Aktív témák
-
vhw
addikt
Az"ász" körök nem a tank "használhatóságát" mutatják, hanem hogy a játékos mennyivel tud jobban teljesíteni benne, mint a játékosok átlaga. Egyes tankoknál éppen azért lehet könnyen, egy relatíve alacsony xp-és körért ász fokozatot kapni, mert átlagban azzal a tankkal alacsony a játékosok xp-je -> nem jó tank. Míg egy 38H-nál igen szerencsés 10-12 killes kör is kell az ász fokozathoz, mert ezzel bizony magas az átlag xp.
"-Jgpanzer4, szintén tank ász, ezzel nehezebb jó kört menni, de látom, hogy nem a tank rossz, hanem a (L)user-ek flamelik a fórumon, ahelyett, hogy megtanulnának játszani vele."
Ez a tank tényleg rossz. Ez nem flémelés, csak objektíven kell az adataira nézni. Nem tudnék egy olyan jellemzőt mondani, amiben kiemelkedő lenne a riválisai között, sőt... a legfontosabb; az ágyú tekintetében jelentősen le van maradva hozzájuk képest. Lehet vele küszködni, ha valakinek ez jön be... Én az E4 shermannel vagyok így, sokat játszottam vele, szeretem a gépet és mégiscsak egy "bétás státuszszimbólum", de ettől függetlenül objektíven egy hulladék.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest