Aktív témák
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Olvastam hogy elméletileg augusztusban lesz új széria [65 ös gpu].
Juni elején terveztem x360 elite et venni. Ne kövezzetek meg, nekem kell a nagyobb winyó, meg a fekete szín.
Új szériás elite is lesz? vagy csak a premium meg a winyónélküli változat?
Ez a kérdés foglalkoztat engem most nagyon. GTA4et kitoltam már kölcsön boxon, fullHD felbontáson. [eredeti a game]. Szeretnék újra Liberty City utcáin garazdálkodni. Feleslegesen nem akarok várni szeptember elejéig a vásárlással.
Még 1 kérdés. Szigorúan külső extra hűtésből meglyik a jobb? Olyan talp amibe beleállíthatom a boxot, vagy olyan venti amit a hátuljára tudok felrakni? Netán mind2 egyszerre a legtutibb? hang nem számít. Megbontani véletlenül sem xeretném, nekem fontos a garancia, ha már kiadok 80K+ egy műszaki cuccért.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest