kellett kifogni, mert eleinte csak a samsung drive-os gépeken működött rendesen a stealth patchelt játék, viszont úgy tudom, az utóbbi időben kiadott hitachi firmek is támogatják már a stealth üzemmódot.
Egyébként az ms nem a gépeden kutakodik, hanem a meghajtóról, lemezről kér le informácót. Az volt a probléma, hogy sok valótlan infót kapott az ms (értem ezalatt az olvasási sebességet, elérési időt, stb) ezért ezeket a gépeket kibannolták. A legújabb firmware lehetővé teszi, hogy bármilyen lemezt futassunk, akár patchelt akár nem, mivel egy gyári firm-mel rendelkező meghajtó adatait fogja visszaküldeni... -
Slipandris
tag
Az arcade-nek nincs is semmi tárhelye, csak a mentéseknek elegendő?
!44!444444!!!!!!!négy
-
Mezcal
addikt
Az MS jobban tenné, ha a 360 meghibásodási arányát csökkentené.. Az Elite sem jobb e téren.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
vante
aktív tag
Arcade (Core) annyiban fog változni, hogy wireless kontroller lesz hozzá, 256 mb-os memóriakártya, és 5 db arcade játék. -
vante
aktív tag
24.-től (mikor bejön az Elite EU-ba) lesz árcsökkenés is
Premium - 349 EUR továbbá ez már csak Pro néven fut
Core - 279 EUR továbbá ez már csak Arcade néven fut
Elite - 449 EUR A név itt nem fog változni
Persze ezek az árak a nagykeresek, de kb. mindenhol fog csökkeni pl. 10-est a Premium
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok