Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Nekem már fél éve megvan az xbox 360, nagyon jó kis cucc. Amit ajánlani tudok: mindenképp monitorra vagy HDTV-re kössétek, leszáll a hajatok a graftól. Nekem sajna csak egy 19-es szélesvásznúra telett, de így sem panaszkodok.
Játék ami mindenképp nézzetek meg: Test Drive Unlimited, Dead Rising, Project Gotham Racing 3. Meg a többi egyéni ízlés szerint.Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Silencer83
addikt
udv Urak!
januar elso heteben benevezek egy x360ra , addig is ha valaki jartas mar a sufni-megoldasokba, plz keressen meg priviben ha raer
kocce -
SzlobiG
félisten
Nagyon agyalok egy 360 vételén csak az a gond, hogy még nem láttam élőbe sehol. Hol lehet megtekinteni? MediaMarkt? Tescóba is van?
-
-
GyuZa
tag
Tegnap egy kicsit furcsa dolog történt a boxommal: éppen maddeneztem, amikor volt egy minimális áramkimaradás, de csak az én szobámban. Ezek után a boxon nekiállt villogni 3 piros led. Csak megnyomtam a bekapcs gombot és csendbe maradtak a ledek, megnyomtam még1x és ismét ment a konzol. Tudja vki, hogy konkrétan mit jelenthet a 3 db villogó piros led?A kézikönyvében nem írtak róla.
-
GyuZa
tag
télleg, most hogy mondod szerintem is hülyeség lenne összekötni crt-vel a boxot pl nekem 60hz-en kifolyik a szemem... kipróbáltam tv-n is eccer a boxot, ott ugye alapból 50hz-en megy a cucc én fel tudtam rakni 60-ra de akkor meg szétcseszte a fülemet az a magasfrekvenciájú ''tv-hang''.
-
Zolko001
tag
Hát ez az! Ilyet senki se írt még eddig. Szerintem csak olyan zsinórt lehet kapni ''jópénzért'' (6-8 ezerig) amit nemrég én is belinkeltem ide. Annyit meg nem fogok fizetni érte...
csak ki szerettem volna próbálni milyen a minősége a ''felbontással rendelkező'' (a TV-vel ellentétben) CRT monitoron.
de ha mégis van ilyen akkor írd meg lécci DCS. mer 1-2 ezerért még izgatna is.....
Zoli -
Zolko001
tag
VGA gender changer?
ezzel rá lehet dugni a sima eccerű monitorra? oda nem olyan kéne ami az Euroscart-ot fordítja ilyenné, vagy az RCA-t??
ez amit írtál az csak a moinitordugókat forgatja male-ra vagy female-ra. NEM??!!
mer ide egy olyan átalakító kellene ami vagy euroscartot vagy RCA-t alakít female-lé.
de ha adnál róla egy képet akkor megköszönném (ami neked van)
mer akkor máris rohannák érte a Media-ba. -
taylorp
senior tag
Próbálta valaki a Test Drive Unlimitedet X360-on?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
TayRol
nagyúr
Nekem otthon csak laptopom van, s 7 éves, 55 cm-es tv-m .
Valahogy rá lehet kötni a laptopra a boxot? -
Xelo
addikt
-
Zolko001
tag
JAja. Ezeknek már sima tv-n is szép a képe.
De azért valami HDTV lenne az igazi.
Tudom figyelmedbe ajánlani a GEARS OF WAR c. játékot. Valami félelmetesen jóóóóó!!! Sima tv-n is keggggyetlen a grafikája. Igaz kicsit brutálisan erőszakos és véres a játék (na jó lehet hogy a POP - Warrior within a kegyetlen kivégzési módjaival keményebb volt) de nagyon fasza.
Chippeltessed ki de azonnal!
Zoli -
rocket
nagyúr
Szia!
CRT tvn is szepek a jatekok az elozo generacio konzolaihoz kepest.
Premium packban a vinyo a helyen van mar alapbol, nem kell semmit csinalni vele, de nagyon egyszeruen leveheto/felrakhato, persze nem bekapcsolt allapotban kell ezzel probalkozni
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Xelo
addikt
írtam a Konzol ravatba, de mivel válasz nem érkezett, remélem itt fog:
''üdv, nekem is itt egy baba X360 prémium nahhmost még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, de tleg iszonyúú szar sima TVn? akkor inkább a 17'' TFTmen nyomjam? (1280×1024) a másik: ugyebár külső vinyója van. ezt kívülről könnyü aplikálni? vagy szétkell szedni hogy belepakoljuk vagy hogy van ez? még nemnagyon szemrevételeztem.. a másik: ugyebár a TFTt használom a PCmhez is.. vagyis vmi olyan elosztó kéne amivel tok kapcsolni hogy most melyikkel menjen, van ilyen? ill mennyibe fáj? én most 2 játékot fogok beszerezni Dead Or Alive 4 (arcade fighting powaaa), nahh meg asszem FIFA 07 (akárki akármit mond én nagyon bírtam PCn is..) aztán majd jön a többi.. main játékgép a PCm, marad is az, főleg hogy WoWozok szal mást nemnagyon nyomok mostanában PCn, hiába a viszonylag erősebb vas.. partygameket gyüjtök majd rá, szal amivel lehet akár osztottképernyős módban nyomni, egymás ellen home.
ty
szerk: yahh még vmi: debrecenben van aki profin tudná frissíteni a boxot? meg nincs baj a frissített verzsönnel? mi van ha elbassza? az ár hallottam 5-8k között kering..''
köcce -
GyuZa
tag
Igen, de gondolom azért mert a dfp eredetileg ps2-es kormány, jó pc-hez is... sztem hülyén is nézne ki ha ps3 nem támogatná a dfp-t... X-COM, akkor valszeg soha nem fogja támogatni, szal jobban járok ha eladom nem?
-
GyuZa
tag
Ha a fejlesztők úgy gondolják hogy megéri és a játékok támogatni fogják azt az átalakító kütyüt akkor sztem mindenképpen jobban jártál volna egy x360-al, mert ugyanúgy fogsz tudni egeret meg bill-t használni... Egyébként vki nem tudja, hogy a box fog-e támogatni más kormányokat? Nemrég vettem egy driving force pro-t nem volt betervezve a box aztán mégis vettem egyet. Csak ha télleg semmi kilátás arra, hogy támogatni fogja akkor sztem eladom mert fölösleges hogy itt rohadjon a szekrényben...
-
Zolko001
tag
aha. így gondoltam. akkor csak ezzel lehet.
MÁS:
van egy logitech USB-s dual action gamepadom. azt ha simán bedugom a ox USB-jébe akkor hogyan kell életre kelteni?? vagy kell hozzá az a kütyü (amit nemrég lett belinkelve) amin van ps/2-es dugó meg miegymás is.
+lehet játékokat rárakni a vinyójára amit aztán emulálni is tudok (hogy ne kelljen kiírni őket). -
-
Zolko001
tag
Láma vagyok. Ami a jobb, bal hangot és a videót (RCA-kat) Euroscartta alakítja az van, azt adtak hozzá. DE
A kérdésem a következő: Nincs olyan átalakító dugó ami ezeket olyanná alakítja amit rá tudok dugni a sima monitoromra??( csak a táp megy bele. kijönni meg csak az az egy dugasz jön ki belőle amivel rádugom a pc-re) vagy csak egy komplett kábel szolgál ilyesmire amit az előbbiekben vaklaki belinkelt ide a fórumba.[link]
Ez lenne a kérdésem.
És ha igen akkor hol lehet ilyet kapni és mennyiért?
[Szerkesztve] -
N4r4ncs
aktív tag
Őszinte lennék,
nemrég lett meg az új gép 300K-ért(8800+Core2) és szerintetek egy konzolt lenne érdemesebb venni,a gépen csak netezek meg jáccok..de sajna kezd a helyzet a konzolok mellé állítani,jelenleg szarúl áll a PC meg kell mondani de korántsem eltűnőben....szal néha elgondolkozok hogy spórolhattam volna kb 250ezret ha inkább veszek egy X360-t!
de sztem ha vennék egyet 1 év múlva úgyis a szekrény mélyén végezné meg az RPG,TPS,FPS,RTS PC-n talán mindig élvezetesebb lesz...Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
X-COM
nagyúr
válasz Zolko001 #159 üzenetére
vga kábelről beszélt, ahhoz jár fordító...
a kompozit v. komponens kábeledhez milyen átalakítót akarsz? egy scart adapter jár hozzá legalábbis premium-ban tutira.
kicsit nehéz kibogozni a mondanivalód.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Zolko001
tag
igen arra gondoltam.
de neked se volt az az átalakító alaptartozék (szavaidból ezt vettem ki----''utángyártotthoz.....jár''??? nekem eredeti van és nem volt hozzá ilyenfajta alakító), hanem azt külön megvetted.
mennyibe került és hol vetted? vagy ez egy olyan kis cuccos ami minden jóravaló pc boltban leledzik?!
[Szerkesztve] -
Zolko001
tag
???
alapból jár az átalakító? mivé alakít? nekem olyan volt csak aminek az egyik vég e a Microsoft saját dugója a másik meg a kettéágazó RCA-k (RGB és LRV)
nekem sima monitorom van (samsung crt)
semmi bemenet nincs rajta. akkor hova kell dugni és mit is?
[Szerkesztve] -
Cobyka
csendes tag
Hello!
Azt kérdezném, hogy az én monitoromon nincs semmilyen bemenet (d-sub,dvi). Csak a tápcsati és a d-sub kimenet van rajta. Ha megveszem az xbox360-d-sub kábelt, akkor rá tudom kötni az xbox360-at? Tehát nem gond ha a monitoron nincs bemenet?
Mert láttam fotón ilyen xbo360-ból d-subot varázsló kábelt, csak annak a vége olyan mint a monitorom kimenete. Hogyan dugjam össze őket, higy ugyanaz a csatlakozó mind a kettő.
Légyszi segítsen valaki. Ha valai baromságot írtam volna akkor bocsi
Előre is köszi a segítséget!
Coby -
rolko
őstag
Halihó!
Most készülünk venni egy Xbox 360-at. Annyit kérdeznék hogy flessleten lehete kapni valahol vagy azt én is megtudom csinálni mert már láttam hozzá progit -
Chilli
tag
Hogylehet megcsinálni azt,hogy a 360 vigye a divx fimeket? Mit kell honnan letölteni és hogy tudom felrakni a Boxra? Ja és MSN ezni lehet a géppel???
[Szerkesztve]Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
SzlobiG
félisten
Hali! [link] Egy ilyen moncsit, hogy lehetne összehozni X-box360-al? HD felbontásként sehogy mi?
-
csizzah
aktív tag
Ha valaki monitorral akarja használni, itt vannak a támogatott felbontások:
If you're using the Xbox 360 VGA HD AV Cable to connect your Xbox 360 console to a computer monitor or TV monitor with a VGA connection, you'll have the opportunity to select from a variety of resolutions. They are:
* 640 x 480
* 848 x 480
* 1024 x 768
* 1280 x 720 (equivalent to 720p)
* 1280 x 768
* 1280 x 1024
* 1360 x 768 -
medv11
csendes tag
üdv mindenkinek,
mindezideáig kizárólag pécés voltham, ígyaztán kb nulla ismerettel rendelkezem a konzolokról.... de most már a tököm tele van a pécés léttel...
ezért most azon gondolxom venni kéne egy X360-at... Viszont nem szeretnék egy rakás zsét költeni hádéredi megjelenítőre és nem is szeretnék sima tv-n szart nézni...Szóval az lenne a kérdésem h rá tudom é kötni a boxot 17es crt-mre (Mag796pf2), és ha igen tudok e mongyuk majd 1280*1024-en játszani és egyáltalán lesz e így olyan szép, mint ha pc-n játszanék ilyen felbontásban simítással? -
Chilli
tag
Van Pendriveon pár mp3 am meg képek...ezeket hogyan tudom feltölteni a boxra?
Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
zsulboy
senior tag
Amit lehet kapni VGA kábelt a 360-hoz az analóg vagy DVI-s??
-
bod101
aktív tag
válasz .:Vision:. #130 üzenetére
Még mindig várok bolt cimeket, ahol konzolokat lehet kapni /számtech/ .
Valaki segítsen plz!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
.:Vision:.
aktív tag
Ez nem igaz én is árulok konzolokat is , és 104k a premium ...
7 k ért tudom fleshelni .Tel:70/2579992 - 19 éve a Hardveraprón - 100% pozitív értékelés -
-
Kraptor
őstag
Igen, de ők drágábban adják mint Tesco/media, stb.
-
bod101
aktív tag
Létezik olyan számtech bolt ahol árulnak xbox360? Nem Média vagy ilyesmire gondolok.
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
turho
addikt
válasz GeneraL_XTX #118 üzenetére
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
5@$
aktív tag
Szaisztok!
Vettem egy uj Xbox360at, és meg kéne flesselni, valaki tud segiteni benne? próbálkoztam 30 módszerrel ami neten kering, de semmire nem megyek vele, Samsung drive van bene...
előre is köszi, telcsin vagy MSN en keressetek vagy ide...Telefon:0670-2094610
-
Richard90
csendes tag
valaki csinálna egy fotót, hogy hogy néz ki a kép egy monitoron (1280*1024-en)
thx -
Richard90
csendes tag
HA veszek újonnan konzolt, akkor azon van garanciacsík? mert flasheléshez fel kell nyitni a gépet, és ha van rajta akkor ugrott a gari. ezért kérdezem hogy van-e rajta
-
zsulboy
senior tag
válasz GeneraL_XTX #118 üzenetére
Nekem még nincs meg a COD3,de ha meglsez majd csatlakozok!
-
GeneraL_XTX
veterán
nah x360 tulajok akar valaki egy jót COD3-azni?
van már egy elég nagy magyar csapatunk kb minden este szoktuk tolni akit érdekel vegyen fel freinds-be
a gamertagom: GeneraL XTX (úgy ahogy írtam) -
Richard90
csendes tag
Akkor ezekszerint lehet 1280*1024-ben játszani xbox-on tft monitoron (17colos)? Torzításmentesen?
-
GyuZa
tag
nemértem az xbox logikáját... ha 1360*768-ba rakom 1024*768-on fut, de ha átállítom 1280*1024-be, akkor viszont azon marad, úgyhogy most azon használom... Badboy, ha frissíted live-on keresztül a boxot, akkor már engedi az 1920*1080-as felbontást, egyébként pedig az 1360*768 a legnagyobb. Azért vannak érdekes dolgok: kiválasztottam az 1080-as felbontást, kíváncsi voltam mi lesz, kicsit meglepődtem, a monitorom beállt 1400*1050-es felbontásra csak nem hagytam úgy mert a kép baromira széthúzódott és nem tudom összébbhúzni hogy jó legyen. Egyébként még külön meg lehet adni, hogy a monitor szélesképernyős, vagy normál.
-
Badb0y
addikt
General xtx:
Nem lehet xbox360 gamekbe vezérlést konfigurálni? Mert azt irogatják, hogy a game-nek is támogatni kell. És ugye pc-n csak átkonfigurálja az ember az irányítást és kész. XBOX-nál erre nincs lehetőség? Mert akkor simán kéne menjen ez az adapter.
#111:
Erre én is kíváncsi lennék. Nehogy vegyek egy nagy monitort, és nem tudjak vele gamelni olyan felbontásba, amilyenben szeretek
Felajánlja egyébként az 1080-at is Mert akkor megkérnélek, hogy készíts róla egy képet!Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Chilli
tag
Hogy lehet megoldani hogy a 360 vigye az avit meg mindent? Mit és honnan kell leszedni?
Meg még 1 kérdés...vannak sima box gammáim...hogyan tudom rávenni hogy vigye azokat is? Flashelt a gépXbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
GyuZa
tag
van egy kis gondom a boxxal...van egy 19''-os 16:10-es acer monitorom, max felbontása 1440*900. Na már most xbox dashboardban a felbontást berakom 1366*780-ba. (asszem ez a legnagyon, az 1080i-slőtt) Konkrétan az zavar, hogy a játékok 1024*768-ban futnak. Pedig szerintem a Gears of War már támogatja az 1080i-t, de ha azt nem, akkor a 720p-t biztos, de ennek ellenére mégis 1024*768-ban fut... van vkinek vmi ötlete, hogy miért?
-
GeneraL_XTX
veterán
én nem várnám anyira a helyetekben attől még hogy kijön egy átalakító nem lehet úgy játszani a játékokkal mert a gémeknek is támogatnia kell...
ha jól emléxem sima xboxon is volt valami hasonló de egy kalap fos volt
ami biztios hogy egy usb-s MS billentyűzet kijön rá de csak chatelést megkönnyítendő -
Badb0y
addikt
Igen, el is olvastam, csak elfelejtettem kiszedni egy mondatot a hszemből.
Idővel biztos meg fognak jelenni szvsz. +ugye ha megjelennek full hd-s filmek, ez legalább fog tudni vele mit kezdeni.
Max 170-ért venném. Egyébként az lcd tv-k is 1366*768-at tudnak ugye. 720p-vel akkor ez is mit alkothat kíváncsi lennék.
Vagy netán lehet állítni 720p-t azokon amelyik támogatja
[Szerkesztve]Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
X-COM
nagyúr
ha elolvasnád, akkor...
HD 1080p video mode support over VGA and component cables
egyébként nemtom, talán komponens.
mennyiért veszed ezt a monitort, ennyiért már egy 26os, vagy gyengébb 32es LCD tv-t is vehetsz és igazából nem számítok 1080p-s játékok tömeges megjelenésére, nem nagyon látom értelmét erre hajtani.
[Szerkesztve]Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Badb0y
addikt
Semmit, mert közben láttam, hogy fpw-ről van szó.
De az 1080p csak vga-n keresztül mehet ha jól tudom. Komponensen csak 1080i nem És akkor itt felmerül megint melyiket érdemesebb, komponens vagy vga. Vagy mostmár mind1
[Szerkesztve]Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
X-COM
nagyúr
a nagy őszi frissítés komponens és vga kimenetre is engedélyezi az 1080p-t
[link]
nincs tapasztalatom a 2407-tel, mindenesetre van rajta komponens bemenet, az hogy nem működik az nemtom, hogy mit takarhat.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
X-COM
nagyúr
gondolom vagy széthúzza a képet, vagy keretes lesz, de ez szerintem a monitor beállításaiban módosítható.
Igen lehetséges rádugnod mind a kettőt, de lehet, hogy a dsub helyett jobban járnál a komponens kábellal, mivel az alapból jár a 360hoz és a 2407 is támogatja.
Egyébként egyik játék sem támogatja natívan az 1080p-t.
1080p plazmák pedig vannak (lehet, hogy LCD is nemtom), csak nem az átlag magyar pénztárcájának.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest