Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Bocs a láma kérdésért a Xbox-ban van Bluetooth?
-
Beerwolf
senior tag
Mi a különbség az XBOX live! silver és gold előfizetés között?
-
e.vid
senior tag
Hi!
Igen, két csomag van a Core ill. Premium.
A kettő közti különbség a csomag tartalma: [link]
Szvsz. a Premiumot érdemes választani, mert ár/érték aránya a tartozékok miatt jobb. A Core pack mellé külön venned kellene min. egy memória kártyát ami ~9k körül van, így árban máris ott vagy majdnem mintha a Premiumot vetted volna meg. A vezeték nélküli joy és a HD-AV kábel sem rossz ha van.'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Gebriel
veterán
Xbox 360 szeretnék venni.Ugy tudom két csomagban van.
Mi a külömbség a kettő közöt?Milyen tatozékok vannak hoz á?
Melyiket érdemes venni?
Köszi elöre is
[Szerkesztve] -
markopolo
csendes tag
Nem tudom megcsinálni az xbox live-ot.Beírtam mindent :felhasználónév, jelszó, IP cím, de amikor tesztelem a kapcsolat állapotát, mindig ír valami problémát az IP címmel. Megpróbáltam mindent, de sehogy se sikerült csatlakozni, mindig ezt a hibát írta ki. Valaki nem tudja, hogy mit csinálhatnék, azért, hogy működjön az Xbox Live?
-
Gebriel
veterán
válasz Partizan182 #665 üzenetére
Hol lehet ilyen VGA-HDMI kábelt kapni???
-
Kraptor
őstag
Vagy vegyél egy HD ready TVt és se csík se nyújtás nem lesz
-
GyuZa
tag
én szintén 16:10-es monitort használok, 1280*1024-es felbontásban és semmiféle deformációt nem vettem észre...
-
SzlobiG
félisten
válasz jimessor666 #681 üzenetére
Hát igen az lesz ezért kell wideos tft.
-
Xelo
addikt
válasz Partizan182 #672 üzenetére
yahh 1ről beszélünk csak rosszul fejeztem ki magam.. :\ ha olyan wide-ot veszek, amit nem támogat, akkor nyújtani fogja a képet vagyis kaka... akkor már jöjjenek a csíkok, oszt jóvan
-
Partizan182
senior tag
válasz jimessor666 #671 üzenetére
Azért ez szvsz elég nagy proléma hogy a 16:9-es képet 16:10-re szétnyújtja, és nem lehet vele mit csinálni. Sokan írják hogy megszokható, de engem nagyon zavarna.
4:3-mas monitoron ugyen a widescreen csíkok ott lesznek fent és lent, de legalább a képarány rendben lesz. -
jimessor666
aktív tag
Mert miért lenne csík???
Akkor lesz csík ha nem Wide monitort használsz hozzá...
16:10 az jó lesz mint már írtam én is 19'' wide-ot használok (Asus)...1360*768-ban megy,és mint már írtam nem 1440*900-ban,bár sztem ezt egy frissítéssel meg lehetne oldani csakhogy a Mikrofos xarik rá...
Szóval...1360*768-ban NEM LESZ CSÍK SEHOL!!!!
Max egy kicsit megnyújtja a képet,de semmi több...
....
Wááááá...Nézz körbe egy kicsit...私たちに聞いてください。!
-
Xelo
addikt
de nem arról van szó hogy 16:10el sz@r? olvastam offisöl xbox360 fórumot és nekem ez jött le hogy várják az ápdétet hogy menjen az 16xx×10xx, stb... az 1280 meg alapból támogatva van, nem?? asszem mennem kell oda ahova SzlobiG küldött mert itt nem lépek előre - összezavarodtam
-
Xelo
addikt
erről mi a vélemény? ViewSonic VX922 19'' TFT-LCD
[link]
nekem nagyon tetszik, és teszteken is bizonyított
ezzel hogy nézne ki az xdoboz? -
jimessor666
aktív tag
-
Partizan182
senior tag
válasz jimessor666 #664 üzenetére
Miért kellene HDMI-VGA kábel?
Box Vga kábelt már most kapni.
Vagy csak simán HDMI kábelre gondoltál? -
jimessor666
aktív tag
válasz Partizan182 #659 üzenetére
Igen...
Az eliten lesz HDMI port...csak akkor a moncsinak is támogatnia kell+olyan HDMI VGA kábel is kell...私たちに聞いてください。!
-
X-COM
nagyúr
válasz Partizan182 #659 üzenetére
hát az f1 jogok pont idén jártak le
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Kraptor
őstag
Ha valaki akar venni kekszboxot és Corét akkor irány 576. 20Kt fizetnek régi PS2, Xbox vagy GC konzolért mindegy, hogy miylen állapotban van, csak a sorozatszám legyen olvasható annyi a lényeg. Az annyit tesz, hogy 50Kért tied lehet egy Core, sajna aPremium alapban is drága 576ban 100->80 lesz akcióval.
Ps3 vs Keksz
Kekszre sajna most sokkal de sokkal jobb játékok vannak és eddig úgy tünik, hogy a multiplatformok is jobban néznek ki kekszen eddig mint ps3on. Plusz Ps3on most semmi nem is fog megjelenni őszig, tehát ha csak nem Blue Rayezni akarsz akkor lehet, hogy érdemesebb most egy kekszre beruházni. Főleg, hogy néhány MMben már 3 játékot is adnak a Premiumhoz alapból , mondjuk nem tudom mennyi az ára MMben. -
Partizan182
senior tag
Forma 1-es játék sajnos nem lesz box-ra, még évekig a Sony bitrokolja a kizárólagos konzolos jogokat.
1080p-t VGA-ról is tud a box, nem csak HDMI-ről (ami nincs is a premiumban, csak majd az Elite verzióban lesz).
Vezeték nélküli kontroller: a legjobb dolog amit a szeletelt kenyér óta feltaláltak. Tényleg must have. -
Magnat
veterán
válasz jimessor666 #656 üzenetére
Hoppá, ezt privibe akartam
Kaptál is egy privit...
[Szerkesztve]̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz jimessor666 #654 üzenetére
Köszi a kimerítő válaszokat...
-amiket mondtál árak, azok bruttó árak? Mert pl a Platinumshopban ennél jóval drágább ... a 1080p csak elméleti kérdés volt ... az az igazság, h demo célokra kellene (3 db ráadásul) a Forma 1 idejére, szal elengedhetetlen egy profi Forma 1-es game Hungaroringgel persze, ha nincs ilyen, akkor storno az egész vételi szándék ... a core-on azért filózok, mert az említett felhasználáshoz a madzagos controller talán még jobb is lenne (nehezebb ellopni), állást menteni meg valszeg nem kell majd senkinek szintén a felhasználás jellege miatt. Az utángyártott moncsikábellel nincsenek gondok? Jól értem, h azt 1ik verzióhoz sem adnak?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
jimessor666
aktív tag
-hogy profi f1-es gamma van ezt konkrétan nemtom...viszont van TDU,Forza,PGR...sok autós...s majd jön a colin dirt is... ...yummi...
-hát mindenképpen wide moncsit kell hozzá venned,én pl egy asus 19''-osat használok és 1360*768-ban...eléggé szép a kép,attól még hogy nem natívban van,sajnos 1440*900-asba nem tudod átrakni... Kell hozzá moncsikábelt venni,a mikroszoftos 8990,az utángyártott pedig 3000-5000 HUF körül mozog...Manapság már 16:9-es monitort nem nagyon lehet venni,ha igen akkor meg drága...16:10 megy már,de nem számit...
-mindenképpen a prémiumot kell megvenni a core nem ér xart sem...ha állást akarsz menteni (save...) venned kell a core-hoz egy memo kárgyát 12 000 HuF-ért és az 64 megás (asszem lesz 512-es is...)nincs wifi kontrollered,és nem kapsz hd kábelt csak sima rca-t,tévés dugaszt a core-hoz....jah és live!-ozni is csak nagyon-nagyon korlátozottan lehet úgy...Ne vegyél Core-t,semmiképpen sem...
-a core sima 68 000 HUF,a prémium pedig 79 000...
-nem tudja,ahhoz frissíteni kell x-box live!-on...utánna már jó lesz...amúgy minek neked 1080p???alíg van olyan játék ami támogattja ráadásúl a full Hd-hez hdmi kábel kell és hdtv...nincs értelme...olyan moncsi ami meg tudja az 1920*1080-as felbontást millióba kerűl...
Szívesen...私たちに聞いてください。!
-
Xelo
addikt
ezzel a monitorral milyen lenne az XBOX360? vagy widescreennel nem érdemes? akarok neki venni egy monitort olyan 70k körül..
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
lenne pár kérdésem XBox360-nal kapcsolatban, sorry ha már volt, csak az első 300 hszt. olvastam végig, de így nem lett minden világos:
-van xbox360-ra profi forma 1-es game?
-ha 17-es vagy 19-es monitorhoz akarom kapcsolni, milyen monitor javallott felbontásilag? Az sem 1értelmű, h kell-e hozzá pluszban kanócot venni, vagy jár vmelyik verzióhoz alapban (amivel moncsira köthetem)? Olvastam, h monitor esetében 1360x768 után már a 1080i és 1080p felbontások jönnek, de akkor mi a helyzet, ha egy 1400x900-as moncsira kötöm, nem lesz görény a kép, mert nem natív felbontásban kapja a jelet? Mert ugye a tévék skálázzák a képet frankón, de mi van a monitorokkal? Jah, és 16:9-es vagy 16:10-as monitor a jobb hozzá? (gondolom, a 4:3 nem ajánlott, a gamék nagy része -vagy mind- megy 16:9-ben, de 4:3-ban nem mind)
-ha elég a madzagos controller, és vinyó sem kell, akkor mi szól a drágább verzió mellett, illetve úgy kérdezem inkább, h van olyan feature, amit az olcsóbba utólag nem lehet megvenni?
-hozzávetőleges árakat tudtok mondani, amennyiért most érdemes megvenni az olcsóbb ill a drágább változatot?
-ha most veszek, akkor már frissített verziót kapok, ami tudja a 1080p-t vga kimeneten is vagy azt mindenképpen le kell tölteni?
Köszi előre is!̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
e.vid
senior tag
válasz jimessor666 #649 üzenetére
Ez itt nagyon off, de a PS2-nél volt/van lehetőség vincsiről futtatni a játékot.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
jimessor666
aktív tag
válasz scorpy02 #646 üzenetére
Az x360,akárcsak a PS,vagy egyébb ilyen ellegű konzolok (Wii...stb)magáról a DVD-ről,cd-ről futtatják az adott gammát...nem telepít fel semmit...csak a mentések,kiegészítések,frissítések,demók,témák,zenék,mozi előzetesek mennek a winchire...nekem 12 demó,jópár zene,+téma van rajta és még így is van 4 giga helyem...jah és a mentésem is rajta vannak...meg a profilok...huh...mennyi minden...
Szóval ez van...私たちに聞いてください。!
-
SzlobiG
félisten
Valaki próbálta már a mikit? Mert nekünk nem sikerült beszélni liveon.
-
scorpy02
aktív tag
Még egy kérdés
Egyik oldalon ezt olvastam:
A 20GB azonban csalóka, a tényleges tárolókapacitása 13 giga körül mozog - egyrészt technikai okokból kisebb a ténylegesen felhasználható hely, másrészt pedig a winchester már alapból HD felbontású előzetesekkel, valamint elkülönített területekkel érkezik.
Akkor ez azt jelenti, hogy ha én teszem azt feltelepítem az UEFA Champions League-t (~6,3 GB) akkor jó esetben még egy játéknak marad hely? Vagy ez miként működik? -
Partizan182
senior tag
válasz #96302336 #643 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van. Fekete-fehér akkor lesz a kép ha a TV-dre tolsz NTSC jelet és a TV ezt nem támogatja. Ha a PAL Boxba beteszel NTSC játékot akkor az meg sem fog nyikkanni. Általában a torrent infójában benne van milyen gépek viszik a cuccot (van néhány region-free NTSC release, az megy).
Dvd pedig valóban dual layer, mindenképpen plusz-os, én a Verbára esküszöm (elég háklis a meghajtó a gyengébb lemezekre). -
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben én is tervezem XBOX360 vásárlását, mert már nekem is kicsit kezd elegem lenni a pc-fejlesztésből.
Semmi tapasztalatom nincs konzolokkal, így mondhatni teljesen laikus vagyok a témában. Délután végigolvasgattam a topikot, és nagyjából kezd is kicsit körvonalazódni a dolog.
Torrentoldalakon nézegettem, hogy milyen játékok jelentek meg eddig x360-ra, és nagyon megörültem (focirajongó révén, meg hát PC-n is mindig a focisjátékokat nyúzom ), hogy a UEFA Champions League 2007 ill. a Winning Eleven 2007 is már elérhető. Aztán kicsit olvasgattam az adott torrent oldalon a kommenteket és felmerült bennem egy kérdés.
UEFA.Champions.League.2006-2007.PAL.READ.NFO.XBOX360
UEFA Champions League 2006-2007 NTSC XBOX306
1. kérdésem: Mit jelöl/jelent a PAL és mit az NTSC? ( Az XBOX360 mindkettőt képes kezelni, vagy egyszerre csak az egyiket, és melyik az előnyösebb?)
2. kérdésem: A játék mérete 6.32 GB-os. Ezt dual-layeres lemezre kiírva tökéletesen fog működni a masinán?
Köszi! -
Beerwolf
senior tag
válasz jimessor666 #598 üzenetére
ja én is azt láttam mármint a 3000-ret...
-
Eugene Roe
őstag
Természetesen LCD-n a szebb a kép, főleg ha monitorként használod és 40cm-re ülsz tőle, noha egy 82cm-es síkképernyős jobb márkájú TV-n is szép főleg, ha a heverő és a TV közt van vagy 2.5m... (mint nálam )
Negatívumja is van LCD TV-nek bár inkább csak akkor mikor nem monitorként használod és nem a 250,000Ft-os fajtát. Hiszen 2-2.5m-ről egy 62cm-es 100k-s LCD már nem túl nagy illetve, ha előtte láttál már kis ms-es LCD-t pl: 5ms-est akkor egy 16ms-es LCD-n már szintén észrevehető a különbség...
Persze ha 200-250-ért vettél egy szép nagyot akkor az már nagy is és valószínűleg gyors is... Rövid monológomból valószínűleg kitalálható, hogy nekem csak Katódos TV-m van de kipróbáltam kis LCD-t is, és nekem nem érte meg... (nagyra meg nincs lé )
Röviden ennyi! nem kell elkeseredni, original tv-n is szép a Gears of War!It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Partizan182
senior tag
Most jön a HL2 orange box X-re (Hl2, Ep1, Ep2, Team Fortress 2 és az új Portal lesz benne), hátha elnyeri a tetszésed. Ilyen stílusban a boxon a Graw (Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2) megy, sztem pillants rá, hátha bejön.
''És álltalában ha pár hónap késésel,de lemagyarositják a pc-s játékmokat.''
Azért az otthon készült barkácsfeliratok nincsenek egy súlycsoportban a hivatalos profik által készített szinkronnal...
''Milyen TV-ken élményfokozó az Xbox?''
Bármilyen HDTV-n jól mutat (najó inkább arcpirítóan szép) , csak tudja minimum a 720p-t. -
Gebriel
veterán
válasz Partizan182 #636 üzenetére
Speciel amikel én szeretek játszani az leginkább csak Pc megy.
Pl: Counter-Strike
És álltalában ha pár hónap késésel,de lemagyarositják a pc-s játékmokat.
Milyen TV-ken élményfokozó az Xbox?
[Szerkesztve] -
Partizan182
senior tag
Az Ms most nagyon ráment a honosításra, boxra eddig 2 van: Viva Pinata és a Crackdown, mindkettő nagyon minőségi szinkronnal. Jön köv hónapban a Forza 2 szintén magyarul. Pc-t felejtsd el játék szempontból, haldoklik, a minap volt egy interjú az Epic vezetőjével, ő ez ezen kesergett.
-
GyuZa
tag
Én is azért vettem konzolt, mert időnként jáccogatok vele és azért mert néha játszok egyáltalán nem éri meg 2 évente 250-300k-t költeni egy sz*ros gépre... Én egyelőre egy magyar nyelvű játékról tudok x360-ra és az a Crackdown, de az olyan szinten magyar, hogy le is van szinkronizálva... Pc-n a Command & Conquer 3 magyar nyelvű, nemtudom x360-ra is az lesz-e. Viszont mintha valahol olvastam volna, hogy Halo 3 is fog tudni magyarul, bár lehet, hogy ez a tévhit csak bennem él.
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Köszi szépen a kimeritű választ..
Ha veszek konzolt valoszinű hogy Xbox 360-fogok venni.
Bár igazábol azt sem tudtam még eldönteni hogy számitogépet(játékra használnám csak mert van notebookom) vegyek vagy konzolt.
Az a baj a konzolos játékokal hogy nagyon kevés vagy nincs is magyar nyelvű játék -
GyuZa
tag
Igen főképp játékokra gondolok, de ne az alapján dönts amit az előző hsz-ben írtam... Pár szoftverfrissítés és egy kis optimalizálás után sztem erősebb lesz a ps3 mint az x360, de lehet hogy már most is az. Döntsd el, hogy pl mennyire érdekelnek az exkluzív címek és így melyik konzol játékai jönnek be jobban... Mind 2 konzolnak vannak előnyei és hátrányai, rajtad múlik, hogy melyiket választod. Az egyetlen dolog, ami nagyon meghatározó sztem az az ár és ez az x360 és ps3 között jelentős. A lényeg az, hogy minél több magja van egy procinak annál komlikáltabb rá megírni vmit. Pár helyen már olvastam, hogy a ps3-at felhasználják kutatásokhoz (pl. Alzheimer-kór, rák elleni) és a sony is kifejezetten ajánlja kutatásokhoz... Már pontosan nem emlékszem, de x számú ps3 összekötésével sokkal nagyobb teljesítményt lehet elérni, mint amit az IBM mostani szuperszámítógépe tud... (csak megjegyzem, hogy az IBM szupergépe is több összekapcsolt gépből áll)
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
-
bLL^
senior tag
válasz jimessor666 #629 üzenetére
Nem nagyon tudom melyik az , annyit tudok a tv múszaki adatairől ami a linken van+ összrakásnál anno láttam h ps2nek van külön bementete asszem.
Gebriel: boxhoz már rengeteg jó game kijött ps3 még nem indult meg, szóval vehetsz ps3at is mert az is jó, csak nem nagyon lesz mivel játszani rajta. -
Gebriel
veterán
Tudom hogy itt mindenki Xbox fan,de lenne egy kérdésem..
Xbox 360 vagy Playsation 3 a jobb?
Érveket is ha szabad...
Köszi -
bLL^
senior tag
válasz jimessor666 #624 üzenetére
De ugye nem hdmi bemenetes a tv, vagyis csak a sima av kábelt dugom rá attól még érzékeli majd a box a 720p-t tud a tv?
-
tothl
addikt
Azert nincs mert az MS eleg rendesen levedte, hogy ne tudj futtatni rajta akarmilyen kodot. Csak a hitelesitett programok mennek, azok sem fernek hozza mindenhez. Ezt most kivetelesen eleg faszan megcsinaltak. Egy darab exploitot talaltak eleddig, de sajnos a legujabb firmwarrel mar nem megy, visszabutitani pedig nem lehet.
A regi firmwaresek ugy nez ki mar tudnak linuxot inditani, attol pedig egy lepes a mediacenter. -
Chilli
tag
Aha...és Vajon nincs még x360 ra bármilyen medai player vagy nemtom..mint a sima boxon? Mert jelenleg hiába van ennek szebb képe meg erősebb...de a sima box jóval többet tud..és hát fejlődünk kéremszépen / néha visszafelé /
Ja..és...Most nemtom miért de edig ment a market cucc a boxon tehát feltudtam menni és letölteni demókat meg ezt azt,de most nem megy fel..nem tud kapcsolódni.Pedig nem lett elálítva...ez most miért van?
Egyéb gondom nincs...per pill...Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
atis123
tag
. Sorry az árat alaposan elnéztem mert fontban van. Így a postaköltséggel meg a vesződséggel valószínüleg már nem éri meg annyira.
Az elrontott (pl. baromság) hozzászólásokat hogy lehet törölni?
[Szerkesztve]"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
GyuZa
tag
nemtudom, nemhiszem hogy rá lehetne rakni... én annak örülnék a legjobban, hogyha fel lehetne másolni a játékokat, zenét, filmet (legalább tudnák nézni 1080p-s filmeket is) a vinyóra és onnan futtatni... persze biztos vagyok benne, hogy akkor a boxon is elterjedne ez a serialos megoldás, ami van pc-knél is, mert ilyen alapon mindenki kölcsönkérné vkitől aki megvette az adott játékot és szépen felmásolná magának...
-
Chilli
tag
Nadon cool...köszönöm
Még egy olyan hogy látom innen mindent lehet törölni ami nem kell..és itt a music is...valahogy zenét nemlehet a vinyóra rakni? vagy csak ha letöltök a market-ről? Mert videok vannak nekem..pl játék videok meg mitom én de azokat is úgy töltöttem le...
Még 1x 1000 thx a segítségért...Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
GyuZa
tag
kezdjük ott, hogy miért akarsz te felmenni a boxra? ez eleve lehetetlen... teszem azt van a gépeden media center az elindítod, majd a boxon is és konfigurálja magát a cucc, majd megutod nyitni a zenéket, stb... beállítással kapcsolatban csak annyit, hogy én egy ip címet adtam meg a winfosban és az átjárót a netezéshez, ami a gép ip címe...
-
Sutty66
tag
Gyors kérdés.
Szomszéd gyerek vett egy ilyen masinát, se memokártya se vinyo.Ha játékot akar inditani updatelni akarja magát de ahhoz meg valami háttértároló ugye kellene. Igy akkor reménytelen vele bármit is kezdeni?
Thx a gyors válaszokat. -
GyuZa
tag
Én az összekötést egy sima ethernet kábel segítségével oldottam meg... szükségem is volt erre, mivel a gépen meg van osztva a net a box számára, nincs kedvem állandóan ide-oda kötögetni a kábelt, csak azért mert neten akarok játszani. Gammát nem lehet tenni a vinyóra, ellenben hogyha van media centered akkor az xboxon is le tudod játszani a számítógépen lévő zenéidet, videóidat stbstb...
-
Chilli
tag
Nemtudja valaki hogyan lehet összekötni az XBox360 at a pc-vel??? Vagy nemtud valaki egy korrekt magyar oldalt ahol erről írnak? Ja és a winyóra lehet vajon gammát tenni ?
Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
Zolko001
tag
Nem azé mondtam ............mert eddig nekem sem volt vele semmi gondom. Csakhát én nem is vagyok egy hardcore gamer...én sem játszok vele egyhuzamban 2-3 óránál többet. Meg aztán nem is akarom a garanciamentes gépemet ''kockáztatni''. nincs kedvem a kukába dobni...talán egy ventillátor fesz emelés még befigyel.
-
gabó
tag
válasz jimessor666 #600 üzenetére
thx, eddig is így volt, akkor marad is Gondolkodom rajta, de mivel 2 év gari van rá...bármi nyűgje van, megy garira az MS-hez.
Nekem8
-
MUŁĐER
addikt
válasz Zolko001 #601 üzenetére
asszem kicsit túllihegitek ezt a melegedés dolgot, nekem agusztus óta van egy 360-om, nem tört. semmi modding nincs rajta, és csodák csodája semmi baja, tökéletesen működik. Hihetetlen mi?
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Zolko001
tag
Szerintetek ha egy nem flashelt játékost mondjuk 10 hónap múlva szénnéégetek akkor a Microsoft simán kicseréli??? Mert én ezt nem értem az egészben.... Ha az első széria k*rva szar volt (hűtésileg) akkor nem kellett nekik több ezer darabot kicserélni??? és a második széria se sikerült sokkal jobban. Úgyhogy ha mondjuk garis és nincs is hozzányúlva akkor a garancia lejárta előtt is szó nélkül kicserélik a szarráment gépet?? (na persze nekem ki van flashelve ) Nem értem a koncepiójukat? Mert ha nem csinálsz rajta valamiféle moddingot vagy nem játszol vele csak mondjuk 2-3 órát hanme mondjuk többet és esetleg a körülmények se ideálisak akkor igencsak könnyen megsülhet a kis ''zajgenerátor'' (az meg a másik fele a történetnek hogy elég zajos). Wazze. Hát milyen dolog ez?. Azt meg gondolom nem köthetik ki hogy egyhuzamban nem lehet egyszerre csak 2 órát játszani vele?! ÉRDEKESSSSSSSSSS
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest